Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Silk Fiber Lash -kuituripsiväriarvonnan voittaja

Blogissani oli viimeviikolla käynnissä arvonta, jonka voittaja saattoi voittaa itselleen tämän megatransformaation ripsiini luomaan kyenneen maskaraduon:

 Kyseessä on siis CosMerya.fi -verkkokaupassa myytävä Silk Fiber Lash -kuituripsiväri, jonka kaksivaiheisella koostumuksella on mahdollista luoda ripsiin tekoripsiä jäljittelevä lopputulos.   Rumpujen päristessä ja jännityksen tiivistyessä julistan arvonnan voittajaksi valikoituneen nimimerkki DYSFORIAN! Onnea!  

 

Ilmeisen moni teistä innostui ripsiväristä kovasti, sillä arvontaan osallistuneiden määrä taisi olla blogihistoriani suurin. Wow, kiitos!  Muistattehan, että koodilla OSTOLAKOSSA15 saa 15% alennuksen koko CosMerya-verkkokaupan tuotevalikoimasta 4.3. Kuulin kuitenkin, että teistä moni oli arvontapostauksen jälkeen villiintynyt siihen malliin, että vaikka verkkokaupassa oltiin osattu odottaa sitä hieman, ovat kaikki ripsivärit olleet nyt muutamia päiviä loppuunmyytynä (kuulemma maahantuojalta asti) ja uusia saapuu varastoon vasta ensiviikolla. Hups! Muistakaahan sitten tulla kaikki ripsiväriä kokeilleet kertomaan niitä omia kommenttejanne tänne!

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Osaatko kertoa, kuinka riittävää tämä ripsiväri on? Eräästä toisesta blogista luin, että kuidut eivät riittäisi kuin vain 30 käyttökertaan. Haluaisin kovasti tilata tämän tuotteen mutta jos se tosiaan kuluu niin nopeasti, taidan kuitenkin jättää väliin.

 2. Jaana

  Sain tänään oman kuituripsarini ja innoissani nyt yövuoroon sitä illalla läästin. Voi olla, että kiireellä ja varovaisuudella oli asiassa jotain vaikutusta, mutta en kyllä kahdellakaan kerrostuksella saanut kovinkaan kummoisia ripsiä. Oikeastaan en edes juuri huomaa mitään eroa normi Yves Rocherin ripsivärijälkeen :// höh!

  Täytynee huomenna kokeilla laittaa vähän ronskimmin, ehkä olin illalla vain liian arka. Ja tuo ylläoleva riittävyys toki kiinnostaisi myös itseäni, että uskaltaako sitä sitten edes alkaa ronskimmaksi käyttäjäksi 😀

  • Sari

   Ei toimi minullakaan. Pettymys oli tämä tuote. Normi ripsarilla saan paljon paremman tuloksen. En osta uudestaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *