Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sileää ja kiiltävää

Varmasti vanhin omistamani hiustuote kului vihdoin loppuun.

Tigin S-factor -sarjan Smoothing Lusterizer on ollut minulla arviolta vuodesta 2007 asti ja oli edelleen kunnossa ja sitä ilmeisesti vielä yhtä edelleen valmistetaankin.

Smoothing Lusterizer on kosteaan tai kuivaan tukkaan tarkoitettu emulsio, joka pehmentää ja siloittaa tukkaa vähentäen sähköisyyttä ja pörröisyyttä.

Tuotteen pääteho perustui sen sisältämiin hiusta siloittaviin ja suojaaviin silikoneihin, mutta tuotteesta löytyi myös micaa, joka antoi hiuksille ihanan shimmerin, joka näkyi nimenomaan auringossa.

Tumman tukkani kiiltävyyttä ja välkehdintää kehuttiin usein aurinkoisina päivinä enkä aluksi edes tajunnut, mistä on kyse, ennen kuin muistin tämän tuotteen ja sen sisältämän mican.

Ja tämä on sitten muuten ihan hemmetin riittoisa tuote! Tuotetta kuluu kerralla vain pieni nokare, eli 200 ml pullo kestää aktiivikäytössä ihan takuuvarmasti pitkälle toista vuotta ellei sitten ihan joka päivä ole lisäämässä tuotetta reilulla kädellä (mitä kannattaa välttää, sillä liikaa kerralla käytettynä tämä vaan lähmää tukkaa).

Minusta tuote ajoi hyvin asiansa ja siloitti tukkaani tuoden sille ihanaa kiiltoa ja pehmeyttä. Tuotteen herkullinen, hieman esanssisen mansikkainen tuoksu oli myös minun makuuni melko herkullinen.

Tuotetta voi ostaa melko edullisesti esimerkiksi Hiusverkko.fi-sivustolta (josta löytyy kaikkea muutakin kivaa). Tuolla tuote maksaa 20,90 euroa kun taas itse muistelisin tämän olleen kampaamossa 30 euron hujakoilla.

Hyvä ja toimiva tuote siis, jota käyttäisin kyllä mielelläni lisääkin, mutta jota en malta toiste enää ostaa, sillä tuote kuluu niin tuskaisen hitaasti loppuun ja tahdon päästä nopeasti kohti uusia tukkaseikkailuja, pöhkö kun olen.

Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Tigin S-Factor -sarjan tuotteita?

Kommentit (3)

  1. Pööpö

    Ostin tämän sinun innoittamanasi vuosia sitten ja olen tykännyt. Vielä enemmän olen kuitenkin rakastunut Papaya leave-in sprayhin. Jo kolmas pullo taitaa olla menossa enkä voi enää elää ilman. Minulla on pitkät vähän vaalennuksista kärsineet hiukset joita en saa kovin helposti selviksi pesun jälkeen. Payaya spraytä latvoihin muutama suihkaus ja takut oikenevat kuin itsestään. Ei lähmää tukkaa reilustikaan käytettynä ja tuoksuu herkulliselta, nam! <3

  2. hanneh

    Miten multa onkin mennyt ohi tällainen tuote vaikka Tigiä on tullut paljon käytettyä? No, lähti heti tilaukseen Feeluniquelta 16,88€ toimitettuna 🙂 Kiitos vinkistä!

  3. Rva Melli

    Olen käyttänyt jotain vuoden Bedhead Ego Boosteria, jolla samanlainen tarkoitus, kuin tälläkin. Olen vaan tympääntynyt tuoksuun, mutta pumppupullo on kyllä kätevä. Varmaan on kokeiltava tätä, kun tuo edellinen loppuu.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *