Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask – sikahauska poreileva kasvonaamio!

*Sis. mainoslinkin

Tänään postauksen aiheena on (kirjaimellisesti) ihan sikahauska kasvonaamio. Katsokaapa vaikka itse:

Carbonated Bubble Clay Mask

Kuten tiedätte, seuraan nykyään aivan erityisella innolla, mikä on Aasian kosmetiikkamarkkinoilla kuuminta hottia, sillä ne parhaat trendit tulevat meillekin sitten toivottavasti lopulta. Tällä hetkellä pinnalla ovat erilaiset kuplivat ja poreilevat kasvonaamiot sekä leivinsoodaa sisältävät puhdistustuotteet.

Carbonated Bubble Clay Mask

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask on nimensä mukaisesti savinaamio, jonka selkeästi sikalasta inspiraationsa saanut mutaisen näköinen koostumus näyttää iholle levittäessä ihan tavalliselta savinaamiolta.

Carbonated Bubble Clay Mask

Homma kuitenkin muuttuu mielenkiintoiseksi, kun naamio on ollut kasvojen iholla parisen minuuttia. Naamio alkaa nimittäin todellakin kuplia ja poreilla kuin veteen kaadettu ruokasooda! Ihan Kellog’s Rice Crispies -mainosten tasoista poreilua ei ole luvassa, mutta kyllä tämä hieman tuntuu juttelevan maidolla kasteltujen riisimurojen lailla.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Poreilevan koostumuksen kehutaan päästävän saven puhdistamaan ihohuokoset entistäkin tehokkaammin. Jos naamiolta levittää kasvoille runsaan kerroksen, turpoaa se iholle suorastaan ällöttävän paksuksi, sammalta lähinnä muistuttavaksi kerrokseksi.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Naamion poreilu tuntuu iholla hauskalta, mutta samalla myös oikeastaan välillä jopa ihan sietämättömän kutittelevalta (varsinkin nenänpielissä ja otsalla)! Jos naamio kuitenkin on ollut iholla jo jonkun aikaa ja kasvoillaan alkaa ilmehtiä kutinan vaikutuksesta valahtaa naamio kerros suorastaan hieman. Tätä voisikin siis sanoa melkoiseksi itsekurin kehittäjäksi.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Kun naamio on saanut vaikuttaa kasvoilla reilut viitisen minuuttia hierotaan ihoa hellästi sormilla 1-2 minuuttia kuolleen ihosolukon irrottamiseksi. Naamio siis sekä kuorii että syväpuhdistaa ihoa. Innovatiivista tuotetta voidaan käyttää paitsi tavallisena kasvonaamiona myös ihonpuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, jolloin naamio laitetaan puhtaan ihon sijaan jo meikin päälle!

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Erityisesti rasvoittuvalle iholle sopiva naamio jätti oman ihoni ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi ilman että se kuitenkaan kuivatti sitä. Iho tuntui pehmeältä ja näytti heleältä naamion jälkeen vaikkakin täytyy silti myöntää, että se suurin viehätys oli ehdottomasti sen kuplivan poreilevassa ja suoranaisia vaahtokinoksia muodostavassa  koostumuksessa.

Carbonated Bubble Clay Mask

Naamion voi jälleen ostaa itselleen omaksi eBaysta, mutta jos aasialaisen kosmetiikan tilaaminen ei innosta, niin vastaava tuote lötyy myös suositun Cailyn Cosmeticsin valikoimista elevenin verkkokaupasta.*

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Kiinnostaisiko poreileva savinaamio?

PS. Jos ette muuten seuraa minua vielä Instagramissa (@virvevee), niin alattehan seurata. Siellä kun vilahtelevat nämä uusimmat vouhotukseni nykyään yleensä jo blogiakin nopeammin!


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

15 sekunnin roiskenaamio Ostolakossa Mihin aikaan päivästä iho tulisi kuoria Ostolakossa Mikä on yönaamio Ostolakossa

Kommentit (13)

  1. JorgObé Peel Off Mask – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Sikahauska poreileva kasvonaamio! […]

  2. Yöllisiä tuhkimotaikoja – GlamGlow DREAMDUO – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Sikahauska poreileva kasvonaamio! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *