Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siitä voi päästä yli ja ihastua uudelleen

Viimeaikoina huulillani on viihtynyt eräs Lumenelta jo jonkun aikaa sitten saamani huulikiilto.
Lumenen Wild Rose Volume Lip Gloss sävyssä 3 on päätynyt huulilleni viimeaikoina lähes jatkuvasti. Vaikka kuinka olen suunnitellut, että tekisin meikkini toisilla sävyillä, on tämä mehevän vaaleanpunapinkki kiilto aina napannut lopulta pisimmän korren pakottaen minut viileämpään silmämeikkiin -ihan vaan, jotta voisin käyttää tätä huulillani.
Kommentoin Lumenen nykyisiä uudistettuja kiiltoja reilu vuosi sitten todeten, ettei niiden tuoksu miellyttänyt nenääni. Nyt olen kuitenkin jo päässyt asiasta yli eikä tuoksu häiritse minua enää yhtään. 
Kuten viimeksi jo kerroin, pidän merkin kiilloista tosiaan paljon. Kuten edeltäjänsäkin, levittyy tämä huulille loistavasti pysyen niillä hyvin. Koostumus on ihan hitusen tahmea, mikä on minun makuuni. 
Paitsi että kiillon sävy on raikas ja kerännyt paljon kehuja (koskaan ennen huulimeikkiäni ei ole töissä kehuttu lähes joka päivä!), on kiilloissa on myös hyvä applikaattori, jolla kiilto levittyy huulille loistavasti.
Kiiltoa käyttäessä huuleni ovat myös pysyneet ihanan pehmeinä, mikä on varmasti kosteuttavan koostumuksen ansiota.
Ainoa asia, josta edelleen annan kiilloille noottia on niistä irti lähtevä sävynumerolappu.

 

Myyjänä tiedän, että sen ohella pakkauksen kylkeen hennosti painettu sävynumero tulee kulumaan näkymättömiin kiillon pyöriessä laukuissa ja taskuissa ja uuden saman sävyisen kiillon löytäminen on seuraavalla kerralla lähes mahdoton tehtävä… (”Ei varmasti ole sama sävy, en usko!”)
Koska Lumenen kiilloissa on tällä hetkellä kuitenkin kaikki muu kohdallaan, en voi olla rakastamatta näitä. Varsinkaan nyt päästyäni sinuiksi tuoksunkin kanssa.

Kiilto viihtyi huulillani tosiasiassa niin hyvin, että käytin sen lopulta loppuun kahden työpassini aikana.

Suomeksi siis käytännössä kolmessa viikossa.


Eipä se painettu sävynumerokaan ehtinyt tuona aikana vielä kulua näkyvistä…

Irrotin kiillosta jopa sen suuaukolla olleen annostelijan, jotta pääsin jämiin paremmin käsiksi ja sain kaavittua huulilleni sen viimeisetkin pisarat.
Uusia ihania sävyjä siis jälleen odotellessa, vaikka vanhoissakin on kyllä jo hyvin valinnanvaraa minun makuuni!


Oletteko te tykänneet Lumenen Wild Rose -huulikiilloista? 

Kommentit (3)

  1. Jonna H.

    Wild Roset on kivoja, mutta tykkään itse vielä aavistuksen enemmän YR:n Sexy Pulpeista, niissä on se tuoksukin hieman parempi! 😉

  2. Liisa

    Mä tykkään noista myös kovasti! Mutta inhoan-inhoan-INHOAN sitä, miten se pirullinen sävynumerolappu irtoaa niin helposti. Lumenelle siitä pitkä miinus 🙁

  3. Marja Valajärvi

    Lumenen kiillot ovat mielestäni hinta/laatu parasta A- luokkaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *