Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siististi bikineissä ja Speedoissa

Sain blogini kautta kokeiltavakseni Venuksen juuri Suomessa myyntiin tuoman Bikini trimmerin ( hinta n. 6 euroa).

En ota kokeiltavakseni blogini kautta mitä tahansa ja vaikka ottaisinkin jotain kokeiluun, en aina välttämättä sitten kuitenkaan lopulta halua kommentoida sitä täällä syystä tai toisesta. Tämä vaikutti kuitenkin mielenkiintoiselta tuotteelta, joten halusin ehdottomasti kokeilla tätä ja kertoa tästä teille.

Kun tämä sitten saapui postissa, olin aluksi hieman pettynyt. Tämähän siis vain lyhentää karvoja eikä tällä saa sileää pintaa iholle! Mikä bikinisheiveri se sellainen on, joka kuitenkin jättää karvat näkyviin, vaikkakin sitten lyhempinä?!

Katselin vempainta pari päivää pettyneenä, kunnes sitten päätin kuitenkin kokeilla, mihin se kykenee. Ja tämähän yllätti!

Tämä nimittäin lyhentää karvat parin millin pituisiksi (ehkä 2mm?). Juuri sellaisiksi hyvin lyhyiksi, mutta tarpeeksi pitkiksi, jotteivät ne kuitenkaan ole pelkkä pistelevä sänki. Itse olen yhä sitä mieltä, että jos poistetaan, niin poistetaan sitten kunnolla, mutta koska kaikki eivät tätä mieltä varmasti ole, uskoisin tämän olevan monelle ”siistijälle” mieluinen tuote.

Kun itseasiassa mainitsin vempaimesta eri yheyksissä muutamalle miespuoliselle kaverilleni, innostuivat he siitä kovasti. He eivät suinkaan miettineet vempaimen kotiuttamista tyttöystävän luokse, vaan omaan käyttöönsä.

Nykyään moni mies nimittäin tykkää lyhentää karvoitustaan niin rintakehän kuin kainaloidenkin ja ööh…noh, Speedojen alueelta, muttei tahdo kuitenkaan mitään sileää pintaa. Tällä saakin siis todella näppärästi lyhennettyä ja siistittyä karvat ilman, että kaikki ns. miehisyyden merkit katoavat täysin. Ja koska miesten karvoitus on usein juuri sitä paksua ja karheaa, aiheuttaa se totaalisen poisajelun jälkeen usein sisäänkasvaneita karvoja ja punoitusta, mutta koska tämä jättää iholle valmiiksi lyhyen karvaston, ei tuota efektiä synny.

Gillettelle ehdottomasti terveisiä, että vastaava tuote olisi saatava myös miesten hyllyyn!

Mutta yhteenvetona voin siis sanoa, että tämä on todella mainio höylä karvojen lyhentämiseen. Höylä lyhentää karvat hyvin lyhyiksi, muttei tosiaan pisteleväksi sängeksi. Toimii naisilla erinomaisesti ihan koko alakerran lyhentelyyn tai sitten vain jäljelle jätettyjen karvojen lyhentelyyn.

Miltäs tämä teistä kuulostaa?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Anonyymi klo 21:03

  Tuskinpa saat millään muulla höylällä sen pidempään kestävää tlosta, kun ei se taida juuri karvan kasvunopeuteen vaikuttaa millä höylää 😛

  Puhuinkö muka höylästä? Tarkoitin, että millä keinolla saa pitkäks aikaa pois :PPP

 2. Verililjapuu

  Näppärältä tuotteelta vaikuttaa! Minulla olisi myös toinen, psotauksen aiheeseen täysin liittymätön kysymys. Olen aikeissa pudottaa paljon painoa melko lyhyessä ajassa erittäin niukkaenergisella dieetillä. Pohdin tuossa päivänä eräänä ihon reagointia painonpudotukseen. Useinhan nopean laihtumisen myötä iho ei ehdi mukaan ja jää joskus roikkumaan: tätä haluaisin ehkäistä. Pohdinkin, voisiko mahdollisesti ihoa kuorimalla ja reilusti kosteuttamalla ehkäistä tuota mainittua roikkumista? Myös tällaista Madaran pakkausta katselin tarkoitukseen: https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/7512/Madara-Ecobody-Flower-Attact—Tuotepaketti Nykyisin en kuori enkä kosteuta ihoani ollenkaan, ihossa on venymäarpia, joita luonnollisesti haluaisin hieman häivyttää.

  Olenko ideani kanssa aivan hakoteillä? :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *