Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siis tosi fantsuu!!

Tykkään ihan hirveästi siitä, että ostamani kosmetiikkatuote yllättää minut totaalisesti. Luulen tietäväni ostohetkellä jo etukäteen, millainen tuote on, mutta sitten tuote yllättääkin minut olemalla aivan toisenlainen -ja yleensä siis jollakin kivalla pienellä jekulla tai positiivisella jutulla (tai ihan vaan siksi, etten ole analysoinut INCI-listaa kunnolla vaan mennyt ostopäätöstä tehdessä vaan fiiliksellä, kuten nyt kiitos pakkausten).

Yksi tällainen kiva positiivinen yllättäjä oli Lontoosta ostamani Soap & Gloryn The Fab Pore Hoth Cloth Cleanser (10 £).

Jostain syystä kuvittelin, että tuote on sellainen perinteinen ihon natisevan puhtaaksi pesevä voide, mutta tämäpä yllätti minut aivan totaalisesti.

Hieman hammastahnatuubia muistuttavasta tuubista puristetaan noin viinirypäleen kokoinen nokare, joka hierotaan kasvoille. Hieromista jatketaan noin minuutti, jonka jälkeen eteerisiä öljyjäkin sisällään pitävän tuotteen annetaan vaikuttaa kasvoilla kaikessa rauhassa vielä minuutin.

(Söin vissiin hieman kookkampia, geenimuunneltuja viinirypäleitä tuolla kerralla…)

Lopuksi pakkauksen mukana tullut pehmeä kankainen liina kastellaan kuumalla vedellä ja painetaan kasvoille. Puhdistus viimeistellään pyyhkimällä puhdistusaine ja meikit kasvoilta ja huuhtomalla kasvot vielä lopuksi vedellä.

Kuten sanoin, tuote yllätti minut. Natisevaa puhtautta aikaan saavan voiteen sijaan kyseessä oli ihanan pehmeä emulsio, joka suli iholle sulattaen meikin pois jättäen ihosta hyvin puhtaan, mutta samalla aivan ihastuttavan pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Ja ihmekös tuo, kun INCI-listakin oli näin hyvä:

Kosteuttavia ja pehmittäviä, mutta samalla myös rasvoja liuottavia aineosia vaikka kuinka! Ja periaatteessa täällä voisi poistaa myös silmämeikinkin, mutta ripsipidennyksistäni johtuen en voinut kokeilla sitä.

Minä ihastuin tähän niin että sydän pamppaili. Paitsi että tämä oli sisältä täyttä kultaa, oli tämän ulkokuorikin niin houkuttavan vekkuli, ettei tähän vaan olisi voinut jättää tutustumatta.

Rakastan pientä hassuttelua ja hulluttelua pakkausteksteissä! Ei kosmetiikan tarvitse olla yhtään vakava juttu, tämä voi olla hauskaa ja leikkisää. Näin pienillä jutuilla rutiininomaisesta iltapesuhetkestä voi tulla hihityttävä ja hauska hetki.

Sanomattakin lienee selvää, että suosittelen tätä puhdistusemulsiota oikeastaan kaikille meikinpoistoon (ellet sitten ole kovin herkkä luonnosta tuleville eteerisille öljyille).

Soap and Gloryn tuotteita myy Suomeen mm. Asos (omani on Englannin Bootsista ja nykyäänhän sitä myyvät muualla kuulemma Sephoratkin), mutta ainakaan tällä hetkellä tätä ei näyttänyt löytyvän heidän valikoimistaan. Vinkatkaa siis jos tiedätte, mistä tätä voisi Suomeen tilata.

Onko tämä tuote tuttu jollekin muulle? Entäpä onko joku muu innostunut Soap and Glorysta?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    ebaysta saa tilattua, postikulut 2-4 € luokkaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *