Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siis AAAAHHHH NAMMMMMMM!!!

Jos eilen esitelty Freemanin mansikka-suklaanaamio tuoksui herkulliselle, niin tämänpäiväinen tuote tuoksuu sitten upeanmahtavanihanansuperille potenssiin tuhatkaksisataakusikymmentäkolme.

Tämän tuotteen hankkimisesta minun on syyttäminen vain ja ainoastaan teitä, rakkaat lukijani. Kun minä nimittäin kehuin teille XZ:n xylitol-hunaja -linjan tuotteita, mainitsi useampi teistä, kuinka herkullisen tuoksuisia sarjan Karpalo & Kinuski -linjan tuotteet ovat. Ja kun minä sitten heikkona hetkenäni maitokaupassa menin nuuhkaisemaan sarjan shampoota (kyllä, avasin myyntikappaleen ja haistoin sitä), ei paluuta enää todellakaan ollut.

Pakko, pakko, PAKKO saada sellainen!

Ja niin minä sitten ostin sellaisen (älkää huoliko, ostin sen saman, jota haistoinkin). Ja siis voi syötävä taivas ja tuhat kermakaramellia vaahtokarkeilla ja Dumleilla koristeltuna ja kermavaahtoa päälle puristettuna! (Ei tämä siis niille tuoksu, mutta tämä tuoksuu niin ihanalle, että se saa minut höpisemään ihan mitä sattuu.)

Tämän tuoksu on niin taivaallisen ihanan karpaloinen, että olen nyt säilyttänyt tätä jo toista viikkoa tietokoneeni vieressä ruokapöydälläni ja ihan vaan kurottautunut aika ajoin tuoksuttamaan tätä. Kosteusvoiteena tai minä tahansa muuna tuotteena tuoksu olisi varmasti jo liikaa (okei, ei ehkä suihkugeelinä), mutta shampoona tämä on aivan ihana.

Käykää vaikka itse tuoksuttelemassa!

Siis mitä, haluatte kuulla tästä muutakin kuin tuoksukuvauksia? Ai että asiantunteva kosmetiikkabloggari osaa sanoa muutakin, kuin että tuote tuoksuu herkulliselle? Okei, en käy väittelemään kanssanne vaan allekirjoitan väittämän itsekin ja käyttäydyn sen mukaan.

Shampoona tämä on melkolailla tavallinen perusshampoo. Pesee tukan puhtaaksi ilman natisevan puhdasta lopputulosta. Ei jätä mitään lätsäyttävän sileää lopputulosta, kuten esimerkiksi kosteuttavat shampoot usein jättävät, muttei ole mikään superpeseväkään. Hyvä arkishampoo siis toisinsanoen.

Mitään kiiltoahan tämä ei tukalle kyllä tuo, vaikka moista lupaileekin, mutta hoitoaine onkin sitten tarkoitettu siihen puuhaan.

Tähänkin tuotteeseen rakastuin palavasti. Taitaa olla kevättä jo rinnassa, kun olen viime aikoina tuntunut kokoajan rakastuvan ties mihin. Vai alkaakohan sinkulla vaan epätoivo nostaa päätään hyrräävien hormoonien muodossa…? Niin tai näin, mutta tätäkin voin suositella (tuotetta siis, en hyrrääviä hormooneja ja jatkuvaa rakastumista ties mihin ja kehen).

Hintaa sarjan hoitoaineella ja shampoolla on noin 3 euroa per pullo, eli säästölinjalla mennään jälleen.

Kenen muun kaveri tämä tuote on?

Kommentit (26)

  1. Anonyymi

    En tiedä, luetaanko näin vanhoja lainkaan, mutta kommentoin kuitenkin, kun pääsin hyvän kommenttiputken alkuun:)

    Minäkin availen kaikki purkit kaupassa. Minun on pakko tietää, miltä tuote tuoksuu! Kiitos muuten tästä vinkistä. Nämä lähtevät varmasti mukaan seuraavalla kauppareissulla!!!

    Mutta isoimpaan ongelmaan törmään pesuainehyllyllä. Voi hyvä ihme, jos ihmisen pitää ostaa esim huuhteluaine. Tai joku siivousuaine. Saati sitten molemmat! Minulla menee kaupassa ainakin 2h sellaisissa tapauksissa. Ruokaostoksiin ei kauaakaan, koska olen erityisin perehtynyt niiden sisältöön, kotimaisuuteen ja ravintoarvoihin. Mutta auta armias se pesuainepuoli on hankala paikka! Parempi vain lähettää mies kauppaan (hällä muuten on mieheksi käsittämättömän hyvä tai sitten vain minulle sopiva tuoksunenä, jopa esim Lushien (olen suurkuluttaja) suhteen!) ja olla tyytyväinen siihen mitä tuo…

    -Tiia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *