Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Show Good Face

Taas olisi vuorossa hieman Soap & Glory -intoilua viime viikolla JT Beauty Outletista saamastani paketista.
En ollut kokeillut Soap & Gloryn meikkejä aiemmin, joten tartuin niihin suurella mielenkiinnolla. Aloitin kokeiluni sarjan kulmatuotteilla, joihin olin varsin tyytyväinen ja etenin sitten merkin meikkivoiteeseen.
Show Good Face 2-in-1 Skin Energizing  Foundation and Primer (21,99 €) lupaa iholla pitkäkestoisuutta sekä valoaheijastavuutta, minkä lisäksi tuotteessa on SPF 15.
En ollut kuullut keneltäkään mitään kommentteja tuotteesta, joten otin sen kokeiluun jännityksellä.
 
Pidän itse eniten ohuen ja rasvattoman tuntuisista meikkipohjista, jotka jättävät ihon heleän näköiseksi, mutta eivät silti rasvaisena kiiltäväksi. Tahdon, että iho näyttää tasaiselta, muttei missään tapauksessa tunnu millään lailla klähmäiseltä.
Kokeilemani sävy oli meikkivoiteen sävyistä vaalein eli The Fairest of Them All.
Ihan kovin vaalea se ei kuitenkaan loppujen lopuksi oikeastaan ollut, kun sitä vertasi käteni ihoon. Kädelläni se myös näytti hyvin kellertävältä.
Oma ihoni voi tällä hetkellä muuten hyvin, mutta pieni punoitus, tummat silmänaluset ja pisamat kiusaavat minua.
Tahdonkin siis tosiaan kevyen pohjan, joka tasoittaa ja häivyttää näitä häiritseviä tekijöitä iholtani, muttei kuitenkaan ole liian pakkeloidun näköinen ja tuntuinen. 
 Paitsi että tuote on tosiaan meikkivoide, lupaa se iholle myös pohjustusta. Käytännössähän tämä yleensä tarkoittaa, että tuotteessa on hyvin ihon epätasaista pintaa ja huokosia tasoittavia silikoneja, jotka tosiaankin kyllä tavallaan pohjustavat meikkiä samalla. Monet varmasti muistavatkin, kuinka hankalaa sitä silikonitonta meikkivoidetta oli käyttää…

 Meikkivoide levittyi iholleni hyvin, mutta jäi lupaustensa mukaisesti todellakin hyvin heleäksi.
Olisin itse toivonut ehkä hieman parempaa kykyä tasoittaa ihon sävyä, sillä tämä oli loppujen lopuksi siinä tehtävässä hieman kevyehköä jälkeä tekevä tuote.
Iho jäi tämän jäljiltä myös ehkä hieman rasvaisemman tuntuiseksi kuin mitä olisin itse toivonut sen jäävän.  Tämä olikin jälleen näitä ihania kesämeikkituotteita, muttei välttämättä ihan sitä, mitä itse haluan esimerkiksi peittävämpään iltameikkiini.
Ei huono siis, mutta hieman pettymys aiempien loistavien Soap & Glory -kokemuksieni joukossa. Ihosta tuli loppujen lopuksi kyllä mukavamman näköinen ja tuntuinen sen puuteroituani, mutta palataan siihen Soap & Gloryn kivipuuteriin vielä omassa postauksessaan myöhemmin!
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Soap & Gloryn meikkivoidetta?
Ja muistattehan, että JT Beauty Outletissa on vielä viikon ajan voimassa tarjous, jossa koodilla Ostolakossa saa kaupan päälle mukaan minikokoisen Soap & Glory -tuotteen!
Postaus on toteutettu yhteistyössä JT Beauty Outletin kanssa, mutta bloggaaja ei saa postauksesta taloudellista hyötyä.

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Onko tulossa Lumenen CC-voiteesta arvostelua jossain vaiheessa? 🙂 Olet muuten tosi kaunis!

  2. Anonyymi

    Oonko mä ainoo joka tykkää pisamista : D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *