Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Shoppailuvinkki Tallinnaan

Minulta kysellään usein shoppailuvinkkejä milloin minnekin päin maailmaa ja ajattelinkin, että tärkeä se on pieninkin sellainen ja siksi halusinkin jakaa teidän kanssanne tänään yhden pienen pienen shoppailuvinkin.
Näin pikkujoulukautena (ja toki kyllä ympäri vuoden noin muutenkin) moni päätyy Tallinnaan, jossa kosmetiikkatarjonta on melkolailla sama, mutta josta löytyy muutamia Suomesta löytymättömiäkin merkkejä. Tänään en kuitenkaan haluaisi mennä niihin, vaan haluaisin vaan kertoa, että jos ette ole koskaan huomanneet, saa tuolta vetten takaa hiusvärejä ihan pirun halvalla.
Itse kotiutan aina Tallinnassa käydessäni muutaman kuukauden hiusvärit, sillä esimerkiksi nämä värit maksavat hieman yli kolme euroa pakkaus. Ainoa ero on se, ettei käyttöohjeita välttämättä löydy ymmärtämällään kielellä, mutta jos hiusvärit ovat tuttu juttu ja tietää mitä hakee, osaa sen vaikutusajan kyllä teksistä (ja kuvista) tulkita. Toinen ero on siinä, että pakkauksen väriaineet on sekoitettava omaan erilliseen astiaan, sillä tässä ei tule mukana mitään, mihin aineet mahtuisi miksailemaan. Monihan näin toki tekee muutenkin, joten eipä sekään ole ongelma.
Itse värjäilen tummia hiuksiani vaalean tyveni vuoksi kolmen tai neljän viikon välein. Yritän aina pidentää aikaa hieman, mutta koska näin tummassa tukassa tyvikasvu näyttää lähinnä alkavalta pälvikaljulta mikä ei välttämättä ole juuri se look, jota haen…

 Onko teillä jotain erityistä, mitä suosittelisitte Tallinnassa kävijöitä katsastamaan?

Kommentit (26)

 1. Miili

  Ostaisin kyllä vaikka kalliimmallakin täältä Suomesta, jos täältä vain saisi sitä mitä Tallinnasta (tai mistä tahansa muualta Euroopasta) saa! Käsittämätöntä, mutta isot hiusvärivalmistajat kuten Loreal yhä edelleen ja vain ja ainoastaan täällä Suomessa pitävät tiukkaa linjaa eivätkä halua tuoda kaikkia tuotteitaan kuluttajalle!

  Täällähän ei kukaan voi tilata Lorealin Suomentoimiston ohi (siis isot tavaratalotkaan kuten Stockmann tai Sokos) tuotteita ja nyt Loreal on estänyt, ettei edes Amazonilta toimiteta heidän tuotteita Suomeen! Siis uskomatonta ajasta jäljessä elämistä!

  Tänne ei tarkoituksella tuoda muotivärejä… jos katsot vaikkapa nyt Loreal Casting Creme Gloss valikoimaa missä tahansa isommassa myyntipaikassa, niin vain muutama hassu perusväri sieltä löytyy… ja sitten avaa Amazon tai avaa ruotsalainen tai virolainen tai vaikka tsekki myyntiketju ja avot johan löytyy värejä kuten 714 tai 713, joita voi vain toivoa, että tänne tuotaisiin… puhumattakaan helmiäisviileistä kuten 726 tai 724!!! Erittäin suosittuja olisivat varmasti juuri nyt, mutta ei!

  Tällä ihmejärjestelyllä yritetään keinotekoisesti tukea kampaamoalaa, vaikka koko muu maailma on ryhtynyt myymään myös ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita suoraan kuluttajalle!

  Maksaisin enemmänkin, kun vain saisin niitä täältä – tai edes tilattua!

 2. Mervi

  hei! mistä saisin edullisesti,ja mahdollisimman helposti ja selvästi tilata,herbatint hiusvärejä. tai tallinnasa ,olisko mitä paikkaa . Mistä voisi ostaa edullisemmin kuin täältä. tai jotain muuta väriä,joka ei olisi niin voimakas,saman tyyppinen väri kuin herbatin,ilman ammonjakkia? olisi kiitollinen jos joku,vastaisi kuka tietää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *