Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Shoppailemaan Tukholmaan Virven ja Sannin kanssa?

Veikkaan, että lukijoideni joukossa on monia, jotka seuraavat myös Sannin Karkkipäivä-blogia. Olen itse ”nettituntenut” Sannin jo yli kymmenen vuotta, kun aloimme kirjoitella samalla kauneudenhoitoon liittyvällä nettifoorumilla ja 2009  ystävystyimme sitten koulun ja myöhemmin vielä bloggaamisenkin merkeissä lisää. Sanni on vieraillut luonani Lontoossa asuessani sekä täällä Tukholmassakin ja pääsinpä hänen kanssaan vuosi sitten käymään blogimatkalla Pariisissakin, joten jopa jäykällä suomalaisella mittapuulla katsottuna meitä voi sanoa ihan oikeiksi ystäviksi.

Virve ja Sanni

Sannin blogista houkuu jotenkin sellainen ihana lukijoiden ja bloggaajan välinen fiilis ja se, kuinka tärkeitä varsinkin vuosien varrella mukaan tulleet vakkarilukijat Sannille ovat. Jos on seurannut Sannin blogia, on voinut nähdä, kuinka mimmi viilettää ympäri maailmaa milloin vuosien takaisten kirjekavereiden ja milloin taas aivan uusien, spontaanisti kohdattujen tuttavuuksien seurassa ja nauttii siitä selvästi. Itse en epäsosiaalisempana tyyppinä kykene kuin ihaillen kurkkimaan läppärini näytöltä, kuinka joku on niin luonteva ihmisten kanssa.

Virve ja Sanni

Koska Sanni on niin ihmisläheinen tyyppi ja tykkää järjestää lukijoidensa kanssa ohjelmaa ja tavata lukijoitaan, on Karkkipäivä-blogilla ollut jo kaksi lukijamatkaa, joilla on risteilty Latviaan ja Viroon. Matkoihin liittyviä postauksia on ollut ihanaa lukea, sillä niistä välittyy se ilo, kun joukko kosmetiikasta kiinnostuneita ihmisiä kohtaa ja pääsee saman henkisessä seurassa kerrankin ihan kunnolla höpöttämään kosmetiikasta ja nauttimaan toistensa seurasta.

Arvatkaapas siis vaan, kuinka otettu olin, kun Sanni aiemmin tänä vuonna lähestyi minua uuden Karkkipäivän lukijamatkan tiimoilta ja kertoi, että suunnitteilla olisi Tukholman risteily, jolle hän pyysi minua mukaan. Oooh!

Homma sattui niin sopivasti, että laiva, jolla risteily tehtäisiin olisi vieläpä oma entinen työpaikkani Silja Serenade ja noh, teille ei varmaan tarvitse tarkentaa, että Tukhoman parhaat kosmetiikkashoppailupaikat ovat aikalailla omaa spesiaalialaani.

Karkkipäivä lukijamatka

Lähdin siis riemusta kiljuen mukaan hommaan. Koska laivana on tosiaan entinen työpaikkani Silja Serenade, suunniteltiin risteilyn ohjelmaksi tietysti pieni tax free -shoppailukierros, jolla pääsen antamaan parhaita shoppailuvinkkejä laivan valikoimasta ja voin kertoa, että palaisin suorastaan halusta päästä taas pitkästä aikaa auttamaan ihmisiä sopivien tuotteiden löytämisessä. Sitä on nimittäin ollut ikävä!

Seuraavana päivänä Tukholmassa on luvassa kosmetiikkashoppailua Täby Centrumissa, jossa on mm. iso Sephora, Kiko, Kicks, Lyko, Rituals ja 3INA. Tämän jälkeen pääsen vielä vetämään halukkaille oman kosmetiikkakävelyn Tukholman keskustassa ja reitille on poimittuna mm. tietysti elevenin myymälä, tarvittaessa toinen Sephora, NK:n ja Åhlensin upeat kosmetiikkaosastot ja pari muuta pienempää matkan varrelle sopivasti osuvaa kosmetiikkaliikettä.

Parasta antia matkalla on tietysti päästä luikahtamaan kosmetiikasta kiinnostuneiden ihmisten porukkaan ja saada höpöttää sydämensä kyllyydestä kosmetiikasta – en nimittäin ihan oikeasti saa aina tehdä sitä töissä tarpeeksi!

Karkkipäivän lukijatkan ajankohta on 20.5.-22.5. ja siitä voi lukea lisää Pohjolanmatkojen sivulta tai Sannin blogista. Sanni huikkasi minulle, että matkalle pitäisi ilmoittautua perjantaihin mennessä vielä muutama lisää, jotta minimi osaanottajamäärä täyttyy, joten halusin vinkata tästä risteilystä teille siltä varalta, että joukossanne on joku, joka tahtoisi kovasti päästä shoppailemaan Tukholmaan kosmetiikkaa, mutta jolta on ehkä puuttunut siihen sopiva seura. Matkaan voi lähteä yksin tai kaverin kanssa ja mitä noista Sannin aiemmista lukijamatkoista on lukenut, niin kaikilla on näyttänyt aina olevan hauskaa. Olisikin mahtavaa, jos joku teistäkin innostuisi lähtemään mukaan!

Virve ja Sanni

Superinnokkain terveisin kosmetiikkahörhö, joka palaa halusta päästä höpöttelemään ihanista tuotteista!


Lue myös nämä postaukseni:

Tukholma kosmetiikka Ebayn käyttäminen Kokemuksia too faced ripsiväri

Kommentit (4)

 1. Virve

  Harmillisesti juuri tuona viikonloppuna on edessä muutto ja heti maanantaina lento Miamiin niin jää tämä upea reissu väliin. Järjestättehän tämmöisen vielä joskus uudelleen, nappasin niin mielelläni loman tarpeessa olevan äitini mukaani ja lähtisin kosmetiikka reissulle enemmän kuin mielelläni 🙂

 2. Lullah

  Jos ois kesäkuun puolella, niin oisin niin mukana. Eka palkka tulee kesäkuun alussa. Noh mä meen omatoimiselle shoppailureissulle Tukholmaan jossain vaiheessa kesää. Ilmotin poikaystävälle et me otetaan viikonloppureissu Tukholmaan. Se sit alko et mite ois Tallinna tai Riika tai jtn ja sanoin et ”Ei. Minä haluan Tukholmaan.” Sit alko hirvee perustelu et miks muut paikat ois kivoja totesin vaan että ”Tukholmassa on Sephora ja minä haluan sinne.” ”Valitsetko sä oikeesti yhen kaupan perusteella matkakohteen? Eiks se vois olla erillinen shoppailureissu?” ”SHOPPAILUREISSU TÄMÄ ONKIN! Siksi minä sinne haluan.” Huoh miehet.

 3. Mari

  ..Kuulostaa unelma reissulta Tukholmaan!! Itse vietin pvä Tukholmassa aikani viimeksi lähes kokonaan Sephorassa 😉 Please, järjestäkää uudelleen vähän pidemmällä varoitus ajalla, olisin niin halunnut mukaan ;(
  Mikä muuten on Siljan terminaalia lähin Sephora?

  • Virve Vee

   Keskustassa on vain tuo yksi Sephora, joka on Biblioteksgatanilla. 🙂 Muut ovat sitten kauempana eli Nacka Forum -ostoskeskuksessa ja Täby Centrum -ostoskeskuksessa, joihin ei pääse Siljan terminaalilta yhtä näppärästi kuin keskustaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *