Testissä uusi Shiseido WASO-tuotelinja

Tilailen mielelläni netistä aasialista kosmetiikkaa, joka ei ole tuttu näky täällä meillä päin. Onneksi kaikkia huipputuotteita ei tarvitse kuitenkaan tilata kaukaa, sillä kyllä meidänkin kaupoistamme on jo pitkään saanut yhden suosikkimerkkini tuotteita.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Olen jo aiemmin postaillut blogissani meille suomalaisille hieman etäiseksi jääneestä japanilaisesta Shiseidosta koittaen vakuutella, että siihen oikeasti kannattaa tutustua. Tänään minulla on ilo jatkaa vakuutteluani esittelemällä merkin uusin tuotelinja, jonka pitää sisällään kaksi aivan erityisen huikeaa tuotetta.

(Jos Shiseido on tuotemerkkinä hieman mysteeri, niin kannattaa kurkistaa tämä merkin yli 140-vuotisen historian summaava blogipostaukseni sekä tästä postauksesta omat Shiseido-suosikkini.)

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Shiseido on lanseerannut juuri uuden tuotelinjan, joka kulkee nimellä WASO. Sain blogitestiin joukon kompaktin tuotelinjan tuotteita ja kokeilin ne läpi mielenkiinnolla. Shiseido on lempparimerkkejäni suomalaisen kosmetiikkaosaston selektiivisellä puolella ja luottoni merkin laatuun on todella kova.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Uusi Shiseido WASO -tuotelinja on kehitetty nimenomaan nuorelle iholle ja siinä on hyödynnetty kosteuttavia ja ihoa tasapainottavia koostumuksia, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Kaikki tuotelinjan tuotteet sisältävät valikoitua luonnon tehoainetta, joka tekee niistä erityisiä.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Tavallisesti japanilainen ihonpuhdistus perustuu kaksoispuhdistukseen, mutta Shiseidon WASO on tehty urbaaniiin ja hektiseen elämäntyyliin sopivaksi, minkä vuoksi tuotelinjassa on vain yksi nopeavaikutteinen puhdistustuote. Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser* -ihonpuhdistustuotteessa on hunajainen geelikoostumus, joka puhdistaa kasvoilta sekä meikin, epäpuhtaudet että liiallisen talin. Hunajaa sisältävä tuote ravitsee ja kosteuttaa ihoa eikä kuivata sitä puhdistuksen aikana.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Tämä oli minusta mukava perusputsari, joka jätti iholle puhtaa, pehmeän ja raikkaan tunteen. Olen niin vannoutunut kaksoispuhdistuksen käyttäjä, etten osaisi pärjätä vain yhdellä tuotteella, mutta tämän kevyesti vaahtoava koostumus sopi täydellisesti kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen ja huuhtoutui iholta helposti.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Sen sijaan Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion* oli sellainen tuote, että oksat pois! Tämä tuote sai aikaan niin kovia rakkauden, kiintymyksen ja hulluuden tunteita, että olen suositellut tätä ihmetuotetta oikeastaan jokaiselle ja voisin melkein jopa tehdä postauksen ihan vain tästä tuotteesta.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Lotion on yksi japanilaisen ihonhoidon peruspalikoita. Se on kasvoveden asemasta käytettävä tuote, jota ei käytetä vanulapun avulla, vaan joka sivellään puhdistetulle iholle käsin. Sen koostumus yhdistää kasvoveden ihon pH-arvon tasapainottavat ominaisuuden korelaisen hoitonesteen (essence) ihoa hoitaviin ominaisuuksiin, mikä tekee siitä mielettömän monitoimituotteen.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Lotionissa on sen nimensä mukaisesti geelimäinen koostumus, joka kuitenkin sulaa iholle levitettäessä vesimäiseksi ja tuo kasvoille niiden ihoa täytelöittävää kosteutusta. Koska tuotteen koostumus on niin ohut, sopii se täydellisesti ihan jokaiselle ihotyypille. Se ei ole liian rasvainen kosteutta kaipaavalla seka- tai rasvaisella iholla ja jos iho on hyvin kuiva, voi sitä kerrostaa iholla parikin kerrosta.

Olen ollut aivan hulluna tähän tuotteeseen ja ymmärrätte kyllä, jos kokeilette sitä!

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Tuotelinjaan kuuluu lisäksi  Shiseido WASO Soft + Cushy Polisher* -kuorintavoide, jonka kuohkea koostumus on kuulemma saanut inspiraationsa Tofusta ja joka hyödyntää tofun valmistukseen käytettyjä soijapapuja. Ihoa hellästi kuoriva tuote sisältää kolmenlaisia rakeita, jotka on valmistettu maatuvaa, kasvipohjaista selluloosaa käyttäen, eli se ei sisällä mikromuoveja.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Kuorintavoide jättää iholle sileän ja pehmeän tunteen. Pidin tästäkin tuotteesta, mutta voin tämänkin kohdalla myöntää, etten huomannut siinä mitään ihan erityistä, mikä erottaisi sen selkeästi muista vastaavista tuotteista.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Yksi tuotelinjan tähtituotteita on monipuolinen Shiseido WASO Waso Color Smart Day Moisturizer SPF 30* -päivävoide, joka kuvastaa täydellisesti tuotelinjan ideaa. Se on ihoa kosteuttava voide, joka sisältää liiallista talia imeviä ja mattaisuutta kasvoille tuovia ainesosia sekä ihoa saasteilta ja vapailta radikaaleilta suojaavia tehoaineita.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Hyvä aurinkosuojan (SPF 30) sisältävässä voiteessa on sävyttömältä näyttävä koostumus, joka sisältää kuitenkin levittäessä hajoavia väripigmenttejä, jotka mukautuvat ihon sävyyn ja tasoittavat sitä. Samalla päivävoide häivyttää myös laajentuneita ihohuokosia.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Tämä tuote kuulostaa kaikin puolin aivan unelmatuotteelta, mutta harmikseni sen ”ihon sävyyn mukautuva” sävy on vaalealle iholleni kuitenkin hieman liian tumma. Jos sävy olisi ollut iholleni paremmin sointuva, olisin varmasti käyttänyt tätä joka päivä yksinään tai meikkivoiteen alla.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Toinen WASO-suosikkini oli tuotelinjan aivan mieletön kosteusvoide, joka on täysin uniikki ja täynnä japanilaista innovatiivisuutta. Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream* on nimittäin kirkas kosteusvoide. Ja ei, älkää sanoko, että sellaiselle on nimikin ja että sitä kutsutaan geeliksi, sillä tämä ei todellakaan ole geeli – tämä on ihan oikeasti kirkas kosteusvoide.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Tuotteessa on nimittäin geelimäistä ainoastaan sen siltä vaikuttava ulkonäkö ja iholle tuoma raikkaus, mutta muuten tuote käyttäytyy kuin ihoa tehokkaasti ravitseva voide. Tuote nimittäin levittyy iholle täyteläisen tuntuisena ja suorastaan sulaa kasvoille jättäen niille hyvin ravitun tunteen. En ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa koostumusta ja olen tästä aivan innoissani.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Ihoa nimensä mukaisesti tehokkaasti kosteuttavan tuotteen salaisuus on kuulemma porkkanassa, joka sisältää runsaasti vettä ja ravinteita ja joka auttaa pitämään ihon hyvinvoivana. Tykkään todella paljon tämän tehokkaasti kosteuttavasta ja ravitsevasta koostumuksesta ja WASO-linjan Fresh Jelly Lotion -tuotteen ohella tämä on ehdottomasti sellainen tuote, johon suosittelen tutustumaan.

(Tuotelinjaan kuuluu lisäksi mattapinnan antava öljytön Shiseido WASO Quick Matte Moisturizer* -geeliemulsio, mutta siitä minulla ei ole itselläni kokemuksia.)

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Paitsi että tykkäsin WASO-tuotteiden koostumuksista, tykkäsin ehkäpä vielä sitäkin enemmän niiden tyylikkään minimalistisista pakkauksista. Pulloissa ei ole turhia tekstejä ja ne miellyttävät minua kovasti. Lisäksi niiden muotoiltu korkki on paitsi tyylillinen, myös käytännöllinen yksityiskohta, joka helpottaa tuotteiden avaamista.

WASO-tuotteisiin kannattaakin ehdottomasti tutustua ja olen varsin innoissani ajatuksesta, että Shiseido saattaa niiden myötä löytää uusia uskollisia faneja myös nuorempienkin kuluttajien joukosta. Uusilla WASO-tuotteilla on tuotteesta riippuen hintaa n. 30-40 euroa, mikä tekee niistä mukavan kukkaroystävällisiä Shiseidon yleiseen hintatasoon verrattuna.

Shiseido WASO kokemuksia Ostolakossa

Alkoivatko Shisedo WASO -tuotteet kiinnostaa?

Kommentit (9)
  1. Melkeinpä tekisi kyllä mieli ainakin lotion ja kosteusvoide ostaa testiin, kun seuraavan kerran on tarve noita uusia, mutta olen tällä hetkellä isotretinoin kuurilla, joten näin talvea vasten varmaan tuossa voiteessa ei välttämättä minulle kuitenkaan täyteläisyystasot riitä vai mitä luulet? Lotionin silti voisin kyllä testata lisäkosteuttajana ja ehkä jättää tuon voiteen sitten kuurin jälkeen testattavaksi.

  2. Tuota lotionia olet kyllä mainostanut instastoriesissa sen verran, että se ainakin kiinnostaa! Ja myös tuo ”geeli”voide 😀

    Sitten aiheeseen liittymättömästi: Mitä mieltä olet Foreon käytöstä aamuin illoin? Voiko olla liian kova rasite iholle? Tai vaihtoehtoisesti Foreon käyttö aamuisin illan sijaan? Meneekö näin suurin hyöty hukkaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *