Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Shiny Jezebel

Pidemmän aikaa sitten blogissani oli puhetta, kuinka kenkäjumala Louboutin aikoo tuoda markkinoille oman kosmetiikkalinjansa. 
Toinen muotipuolelta tuttu, jalkansa jo hajuvesimaailmassa oven väliin jättänyt design-leikittelijä Marc Jacobs on hänkin lähdössä samalle linjalle.
Herra Jacobsin meikit tulevat syksyllä myyntiin Sephoroihin, mutta niistä on saatu jo pienen pieni esimaku, kun Marc Jacobsin ystävänpäivänä toteutetussa syksyn 2013 runway showssa esiteltiin kaksi tyylikkäisiin pulloihin pakattua Marc Jacobs -kynsilakkaa, Jezebel ja Shiny.  
Tuttuun Marc Jacobs tyyliin lakkojen pakkauksissa on pientä massasta erottuvuutta, joten jäänkin itse ainakin innolla odottamaan, miltä loput tuotteet tulevat näyttämään.
Ja niin, tämä kuva EI OLE Marc Jacobsin meikkien promokuva, vaikka se toki sellaisena loistava ja erilainen olisikin (terkut vaan Brad Pittille sinne Chanelille!). Todellisuudessa kuva on peräisin NARS-merkin 15. juhlavuoden kuvakokoelmasta muutaman vuoden takaa.
Kiinnostaako teitä, mitä on tulossa?

Kommentit (11)

 1. Alexandra

  Jos täällä vaaditaan että jokaisesta kuvasta pitää väkisin pitää niin kyllä tipahti mun silmissä tämä blogi.. Enkä sanonut mitään pahalla vaan vitsillä, että jo on niuhaa porukkaa, jos naurahdin miestä jolla on kynsilakkaa ja huulipunaa ja siitä suututaan ja kommentti poistetaan?!

  • virve

   Kyseessä taisi lähinnä olla sanamuoto, jolla asian ilmaisit… 🙂 Kuvalle saa nauraa ja niin minä itsekin nauran. 🙂

 2. Alexandra

  Ai että toi mies ei näytä heterolta?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *