Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Shake it up!

Huomasin, että sheikattavat hiusvärit ovat rantautuneet Suomeenkin, joten päätin postata niistä omia kokemuksiani.

Schwarzkopf on tuonut Suomessa myyntiin Live Colour XXL Foamin, jota en ole itse vielä kokeillut, mutta jota vastaava tuote on minulle hyvin tuttu.

Raahasin Tallinnasta nimittäin ensimmäisen kerran muistaakseni reilut puoli vuotta sitten saman merkin Palette Mousse Colorin, jonka arvelisin olevan melko samaa tavaraa. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihastuin tuotteeseen niin, että olen hankkinut sitä käsiini jo useamman kappaleen.

(Täysin aiheen vierestä menevä vinkki, mutta Tallinnasta saa hiusvärejä hirveän halvalla Suomeen verrattuna. Kannattaakin siis täydentää varastoja, jos siellä käy.)

Helppokäyttöisen hiusvärin mukana tulee itse sekoituskuppi johon ovat pakattuina hapete, värijauhe, kumihanskat, hoitoaine sekä tietysti käyttööhjeet.

Hapete on yllättävää kyllä täysin vedenomaista juoksevaa nestettä, joka kaadetaan sekoituskuppiin ja jonka perään heitetään jauhemaisessa muodossa tuleva väriaine.

Purkin kansi suljetaan ja tuotetta sheikataan 40 kertaa.

Itse tosin sheikkasin hieman enemmän vielä varmuuden vuoksi, jotta tuote varmasti oli kunnolla sekaisin ja vaahtoa.

Kun purkin kannen avaa, paljastuu sisältä ihana vaahto. Vaahto on mukavan jämäkkää ja kiinteää, eikä sula ja valu miten sattuu, eli hiusvärin levittäminen on helppoa, nopeaa ja näppärää.

Hiuksissa vaahto sulaa, muttei silti valu värjäyksen aikana. Vaahto on myös todella riittoisaa (itse värjään vaib hiusten tyven)! Vaikutusaika on 30 minuuttia.

Väri pysyy hiuksissani loistavasti ja varsinkin vaaleisiin hiuksiin (oma tummuusluokka 8-9 vuodenajasta riippuen) tummaa tyveä värjäillessä hiusvärien kestävyyserot todellakin huomaa. Itse olen tullut siihen tulokseen, että nimenomaan Schwarzkopfin hiusvärit ovat omalle tukalleni parhaita. Hiusten tyvi pysyy mustanruskeana eikä haalistu ruskeaksi, kuten esimerkiksi lähes poikkeuksetta L’orealin (L’oreal Paris ja Garnier) hiusvärit haalistuvat tyvestäni melko nopeastikin.

Tämä vaahtoväri on tällä hetkellä suosikkitapani värjätä hiukseni ja kävin juuri viime vapaillani hakemassa väriä Tallinnasta pari purkkia. Itse käytän tummanruskeaa sävyä 300.

Oletteko te kokeilleet vastaavia?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Jep samaa mieltä kui em. kirjoittaja. Plus kaikenlisäksi hiuksia alkoi putoamaan normaalia enemmän melkein heti ks. shake-värillä värjäämisen jälkeen. Musta väri kans oli. (ei ole 100%:n varmaa oliko värissä vika mutta muutakaan en keksi…). Plus vessa aivan sotkussa ja väriä melkein silmissä. Väri myös kuivatti/kutitti kovasti värjäysvaiheessa päänahkaa :/

    Ja omaa suht lyhyet hiukset.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *