Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sg

Sain toista kuukautta sitten JT Beauty Outletista kokeiltavakseni paljon rakastamani Soap & Gloryn It’s About Prime -silmämeikinpohjustusaineen. 
Vaahtomuoviapplikaattorilla levitettävä ja sormen päällä tasoitettava vaaleanshimmerinen sävy oli kahdesta sävystä se vaaleampi, eli Bright Light. (Toinen sävyistä nimeltään Smokey on parhaimmillaan tummempien meikkien kanssa lisäten sävyjen syvyyttä). 
 
Sävy onkin hyvin saman tyyppinen kuin esimerkiksi Urban Decayn luomivärinpohjustaja sävyssä Sin sillä erotuksella, että Sinissä on vielä hieman enemmän pigmenttiä.
Minulla on ollut melko vähän kokemuksia Soap & Gloryn meikeistä, mutta tämä oli ehdottomasti niitä tuotteita, jotka saivat minut haluamaan tehdä lisää kokeiluja. Tämä nimittäin todellakin sai silmämeikin pysymään, pysymään ja pysymään!
Minähän en tunnetusti koskaan nuku meikit kasvoillani, mutta sääntöönkin tulee näköjään aina välillä poikkeus ja istun yhä tätä näpyttäessäni silmissäni meikit, jotka olen niihin noin 32 tuntia sitten levittänyt. 24 tuntia (pitäen sisällään 10 tunnin unet) meikin levittämisen jälkeen silmämeikkini näytti yhä tältä (eikä muutosta ole nytkään havaittavissa):
 
Sävyt eivät kuvassa toistu kovin intensiivisinä johtuen huonosta valosta, mutta pointtina on kuitenkin se, että silmämeikkini on pysynyt paikoillaan kuin tauti karkaamatta ollenkaan luomivakoon. It’s About Prime osoittautuikin siis aivan mielettömäksi tuotteeksi!
Erityistä plussaa myös siitä, että tavallisen 12 kuukauden säilymisen sijaan pakkaus lupailee 18 kuukauden säilyvyyttä!
Tämä tapaus lunasti vakkaripaikan meikkipussistani ja tulee palvelemaan minua ainakin ne seuraavat puolitoistavuotta!
Onko joku muu sattunut kokeilemaan tätä?
Tuotteen voi tilata itselleen JT Beauty Outletin nettisivuilta.

Kommentit (1)

  1. Anonyymi

    Kun udp:stä sanotaan, että se saa värit korostumaan toisin kuin esim lumenen pohjustaja tekee niin miten on tämän pohjustajan laita?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *