Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sensational Cleansing Oil(ko)?

Meinasin alkaa surra öljynkaipuutani jo etukäteen ennen tuotteen varsinaista loppumista, sillä Suomesta on ollut varsin hankalaa löytää kohtuuhintaista puhdistusöljyä. Lumene lopetti omansa, L’occitaneltakaan ei moista enää löydy ja opiskelijabudjetilla ei Sensain ja Diorin hyllyjen edessä muuta tehdä kuin katsella. Ja uusia olisi aina tietysti mukavaa kokeilla.
Moni suosittelee kokeilemaan tavallisia öljyjä, mutta pidän itse enemmän nimenomaan meikinpoistoon tehdyistä öljyistä. Ne tuntuvat iholla öljyisiltä, mutta toisin kuin ruokakaupan öljyt, liukenevat ne veteen. Niissä on siis huomattavasti minun makuuni parempi käyttömukavuus.
Onneksi vanha kunnon suomalainen sanonta toi jälleen lohdun: kun hätä on suurin, on apukin lähellä. 
Markettien hyllyille oli nimittäin ilmestynyt tällainen tuote:
L’oreal on lanseerannut jo jonkun aikaa sitten uusia puhdistustuotteita, joiden joukosta paljastui mm.  Sublime Glow Sensational Cleansin Oil -puhdistusöljy.
Yksi suuri plussa tuotteelle tuleekin paitsi sen helposta saatavuudesta myös edullisesta hinnasta: 7,90 euroa ei ole tässä markkinatilanteessa kova hinta puhdistusöljylle, jolla ei pahemmin ole haastajia!
Itselläni on vielä pari puhdistusmaitoa odotamassa loppuunkuluttamista, mutta niiden jälkeen aion mitä luultavimmin kokeilla tämän puhdistusöljyn. (Ellei teistä joku torppaa tätä ihan täysin. Vaikkakin siitäkin huolimatta kokeilisin sen silti varmasti, sen verran itsepäinen kun näissä asioissa olen.)
Riemukasta ostohetkeäni odotellessani kysyisinkin teiltä, onko joku jo ehtinyt kokeilemaan tuotteen? Miltä se se on käytössä tuntunut? Oliko hyvä investointi?

Kommentit (46)

 1. Anonyymi

  Itse ainankin tykkäsin tuon L'orealin puhdistusöljystä. Poistaa hyvin meikin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi mutta ilman öljyistä tunnetta.

  • virve

   Kokeiltava siis. 🙂

 2. Anonyymi

  Dermalogican Precleanse – puhdistusöljy on ihan huippu! 🙂

  • virve

   Totta, tuo onkin kyllä myös kiva tuote. 🙂

 3. Teresa

  Itse ostin juuri tuon tuotteen! Ja googletinkin, että onko kukaan laittanut nettiin mielipiteensä tästä puhdistusöljystä 🙂 vielä pitää kysyä että toimiko tuote ja oliko ostettavan arvonen sun mielestä? ☺️ Ja toivottavasti näätkin kommentin vaikka onkin vanha postaus!

  • Virve

   Minulla ei ole mitään tarkempia muistikuvia enää näin kolmen vuoden jälkeen tuotteesta, mutta muistelisin sen kuitenkin olleen oikein toimiva ja hyvä tuote. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *