Sensational Cleansing Oil(ko)?

Meinasin alkaa surra öljynkaipuutani jo etukäteen ennen tuotteen varsinaista loppumista, sillä Suomesta on ollut varsin hankalaa löytää kohtuuhintaista puhdistusöljyä. Lumene lopetti omansa, L’occitaneltakaan ei moista enää löydy ja opiskelijabudjetilla ei Sensain ja Diorin hyllyjen edessä muuta tehdä kuin katsella. Ja uusia olisi aina tietysti mukavaa kokeilla.
Moni suosittelee kokeilemaan tavallisia öljyjä, mutta pidän itse enemmän nimenomaan meikinpoistoon tehdyistä öljyistä. Ne tuntuvat iholla öljyisiltä, mutta toisin kuin ruokakaupan öljyt, liukenevat ne veteen. Niissä on siis huomattavasti minun makuuni parempi käyttömukavuus.
Onneksi vanha kunnon suomalainen sanonta toi jälleen lohdun: kun hätä on suurin, on apukin lähellä. 
Markettien hyllyille oli nimittäin ilmestynyt tällainen tuote:
L’oreal on lanseerannut jo jonkun aikaa sitten uusia puhdistustuotteita, joiden joukosta paljastui mm.  Sublime Glow Sensational Cleansin Oil -puhdistusöljy.
Yksi suuri plussa tuotteelle tuleekin paitsi sen helposta saatavuudesta myös edullisesta hinnasta: 7,90 euroa ei ole tässä markkinatilanteessa kova hinta puhdistusöljylle, jolla ei pahemmin ole haastajia!
Itselläni on vielä pari puhdistusmaitoa odotamassa loppuunkuluttamista, mutta niiden jälkeen aion mitä luultavimmin kokeilla tämän puhdistusöljyn. (Ellei teistä joku torppaa tätä ihan täysin. Vaikkakin siitäkin huolimatta kokeilisin sen silti varmasti, sen verran itsepäinen kun näissä asioissa olen.)
Riemukasta ostohetkeäni odotellessani kysyisinkin teiltä, onko joku jo ehtinyt kokeilemaan tuotteen? Miltä se se on käytössä tuntunut? Oliko hyvä investointi?
Kommentit (46)
  1. En henkilökohtaisesti pidä tuotteesta yhtään. Ei poista vedenkestävää silmämeikkiä ja jättää silmiin ''sumuisen kalvon'' vaikka pidänkin silmät tiukasti kiinni ja huuhtelen tuotteen pois runsaalla vedellä. Myöskään kasvomeikkiä ei tämä öljy ainakaan omassa käytössäni poistanut kunnolla. On pakko pestä toisella aineella vielä kasvot, koska tämä jättää tuotejäämiä vielä iholle. Iholleni jää epämiellyttävä rasvaisuuden tunne vaikka kuinka yrittän pestä pois:(

    1. No voi. :/ Nythän minun kuitenkin on anyways päästävä kokeilemaan, onko asia omallakin ihollani todellakin noin. 😀

  2. Testattu ja tykätty! Toki Sensain Cleansing Oil on ihana ja omaa luokkaansa,muttei tämä kauas jäänyt.

    1. Eli kokeiltava tämäkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *