Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sensai-yllätys

Sain tässä eräänä päivänä aivan yllättäen todella ihanan lahjan. Lahja oli tietysti kosmetiikkaa ja tuotteet tulivat minulle eräänlaisena kiitoksena ja todella suurena yllätyksenä ja itse tuotteiden saamistakin onnellisemmaksi minut teki se, että joku oli todellakin kokenut minun nimenomaan ansainneen ne työlläni (ilman, että kyse oli minkäänlaisesta myyntikilpailusta yms.).
Ihana yllätyslahjani sisälsi neljä Sensain tuotetta:

Minulla on Sensain tuotteista hieman vähemmän käyttökokemuksia ja olenkin lähinnä vain testaillut niitä läpi töissä lainaten testereitä yökylään, joten oli ihanaa saada joitain tuotteita kunnolla käyttöön. On kuitenkin täysin eri asia kokeilla jotain kerran tai kaksi kuin oikeasti käyttää jotain pidemmän aikaa.

Ensinnäkin sain siis kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheen puhdistusmaidon ja kakkosvaiheen Milky Soapin.

Sain myös Sellular Performance -linjan Hydrating Maskin, mistä olen erittäin innoissani, sillä hyvä kosteusnaamio on minulla aina etsinnässä. (Tällä hetkellä suosikkejani ovat Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittava kosteusnaamio ja Herbinan Marja Spa:n kosteusnaamio.)

Lisäksi sain vielä Silky Highlighting Powderin. Jei!

Olisi kiva kuulla teidän kokemuksianne Sensain (totteli ennen meillä nimeä Kanebo) tuotteista. Kolmekaseistahan me juuri vähän aikaa sitten juttelimme, joten ei mennä nyt niihin, mutta kuulisin mielelläni mielipiteitänne ja kokemuksianne sarjan muista tuotteista!

Kommentit (16)

  1. Riitta Haapala

    Sensai on laadukas Kanebo-tuotesarja edelleen, Kanebon ns. Tuotemerkki. On samat sisällöt, ripsivärit, ihmetipat, kulmakynät UUDESSA pakkauksessa! Käykäähän googlettamassa tarkemmin… Joku oli moittinut sensaita… Mikään EI muuttu! Älkää sekoittako tätä shiheido-sarjaan tms. KANEBO lukee edelleen meikkiosastoillakin laivat, SOKOS jne.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *