Sensaatiomaistako?

Olen viimeaikoina peseskellyt kasvojani lähinnä Sensain (omaa sukuaan Kanebo) puhdistustuotteilla. Repertuaariini ovat kuuluneet kolme minulle uutta tuttavuutta:

Cleansing oil, Cleansing milk sekä Milky soap.

Sensain puhdistusrituaalin ideana on, että puhdistustuotteet on jaettu kahteen laatuun. Ensimmäisillä tuotteilla (step 1) puhdistetaan iholta kaikki rasvaliukoinen ja toisella vaiheella (step 2) kaikki vesiliukoinen. (Esimerkiksi Cliniquen kaksoispuhdistuksessa kun vaihe yksi on meikin pesuun ja vaihe kaksi ihon puhdistukseen.) Kummassakin vaiheessa tuotteita löytyy niin miedommin kuin voimakkaamminkin pesevistä vaihtoehdoista, mutta tuotteita ei ole varsinaisesti jaettu ihotyyppien mukaan vaan asiakas saa valita itselleen mieluiset lähinnä käyttötottumustensa mukaan. Sekä ensimmäisestä että toisesta puhdistusvaiheesta löytyy kummastakin neljä eri koostumusvaihtoehtoa.

Itse olen tykästynyt kaikkiin kokeilemiini Sensain puhdistustuotteisiin niin, että jatkan niiden kanssa ehdottomasti kokeilujani. Eniten ihastuin sarjan puhdistusöljyyn, joka puhdistaa iholta hyvin meikit ja liukenee vedellä huuhdottaessa pois iholta helposti jättämättä minkäänlaista öljyn tai kalvon tuntua iholle. Iho jää öljyn jäljiltä siis puhtaaksi, pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi.

Myös maitomainen puhdistustuote oli mukava tuttavuus. Maito poisti meikit iholta helposti ja vaivatta ja myös tämä liukeni veteen täysin vaivatta jättämättä sitä joillekin puhdistusmaidoille tyypillistä kalvon tunnetta iholle.

Käytin itse aina ykkösvaiheessa puhdistuksen apuna Sensain puhdistusliinaa (joka on yksi suurimmista rakkauksistani), mutta kokeilin tuotteet myös ilman liinaa ja ne liukenivat pelkällä normaalillakin vesipesulla helposti iholta pois.

Kakkosvaiheen Milky Soap oli niin ikään myös hyvä tuote. Tykkään siitä, että toinen käyttämäni puhdistustuote tekee sitten hieman ensimmäistä puhtaampaa jälkeä, mutta en tahdo ihon jäävän kiristävän kuivan tuntuiseksi. Asiantuntevin ammattitermein tämän voisikin kuvailla jättävän ihon sopivan natisevan puhtaaksi. Tarkoitan tällä sitä, että ihosta tulee todella puhdas ja ihan hitusen natisevakin melkeinpä, mutta oma pintakuivuuteen taipuvainen ihonikaan ei jää tämän jälkeen yhtään kiristäväksi enkä koe tätä millään lailla liian tujuksi. Käytin tätä paitsi meikinpoiston yhteydessä kakkosvaiheen putsarina myös aamuisin ihoani yön jäljiltä pestessä.

Milky soap on todella riittoisa tuote ja yksi pumpun painallus riitti yhteen käyttökertaan minulla hyvin. Tuote vaahtosi veden kanssa hieman muuttumatta kuitenkaan mielettömäksi vaahtovyöryksi.

Käytän kaksivaiheista ihonpuhdistusta, koska tahdon iholtani pois kaiken ylimääräisen lian, niin vesiliukoisen kuin öljyliukoisenkin ja koen, että kahdessa vaiheessa tehty puhdistus nyt vaan tuottaa helpoiten parhaan tuloksen. Samaan lopputulokseen voisi toki päästä yhdellä tujulla tökötilläkin, mutta en suotta tahdo kuivattaa ja rääkätä ihoani vaan teen homman mielummin kahdella miedommalla ja hellävaraisella tuotteella. Sitäpaitsi tykkään jokailtaisesta ihonpuhdistushetkestäni kovasti ja nautin siitä pienestä hetkestä, kun saan rauhassa paneutua hetkeksi itseni hoitoon.

Itse aion jatkossa ehdottomasti kokeilla muutkin Sensain puhdistustuotteet läpi, sen verran hyvän kuvan nämä kolme kokeilemaani tuotetta minulle antoivat.

(Myönnetäköön tosin, että Suomessa näiden puhdistustuotteiden hinnat ovat melko suolaiset ja kahden 50 euroa maksavan puhdistustuotteen ostaminen kirpaisee varmasti monen lompakossa…)

Mitenkäs te ja Sensain puhdistustuotteet? Onko kokemuksia?

Kommentit (18)
  1. Mua kiinnostaisi ihan tosi paljon kokeilla Sensaita, mutta en vaan kertakaikkiaan raaski, 50 € putsarista on kyllä tosiaankin liikaa…

  2. Mulla on Sensain puhdistustuotteet olleet käytössä noin vuoden verran. Ostin sellaisia pienempiä kokeilupakkauksia hintaan 29.90 € jossa on testikokoot (75 ml) sekä 1 että 2 vaiheesta. Oma suosikkini on Milky Soap joka on 2 vaiheen riittoisa putsari.

    Cleansing Oilin ostin alennusmyynnistä, ja käytän sen kyllä ihan mielelläni pois. Lumenen puhdistusöljy on kuitenkin huomattavasti edullisempaa ja käytössä en huomaa eroa Sensaihin joten jatkossa aion käyttää Lumenen öljyä 1 vaiheen puhdistukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *