Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Senkin herkkis

Minulla melkein vuoden verran olleiden ja jo poistamieni ripsienpidennyksieni vuoksi en voinut käyttää silmämeikkini poistoon öljymäisiä poistoaineita, joten yksi luottokaiffareistani on viimeisen vajaan vuoden aikana ollut Lumenen Sensitive Touc h Silmämeikin poistovesi.

Joku tämän aiemmista versioista kirveli silmiäni ja välttelin tätä pitkään, mutta tämä tällä hetkellä markkinoilla oleva versio sopii silmilleni hyvin.

Tuotteellahan on Allergia- ja Astmaliiton leima, eli sen pitäisi sopia monille herkkäsilmäisillekin (sekä piilolinssien käyttäjille).

Minulla tämä pelitti tehtävässään varsin mainiosti. Silmämeikki lähti pois helposti ja vaivatta ja mitäpä muutakaan silmämeikinpoistoaineelta nyt osaisi vaatia sen hellävaraisuuden lisäksi.

Hyvä ja halpa silmämeikinpoistoaine niille, joilla on ripsipidennykset tai jotka tahtovat nimenomaan vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitetun poistoaineen. (Tässä postauksessa käytännön vinkkini silmämeikin poistoon ripsipidennyksien kanssa leikkiessä.)

Oletteko te tykänneet tästä?

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Mulla on käytössä Rainbown silmämeikin poistis. Ihan hyvin on toiminut, kyllä se vähän kirveltää jos sitä silmään pistää. Pitää vaan yrittää olla laittamatta sitä sinne. 🙂

  Syy miksi käytän nyt Rainbowta on se, kun haluan testata näitä halvempia merkkejä. Lumene on huokeasta/keskihintaisesta päästä sekin, mutta nyt kiinnostaa Pirkka- ja Rainbow ja Xtra-tuotteet. Kun jotkut tuomitsee ne heti kättelyssä. Itse en. Monesti merkissä maksaa vaan se tolkuton hypetys ja valokuvamallien yms. palkat, jotka sen mainonnasta tulee.

  Voin suositella rainbowta. 🙂

  T: Sateen Kaari

 2. Anonyymi

  Mun mielestä tää on ihan hirveä tuote…. Ensinnäkin käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, joten tämä ei poista niitä laisinkaan.
  Toisekseen, mulla tää kirvelee ja musta koostumus on tosi outoa, sellasta vaahtoavaa lötköä, ne vaahdot menee vaan silmiin.

  Sen sijaan waterproof-versio Lumenen silmämeikinpoistoaineesta on parasta ikinä ja luottotuotteni jo vuosikausien ajalta. 🙂

  -M-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *