Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Japanin myydyin ihonpuhdistustuote: Senka Perfect Whip Cleansing Foam

*Sis. mainoslinkin

Yksi viime kesänä Tokion matkaltani kotiuttamistani puhdistustuotteista oli meillä selektiivisenä kosmetiikkamerkkinä tunnetun Shiseidon alamerkin Senka Perfect Whip Cleansing Foam.

Shiseido Senka Perfect Whip

Luin netistä tuotteen olevan japanilaisia must have -hankintoja. Tuotetta ei tarvinnut liiemmin etsiä kaupoista, sillä sitä oli tarjolla ihan joka paikassa ja jopa pienien 7-Elevenien hyllyiltä löytyi sitä multipakkauksissa. Ei ollut vaikeaa päätellä kyseessä olevan koko kansan suosikkituote, jonka lähes jokainen japanilainen oli varmasti ainakin jossain vaiheessa elämäänsä omistanut. Senka Perfect Whip Cleansing Foam olikin kuulemma Japanin myydyin ihonpuhdistustuote.

Shiseido Senka Perfect Whip

Yksi Senka Perfect Whip Cleansing Foam -puhdistusvaahdon myyntiargumenteista on sen nimen mukaisesti tuotteen kyky muodostaa uskomattoman kuohkea vaahto. Aasiassa rakastetaan vaahtoputsareita ja ne ovatkin tyypillinen tuote kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen.

(Tästä aiemmasta postauksestani voi lukea lisää kaksoispuhdistuksen ideasta.)

Shiseido Senka Perfect Whip

Senka Perfect Whip Cleansing Foam  näyttää pakkauksesta puristettaessa tiiviiltä puhdistusvoiteelta, mutta japanilaiset ja korealaiset ovat suoranaista mestarivaahdottajia, jotka taikovat hetkessä tuotteista käsissään ilmavia vaahtokinoksia, jotka puhdistavat ihon huomattavasti hellävaraisemmin kuin pelkän puhdistusvoiteen suora hankaaminen iholle tekee.

Senka Perfect Whip Cleansing Foam

Me amatöörit tyydymme käyttämään tällaisten tuotteiden vaahdotukseen sitä varten kehitettyjä vaahdotuskuppeja tai vaahdotusverkkoja, joiden avulla syntyy hetkessä runsaasti ihoa hellivää vaahtoa, jollaisesta tämän tuotteen kohdalla voidaan tosiaankin puhua. Tältä videolta voi kuitenkin ihastella, kuinka taitavasti puhdistusvoideraidasta vatkataan käsin aivan valtava vaahtopallo:

Supersuosittu puhdistusvaahto sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja silkkiuutetta, jotka auttavat varmistamaan, ettei tuote ole iholle liian tuju. Se siis puhdistaa kasvot hellästi kunhan sen vain vaahdottaa ennen iholle levitystä (mikä ei muuten todellakaan ole noin vaivatonta paljain käsin tehtynä, mitä video antaa ymmärtää).

Shiseido Senka Perfect Whip

Puhdistusvaahto on tarkoitettu nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä se ole varsinainen meikinpuhdistustuote. Se on kuitenkin aivan loistava tuote kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen ja aamuputsariksi, joissa molemmissa olen sitä itse käyttänyt. Tuotetta ohjeistetaan käyttämään kerralla 2 cm pituinen voidenauha, mutta siitä määrästä syntyy jo niin runsas vaahto, että pienempikin määrä riittää, minkä vuoksi puhdistusvaahtotuubi kestää ikuisuuden.

Senka Perfect Whip Cleansing Foam

Siitä huolimatta, että kyseessä on meidän markkinoillamme hieman hintavammista tuotteista tunnetun Shiseidon alabrändi, on puhdistusvaahdossa on erinomaista myös sen hinta: Japanissa sitä myydään alle viidellä eurolla. Sanoisin siis myös itse tämän olevan must have -tuotteita niille, jotka tahtovat tutustua japanilaiseen ihonhoitoon. Puhdistusvaahtoa voi helposti tilata itselleen eBaysta ja sitä kauppaavia myyjiä löytyy täältä*.

Shiseido Senka Perfect Whip

Miltä Japanin myydyin ihonpuhdistusvaahto kuulostaa?

PS. Olen saanut aivan ihanaa palautetta Instagran Stories -klippeihini liittyen ja joku sanoikin, että minun pitäisi mainostaa täällä niitä enemmän. Jos siis kiinnostaa seurata vaikkapa juuri nyt Balin lomailuani (ja esimerkiksi kangasnaamiointia uima-altaalla…) niin klikkaa seurantaan Instagramissa @virvevee

Kommentit (13)

 1. Plaz^

  Postipate toi tämän mulle 5 min. sitten, samassa paketissa oli myös tilaamani vaahdotusverkko. Jee, pääsen vihdoinkin kokeilemaan!!
  Niin ja eilen tuli postissa hydrogeelinaamiot silmänympäryksille, jotka muistin illalla klo 23.30. Tottakai ne piti saman tien lätkäistä silmien alle, en vaan malttanut odottaa 🙂 Onneksi lomalla voi kätevästi siirtää nukkumaanmenoa kauneudenhoidon hyväksi. Eikä mieskään ole tuohon aikaan ihmettelemässä että mitä oikein touhuan…

  • Pirkko

   Hei, mitä mieltä tuotteesta ja verkolla vaahdottamisesta?
   Itsekin juuri täällä Thaimaassa ja ostin ko putsareita pari tuubia ja verkon sekä vielä Perfekct Liquidia pari pulloa. Testaaminen alkaa vasta kotona….

  • Virve Vee

   Minusta tämä on hyvä pusari ja vaahtoaa kivasti varsinkin verkon kanssa. On melko pesevä, eli jos on kuivuuteen taipuvainen iho niin ei ehkä paras, mutta muuten kiva. Hankin itse tämän linjan öljyn vähän aikaa sitten ja se on kiva! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *