Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Seksy gläämkö?

Kerroin toissapäivänä yhdestä epäonnistuneesta kuivashampoohankinnasta ja tänään olisi vuorossa toinen hieman vastaavanlainen tarina.

Batiste on Englannin suosituin kuivashampoomerkki ja merkki onkin laajentanut kuivashampoovalikoimaansa aina eri värisistä eri tuoksuisiin ja koostumuksellisiin kuivashampoisiin.

Itse olen ostanut merkiltä muutaman kuivashampoon ja yksi hankinnoistani on ollut Sexy Glam Gold Shimmer -kuivashampoo, joka on juurikin niin paljon juuri sitä, mitä sen nimikin lupaa. Itse kahmin tuotteen ostoskoriini vain kuivashampoonhankintavimmani vallassa tuotteeseen sen paremmin tutustumatta, joten parin kokeilukerran jälkeen tämäkin lähti varastoistani eteenpäin.


Tuote on siis tosiaankin kuivashampoo, joka jättää hiuspohjaan puhtaan puuterisen tunteen. Kuivashampoo on väriltään valkoista (toisin kuin näkymätön Umerto Gianninin kuivashampoo, josta juuri postasin), mutta sopi tummaan tukkaani hyvin, sillä se oli helppo pöyhiä näkymättömiin ja muutenkin keskittää suihkuttelu vain hiusten alempiin kerroksiin jättäen hiusten jakauksen seudun rauhaan (kuten yleensäkin).

Tuote on myös tosiaankin Sexy Glam Gold Shimmer, tai ainakin Gold Shimmer. Pullo nimittäin sylkee sisältään paitsi kuivashampoota, myös pientä kultaista glitteriä.

En ollut varma, oliko glitteri miun makuuni liian glitteriä ja toivoisinkin ehkä sen olevan enemmän vain hienostunutta ja pienempää shimmeriä.

Kuten näkyy, kimalteli tukkani siis kovasti ja varsinkin juuri tyven alueelta eikä tietenkään niinkään pituuksista. Glitterikeskittymäongelma ratkesi kuitenkin hiuksia käsillä pää alaspäin haroen ja pöyhien, jolloin glitterit vaeltelivat myös hiusten pituuksiin.

Jotekin tämä 2in1 tuote ei silti vaan kolahtanut minuun. Näen tämän kuitenkin loistavana biletuotteena niille, jotka pitkävät hiuskimalteista. Tuotehan paitsi freesaa tukan ilmavaksi ja puhtaaksi myös tuo tukkaan sitä glamouria ja kimalletta.

Hauska tuote, mutta itse sanoin tuotteelle ei ja laitoin sen eteenpäin ystävälleni, jonka makuun se ehkä enemmän on.

Oletteko kokeilleet Batisten kuivashampoita? Muutamia niistähän saa myös ainakin Suomen Kickseistä.

Kommentit (21)

  1. Anonyymi

    Toi Batisten Gold Shimmer-kuivashamppoo on ehkä enemmänkin tarkotettu blondeille, jolloin se tuo tukkaan tervettä kiiltoa eikä niinkään mtn glitteribilehile-fiilistä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *