Seksiä arkeen

Hyvät jokatilanteen perushuullikiillot ovat aina tarpeen. Tiedättehän, ne sellaiset, jotka ovat lähes värittömiä, menevät joka tilanteessa suurinpiirtein kaiken kanssa ja tuntuvat mukaviltakin huulilla. Tänään minulla olisi esitellä yksi sellainen.
Yves Rocherilta saamani persikkaan taittava Sexy Pulp huulikiilto sävyssä 10 Coral Clair on juuri sellainen.
Läpikuultava sävy on helppo ja toimii lähes aina ja missä lookissa tahansa silloin, kun tarpeissa on lämpöiseen taittava sävy.
Kiillon koostumus on peilimäisen kiiltävä pienen pienellä shimmerillä varustettuna ja se tuntuu huulilla ohuelta ja hieman jopa balmimaiselta jättäen huulet pehmeiksi ja kosteutetuiksi, muttei liian tahmaisen tuntuisiksi.
Pidin itse myös sen reilunkokoisesta vaahtomuoviapplikaattorista (jollaisia suosin muutenkin sivellinmäisiä enemmän niiden minusta usein tasaisemman levitysjäljen vuoksi).
Kiillossa on myös miellyttävä tuoksu, sillä se on sopivan miedon karkkinen ja tuoksuu huulilla hetken vienosti, muttei häiristevästi. Itse koin myös tuoksun häviävän pikkuhiljaa, eli se ei jää tuoksumaan nenään häiritsevän voimakkaasti (kuten esimerkiksi Estee Lauderin kiillot minusta tekevät).
Tämä kiilto lunasti vakipaikkansa käsilaukkumeikkieni joukossa, sillä juuri tällaista ”elvytän huulesi aina henkiin” -tuotetta siellä todellakin aina tarvitaan!
Sexy Pulp kiillot (10 ml) maksavat Yves Rocherilla 12,50 euroa ja niihin pääsee käsiksi tämän mainoslinkin takaa.
Oletteko te kokeilleet Sexy Pulp -huulikiiltoja?
Kommentit (9)
  1. olen saanut minikokoisena kyseisen huulikiillon, ja se kului nopeasti loppuun.. pitäis tilatakkin uusi. Aplikaattori oli juurikin hyvän kokoinen ja kiilto muutenkin tosi kiva mutta ei se kyllä mitään "sexy" efektiä saanut ainakaan mun huulille, sellaisena sitä ainakin joskus mielestäni mainostettiin…

    1. Joo, ei tällä kyllä mitään erityistä "sexylookkia" tule. 🙂

  2. Sexy Pulpeja löytyy täältä kolmessa eri sävyssä! Ihan lemppareita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *