Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Seerumi Meikkivoide

Sain blogini kautta testattavakseni Lumenen uuden Touch of Radiance Seerumi Meikkivoiteen.
Kerron jo aluksi, etten ole yleensä löytänyt yhteistä säveltä merkin meikkipohjien kanssa. Yleensä ne eivät ole asettuneet iholleni hyvin, peittäneet tarpeeksi tai varsinkaan pysyneet iholla tarpeeksi hyvin. Ainoat poikkeukset ovat olleet jo lopetettu Premium Beauty -linjan meikkivoide sekä ihanaakin ihanampi BB-voide. Ennakko-odotukseni eivät siis olleet kovin korkealla.
Viidessä sävyssä tuleva ja kahdenkymmenen suojakertoimella varustettu Touch of Radiance Seerumi Meikkivoide on  normaalista kuivalle iholle tarkoitettu meikkivoide, jonka luvataan antavan kasvoille heleyttä ja valoa, sekä samalla tasoittavan ihon sävyä. 
Koska meikkivoide on tarkoitettu kuivalle iholle epäilin, että se olisi tehty hyvin kevyeksi ja eikä se ehkäpä edes pysyisi ihollani kunnolla.
Mutta voi pojat, kuinka Lumene tällä kertaa minut yllättikään!
 
Ihoni kunto on tällä hetkellä tämä.
 Näppyjä on harvemmin, mutta pisamat ja punoitus vaivaavat.
Ihoni kaipaa siis hyvää tasoitusta, muttei välttämättä voimakasta pakkelointia.
Ja tällaiseen lopputulokseen tällä meikkivoiteella päästiin.
Meikkivoide tasoitti ihoa uskomattoman hyvin ja oli helposti kerrostettavissa ohuiksi, mutta peittäviksi kerroksiksi.
Se ei näyttänyt iholla paksulta eikä raskaalta, vaan levittyi iholle ohuen tuntuisena ja erittäin luonnollisen näköisenä.  Verrattuna merkin BB-voiteeseen tämä tuntui iholla vieläkin ohuemmalta ja rasvattomammalta.
Heleä on nimenomaan oikea sana kuvaamaan ihoani meikkivoiteen levityksen jälkeen!
Koska meikkivoide oli kuivemmalle iholle suunnattu, jätti se ihon paitsi heleäksi, myös hieman kiiltäväksi.
Viimeistelinkin pinnan Benecoksen kivipuuterilla, jonka jälkeen lopputulos oli yhä hyvin heleä, mutta kiiltämätön. Tässä vaiheessa lisäsin silmien alle myös hieman Diorin Nude-peiteainetta sävyssä 001.
Pidin aivan suunnattomasti siitä, millaista jälkeä tämä meikkivoide teki ihollani.
Ihoni ei ole aikoihin näyttänyt ja tuntunut näin hyvältä ja tämä taisi nyt kyllä ohittaa jopa sen Lumenen BB-voiteenkin!
Paitsi että tämä tasoitti ihoni sävyä hyvin jättäen sen heleäksi, kesti tämä ihollani läpi päivän loistavasti. Tästä taisikin kerta heitolla tulla uusi meikkivoidesuosikkini ja olen siitä hyvin, hyvin hämmentynyt!
Omalla ihollani on sävy 2 Hunajamaito, sillä sävy 1 Inkiväärikerma on paljon kellertävämpi. Sävy 2 Hunajamaito ei kuitenkaan mielestäni näytä ihollani punakalta millään lailla. Vaikka ihoni onkin kellertäväpohjainen, on Lumenen sävy 1 Inkiväärikerma sillä aina aivan liian kellertävä. Sävy olisi saanut tosin olla kuitenkin ihan hitusen vaaleampi vielä.
Meikkivoide ilmestyy kauppoihin tässä kuussa ja sillä on hintaa 17,90€.
Aikooko joku muu kokeilla tämän? Tai onko joku muu jo ehtinyt kokeilla?

Kommentit (31)

 1. Jepatsu

  Minkäänlaista lähdettä tähän valikoima väittämään vai oliko puhdasta mutua? Lumene usa:n nettisivujen mukaan ainoat suomen valikoimasta puuttuvat tuotteet näyttivät olevan ns. vanhoja tuttuja suomessakin. En näe mitään väärää että jenkeissä myydään edelleen tuotetta joka suomessa ei välttämättä menestynyt. Mikähän mahdolliseti on tälläinen tuote joka on vain jenkki markkinoille lanseerattu?

  • NarnianGirl

   Totta, että tämänhetkisillä nettisivuilla ei suuria eroja näy. Mainitsemani tilanne on muutaman vuoden takaa. Ehkä Lumene nyt on tasoittanut eri maiden valikoimaansa, mutta tarpeeksi vaaleat meikkivoiteet puuttuvat edelleen…

 2. Anonyymi

  Ihmetyttää kyllä myös tuo tummien sävyjen hehkutus…koko ystäväpiirini on sitä mieltä että käyttäisivät Lumene jos heillä olisi tarpeeksi vaaleita sävyjä. Siinä nyt vasta on reilu kymmenen ihmistä kenen kanssa tästä keskusteltu, mutta sekin kertoo jo jotain! Kukapa ei haluaisi käyttää suomalaista tuotetta, joka on hyvä, edullinen ja huippu! harmittaa todella, koska itse vannon edellemainittujen nimeen. Iholleni ei ole vielä löytynyt monien kymmenien voiteiden jälkeen yhtä hyvää meikkiä kuin Lumenen bb-voide…taidan koittaa ottaa yhteyttä Lumeneen vielä kerran..

 3. Anonyymi

  Hei!

  Nyt täytyy ensimmäisen kerran kiittää ja kumartaa, vaikka aihetta olisi ollut jo vähintään vuoden verran :)Upea blogi, josta on löytynyt ratkaisu moneen ongelmaan ja ostopäätökseen.
  Rohkaistuin ostamaan tämän kyseisen seerumimeikkivoiteen noiden upeiden kuvien perusteella, ja ah ja voi. Lumenea olen jostakin syystä ennen karttanut, jos meikkipuuteria ei lasketa. Tätä tuotetta olen kaivannut. Koen että ihoni on äärimmäisen vaalea, mutta sävy hunajamaito sulautui kyllä turpaani varsin mukavasti. 😀 Ihanan kuultava luonnollinen lopputulos ja peittoakin löytyy juuri sopivasti. Kestävyydestä ropisevat pisteet myös!

 4. Anonyymi

  Kiitos hyvästä jutusta – täytyypä itsekin ostaa tuota 🙂 Pakko vain sanoa, että täytetyt huulesi näyttävät turhan tehdyiltä eivätkä luonnollisilta…

  • virve

   Aaww, kuinka suloinen kommentti! <3 Omat huuleni ovat ihan aidot eikä niistä löydy täyteaineita. Ihanaa, että sinulla kuitenkin oli ilmeisesti sen verran paha olla niiden kanssa, että halusit kertoa mielipiteesi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *