Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Se oli tuon poskipunan vika!

Poskipunatilanteeni näyttää tällä hetkellä näin surkealta:

Päätin luopua kahdesta Maybellinen ja yhdestä L’orealin poskipunastani, sillä ne eivät vaan olleet tulleet käytetyiksi. Sävyt eivät sitten lopulta kuitenkaan olleet parhaita mahdollisia eivätkä pakkauksetkaan oikein miellytääneet silmääni. Varsinkaan, kun Maybellinetkin olivat pyörineet kätköissäni jo useamman vuoden. Hus, pois vaan ja menemään, turha niitä on jemmailla.

Huono (tai no, määrällisesti varsin hyvä, mutta laadullisesti ja värillisesti ei paras mahdollinen) poskipunatilanteeni tarkoittaa kuitenkin sitä, että tarvitsen kaksi uutta poskipunaa: yhden lämpimemmän ja yhden hieman viileämmän sävyn. Kylmempien violettisten silmämeikkien kanssa kun ei persikka pelaa ja kultaiset ja pronssiset silmämeikit näyttävät ikäviltä kylmän poskipunan kanssa.

Harkitsin hetken NARS:in Orgasmin hankkimista, mutta päätin sitten kuitenkin jättää väliin. Kaksi muuta tuotetta ovat nimittäin houkutelleet minua jo hetken.

Nämä kaksi ihanuutta ovat Benefit poskipunia.

Dandelion

Georgia

Pakkaukset eivät ehkä iske aivan täysillä minuun, mutta sävyt kyllä iskevät senkin edestä. Laatu on lisäksi kuulemma juuri minulle mieleinen, sillä sävyä ei tule kerralla liikaa ja puna on iholla heleän näköinen.

Nämä kaksi minä tahdoin ehdottomasti osaksi täydellistä meikkikokoelmaani. Meinasin yrittää hillitä itseni toukokuulle asti, sillä esimerkiksi Lookfantasticissa niistä nyhdettiin lähes 27 euroa kappale jo ilman postikuluja. Surfasin itseni kuitenkin uteliaana eBayhin ja kun huomasin saavani sieltä kummankin poskipunan postikuluineen yhteishintaan 17,50 euroa en vain kyennyt hillitsemään itseäni ensikuulle asti moisen tarjouksen nähtyäni. Tilaukseenhan ne sitten lähtivät.

Tämä shoppailuhan tarkoitti sitä, että kukaudesta ei ollut kulunut kuin pari hassua päivää ja olin jo ylittänyt tämän kuun 20 euron kosmetiikkabudjettini 2,40 eurolla. Ei nyt sinäänsä jälleen paha ylitys, mutta kuinka ihmeessä saan pysyttyä loppukuun täysin ilman ostoksia?

Kuvittelin homman sujuvan ihan hyvin, mutta sitten tajusin kauhukseni, että viimeisen meikinpoistoaineeni (Lush Baby Face) rippeet loppuvat noin viikossa.

Minulla on kyllä ihonpuhdistukseen tarkoitettuja aineita vielä muutama, mutta ne eivät ole parhaita meikinpuhdistukseen vaan sopivat parhaiten ihonpuhdistukseen.

No, tuleepahan hyvä hetki kokeilla läpi kaikki työpaikkani meikinpoistoaineet ja tiedänpähän ainakin, mikä tulee olemaan ensimmäinen ostokseni heti vapun jälkeen!

Joskus ehkä kannattaisi harkita ennen kuin toimii…

Muita kaikkimullehetinyt-henkisiä hätähousuja? (Tai Benefitin poskipunia kokeilleita?)

Kommentit (30)

 1. Nimetön

  sh: Sain tosiaan rahat jo takaisin noista. 🙂

 2. Anonyymi

  Ai tää on niin vanha juttu jo :D, sori. Meinaatko hankkia ne aitoina? Benefitiltä voi tilata suoraankin. Pakkaavat kyllä huonosti eli LF ihan hyvä vaihtoehto. -sh-

 3. Anonyymi

  Ah, se olikin mainittu edellisessä postauksessa. Ei ihmekään, etten huomannut, kun ei kerkeä kaikkia juttujakaan aina lukemaan. Oli pakko vaan heti rynnätä kommentoimaan, kun kauhistutti tuo juttu 😀 Onneksi rahat sai takaisin. Niin ja selvisi sekin, että aiot ne hankkia. -sh-

 4. Anonyymi

  Olen omistanut Dandelionin sekä Georgian ja nehän kulkevat itseasiassa "beauty powder" -nimellä, eivät varsinaisesti poskipunina… ideana se, että molempia voi käyttää koko kasvojen "kirkastamiseen".

  Ovat siis todella hailakoita (varsinkin Georgia), poskipunana se ei ainakaan itselläni toiminut, vaikka kovin vaaleaihoinen olenkin. Samoin Dandelionista tuli vain hyvin kevyttä, hieman hohtavaa jälkeä.

  Molemmat ovat toki sööttejä kuin mitkä, mutta poskipunaksi en niitä suosittele, Benefitin Coralistaa kylläkin 🙂

  Masha

 5. Anonyymi

  Sopiiko noi Masha sun mielestä koko kasvoille? Ja jos niin minkäsävyisille? Oletko huomannut eroa tavalliseen puuteriin? Mä en ihan kauhean mielelläni laittais vaaleanpunaista tai persikkaa koko kasvoille, vaikka toki tiesinkin tuon noiden idean. Haaleitahan nuo ovat, mutta kyllä niistä jotain sävyä poskille saa. Olis kiva oppia käyttämään niitä kasvojen kaunistajana, mutta vielä en ole uskaltanut sutia ympäri naamaa. Ehkä skunkilla kevyesti voisi kokeilla. Miltä näyttää valokuvassa? Kokemusta siitä? Mulla on muitakin beauty powdereita, mutta mikään ei sävynsä puolesta innosta koko kasvoille levittämään. Highlightereina menee. -sh-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *