Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Satunnaisia tekosyitä

Naisina ymmärrämme kaikki varmasti, kuinka normaalia on napata kaupasta mukaan uusi kynsilakka ihan vaan siksi, että se sattuu mätsäämään niin hyvin yhteen sen paidan/laukun/huivin/minkä ikinä tahansa kanssa, mikä kotoa jo löytyy. (Myös tapetteihin tai vessan pyyhkeisiin mätsääminen käy hätätapauksessa.)

Mutta kenen mielestä on normaalia ostaa uusi vaate sillä perusteella, että kotiin on sattunut ilmestymään sen värinen kynsilakka?

o/ Minusta!

Blogini kautta saamieni Wet ’n Wildin tuotteiden seassa oli Megalast-kynsilakka sävyssä Heatwave ja vieroksuin sävyä hieman, kunnes satuin kaupassa törmäämään samanväriseen hupparinpuolikkaaseen (puolikkaaseen siksi, että tämä on pituudeltaan kuin bolero).

Siis ehdottomasti maailman paras (teko)syy ostaa uusi vaate!

Vai mitä mieltä olette?

Tämä näytti muuten hauskalta myös IsaDoran keltaisen Graffitti-lakan kanssa.

Megalastit ovat muuten osoittautuneet käytössä oikeastikin nimensämukaisiksi ja voinkin suositella niitä edullisia lakkoja etsiville!

Kommentit (15)

 1. Katarina

  Mä en pääse yli siitä, että mun mielestä toi keltanen graffittilakka näyttää aina siltä että olis tosi paha kynsisieni. Mulla on tota samaa, ja oon koittanu sitä vaikka minkä kanssa, mutta en vaan pääse sieni-fiboista eroon 😀

  Aivan täydellisen värinen muuten toi "alus"lakka 🙂

 2. Anonyymi

  Mun vaatetus harvoin mätsää kynsilakkaani, koska vaatteet on lähinnä mustia 😀
  Tosin ostin viime viikolla IsaDoran mustan graffiti lakan…:D

  Tänään bongasin Sokokselta ainakin itselle uutuuden kynsilakoissa: Rimmelin I Love Lasting Finish Fruities. Pakko oli ostaa sävy 066 cranberry zest koska noiden lakkojen pitäisi tuoksua kuivuttuaan kynnelle. Pitihän se heti kokeilla. Märkänä haju oli ihan normaali kynsilakan haju, mutta kuivuttuaan lakka tuoksui omasta mielestä marjaiselle ja työkaverin mielestä karkille.
  Sävyjä taisi olla 5-6 ja uskosin että jokainen niistä tuoksuu erilaiselle. Suosittelen kokeilemaan, kivaa kun kynnetkin tuoksuvat hyvälle 😀

 3. Nimetön

  Sonne: 😉

  nanna: Omani on Seppälästä ostettu. Kasvatusprojekti on meneillään, mutta taitaa olla ikuisuusprojekti…kuvassa tukka on tosin korkealla ponnarilla. 🙂

  Viuhti: 🙂

  Lina: Kiitos. 🙂

  Anonyymi: Riippuu tosiaan monesta asiasta. 🙂

  Anonyymi: IsaDoraa myyvät ainakin Anttilat, Kicksit, Sokokset ja Stocka.

  Sofia Punta: Suunnitelmanne kuulostaa erittäin järkevältä. 😉

  Nebu: Seppälästä kotiutettu.

  Anonyymi: 🙂

  Elina: Seppälästä on tämä. 🙂

  Katarina: Hah, älä nyt pilaa tätä juttua…! 😉

  Anonyymi: Oi, täytyykin tutustua. Make Up Storelta tuli vuosi sitten lakkoja vastaavalla idealla, mutta niissä ei kyllä tuoksunut mikään muu kun kynsilakka. :/

 4. nanna

  älä lannistu, kyllä se tukka kasvaa :)! laskin juuri kampaajani kanssa, että kymmenen vuotta sitten aloitettiin minun kasvatusprojektini, tosin hiukset ovat nyt olleet useamman vuoden samassa pituudessa ( takapuoleen asti 😀 ). kun malttaa säännöllisesti lyhentää latvoista huonot pois ja hoitaa, niin lopputulos on siisti ja hyväkuntoinen – parempi niin, kuin kuivunut, hamppuinen pehko vaikka aikaa menisikin kauemmin :).

 5. Haista ite! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] kun on ennenkin kuitenkin jo puhuttu. Ja tällä kertaa vaatteet olivat tarttuneet mukaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *