Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sarjassaan neljäs ja viimeinen

Kokeilin Garnierin neljännenkin Intensive 7 days -vartalovoiteen ja voin pikaisesti kertoa, ettei tämäkään ollut pettymys.

Extra-dry skin -versio oli kosteutustehoiltaan hyvä, jätti ihon mukavan pehmeäksi ja kosteutetuksi ja tuoksuikin mukavalle.

Tämänkin koostumus oli mielestäni yllättävän kevyt, sillä oletin superkuivalle iholle tarkoitetun voiteen olevan täyteläisempää. Tuotteen sisältämä karitevoi on tunnetusti tehokas pehmittäjä, mutta tässä voiteessa pääroolissa oli kylläkin mineraaliöljy, joka puolestaan on mitä tehokkain ihon pehmittäjä ja lukitsee kosteuden loistavasti iholle estäen sen haihtumista.

Tuote tuntuu hieman öljyiseltä, muttei pahasti tahmaiselta. Minun iholtani tämä kykeni hävittämään loistavasti kuivat läikät muutaman päivän käytöllä, eli voin suositella tätäkin Garnierin vartalovoidetta kuivuudesta kärsiville.

HG-tuotteeksi asti tämä ei päässyt, mutta pidän tätä mukavana kosteuttajana. Muistikuvat muista kokeilemistani versioista alkavat jo hieman heikentyä, mutta oma mielipiteeni on, että tämä karitevoita sisältänyt extra-kuivan ihon versio ja hunajaa sisältänäyt herkän ja kuivan ihon versio olivat omia suosikkejani kosteutustehojensa puolesta.

Nyt kaikki neljä Garnierin vartalovoideuutuutta on tosiaan testattu. Aiemmat postaukseni löydät täältä ja täältä.

Oletteko te jo kokeilleet näitä ja löytäneet oman suosikkinne?

Kommentit (5)

 1. Juliaana

  voisitko tehdä jonkinlaisen yhteenvedon kaikista parhaista tuotteista (vie varmasti paljon aikaa, mutta esim hiustuotteet, kasvotuotteet, vartalotuotteet jne..). Päivityksiä sinulla on niin paljon että olisi helppo valita parhaita tuotteita esim top 3 vartalokosteuttajista 🙂

 2. Bea

  Eikä! Mä ostin just maanantaina sen Anti-Dryness Honey version kun ei kaupasta löytynyt kuin sitä ja Aloe Veraa. Harmi, no toi kokeiluun sitten seuraavaksi 😀

 3. Anonyymi

  Minusta tämä tuote on oiva, edullinen, mietotuoksuinen, tehokkaampi kosteuttaja! Itse kuitenkin huomasin, että rasvoittuvampi selän ja hartioiden iho meni rasvasta tukkoon ja näppyläiseksi. Ei hätää, kaapit on täynnä muita vaihtoehtoja selän kosteuttamiseen!
  Odotan kuitenkin talvea tämän vartalotuotteen kanssa: onko tämä tuote on juuri se nopea ja helppo talvesta kärsiville säärilleni? Vastaus saattaa hyvinkin olla kyllä 🙂 T.Annelele

 4. Sipe

  Minun suosikkeja näistä olivat myös tämä, ja sitten se hunaja! Taisin jopa tykätä siitä hunajasta enemmän (tuoksun puolesta?), mutta tällä hetkellä käytössä kuitenkin all-time-favorite, hydralock!

 5. Malla

  Ekalle kommentoijalle: Kai oot katsonut tuon sivupalkista löytyvän HG-listan? Siitähän löytyy..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *