Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sarjassaan kolmas

Esitellään nyt sitten vielä lyhyesti yksi meikkipuuteri, kun niiden kulutus on minulla viimeaikoina niin kovasti lisääntynyt.

Tämä kolmas tapaus on Chanelin Mat Lumiere Luminous Matte Powder Makeup.

Tämä kolmas esittelemäni meikkipuuteri on näistä kolmesta selkeästi mattapintaisin (kaksi muuta ovat siis Cliniquen Almost Powder ja Diorin Forever Compact).

Sen peittävyys on samaa luokkaa kuin Diorin Forever Compactin, mutta nimensä mukaisesti tämä tosiaan jättää kuitenkin Forever Compactia mattaisemman pinnan. Jotenkin tämä ei kuitenkaan silti tunnu iholla yhtä kuivalta, kuin Forever Compact.

Pinta kestää mattana pitkään ja tällä tehty meikkipohja on muutenkin hyvin kestävä. Tämä on ihan hitusen Cliniquen Almost Powder Makeupin koostumusta paksumpi, mutta melko samanpaksuinen kuin Diorin Forever Compactin (eli ei mikään raskas kuitenkaan).

Tämä on peittävä, matta, kestävä ja vaalein sävy 10 on melko vaalea (hieman Cliniqueta roosampi ja tummempi kuitenkin). Tykkään tästä varsinkin iltamenoihin ja töissä iltavuoroon meikkiä tehdessäni, jolloin tahdon juurikin sellaista jälkeä, millaista tämä tekee. Lisäksi mukana tuleva sieni on mukavan napakka ja erinomainen juuri tämän tuotteen levitykseen.

Hintaa tällä taitaa Suomessa olla n. 59 euroa.

Onko tämä puolestaan jollekin teistä tuttu tuote? Ja joko moni on innostunut kokeilemaan meikkipuuteria viimepäivien meikkipuuterijuttujen innoittamana?

Kommentit (8)

 1. Helga

  Juuri tämä Chanelin meikkipuuteri samana sävynäkin, on käytössä päivittäin, aivan loistava tuote!

  Viikonloppuna, piheyden iskemänä, ajettelin etä ostampa edullisemman meikkipuuterin, jos se kuitenkin olisi hyvä vaihtoehto… Kicks:stä ostin Make Up Storen Dual Foundation Meikkipuuterin. HOHHOIJAA, pieleen meni. Koostumus oli mukava, ei kuitenkaan yhtä pehmeä kuin Chanel. Sävy meni metsään, vaikka myyjän kanssa yhdessä se valittiin mukana olleen Chanelin puuterin perusteella. Mukana tullut meikkisienikään ei ollut yhtä pehmeä kuin Chanelissa. Puuteri jää laatikkoon kesää odottamaan, jos sitten saisin sen käytettyä päivettyneemmällä iholla.

  Onko jollakin tietoa, mistä löytyisi samanlaisia meikkipuuterisieniä, kuin Chanelin puuterissa tulee mukana??

 2. Anonyymi

  Luin aikaisempia kirjoituksiasi ja olet myynyt ylimääräisiä tuotteitasi, vieläkö ylimääräisiä löytyy vai onko kaikki hävitetty? Meinaatko vielä jatkossa mahdollisesti myydä turhia pois?

 3. Anonyymi

  Voi surku. Unohdin mun salasanani palveluun millä voin kommentoida blogiasi. Kyynel.

  Hauskaa että olet palannut kirjoittamaan.

  Mun pitää kertoa että uusi Chanel:in vitalumiere aqua meikkivoide on täydellisin koskaan kokeilemani värikosmetiikkatuote kasvoille. Se tasoittaa ihon mutta jättää sen uskomattoman meikkaamattoman näköiseksi. Tuote on melkoisen litkua mutta toisaalta taas tosi riittoisaa. Iho näyttää huikean terveeltä ja luonnolliselta. Tuotteessa on spf. Iho tuntuu pehmeältä eikä ollenkaan kuivalta mutta meikkivoide on silti tahraamaton eikä tarvitse seurakseen puutereita.

  Toinen tuotemerkki jota edelleen suosittelen kokeilemaan on Korresin tuotteet. Olen itse todella ihastunut tuotteisiin ja mulla onkin jokapäiväisessä käytössä ihon puhdistukseen ja kosteutukseen, hiuksiin ja vartaloon. Iho ei kuivu ja silti se puhdistuu täydellisesti.

  -Juárez

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *