Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sanahirviötä hiuksille

Kuten moni muukin, klikkasin minäkin keväällä itseni mukaan netissä pyörineeseen kamppanjaan, jossa saattoi saada itselleen ilmaiseksi Pantenen värjättyjen hiusten hiusnaamion. Kasvattelen hiuksiani ja kihartelen, kähertelen sekä suoristelen niitä paljon, joten kaikki ylimääräinen hemmottelu on niille täysin tarpeen.
 
Minulla on selkeä linjan, millaisia hiusnaamioita tykkään käyttää. Linjan toista päätä edustavat tehokkaasti hiuksia ravitsevat, mutta eivät välttämättä niin siloittavat naamiot. Näitä käytän silloin, kun en ole käyttänyt liiemmin tukkatököttejä ja tukkani on suoristelun jäljiltä jo valmiiksi sileä ja takuton ja tahdon antaa sille vain paljon lisähoitoa.
Linjan toisessa päässä ovat puolestaan naamiot, jotka tekevät tukastani välittömästi sileämmän ja liukkaamman. Näitä naamioita käytän tukassani silloin, kun  se on kihartelun ja kähertelyn ja hiuslakalla kyllästämisen jäljiltä yhtä takkupilveä ja -pehkoa ja kaipaan tehokkaita apukeinoja sen siloittamiseen.    
Minun käytössäni tämä Pantenen 2 min Color Damage Rescue Treatment Mask upposikin juuri tuohon jälkimmäiseen kategoriaan ja olenkin läträillyt tämän kanssa viimeaikoina paljon. 
Naamio on koostumukseltaan täyteläistä ja tukkaa nimenomaan tehokkaasti selvittävää, siloittavaa ja pehmentävää. Tämä avasi takkupehkoni hyvin jättäen tukan jälkeensä ihanan tuntuiseksi ja kauniin kiiltäväksi. Itse käytän varsinkin töissä ollessani hiusnaamioita usein, mutta tämän kanssa huomasin, että toistuvasti peräkkäisillä pesukerroilla käytettynä tämä latisti tukkaani hieman liikaa, joten lopulta käytin tätä noin kerran viikossa.
Mikään tehokosteuttaja ja ravitsijahan tämä naamio ei hiuksille ole, mutta tuo nimenomaan sitä välitöntä hiusten hallittavuutta ja siloitusta, jota tukkani usein kaipaa. Ja pehmeyttä ja kiiltoahan tuote nimenomaan lupaakin ja niitä kahta se lähinnä tosiaankin sitten vaan tuokin.
Hyvä ja asiansa tehokkaasti ajava tuote siis, mutta varsinaiset paremmat hoitotehot haen jatkossakin muualta. Tuote toimii varmasti loistavasti paksummassa ja pörröisemmässä tukassa, mutta ohuessa ja hennommassa se saattaa tuntua ehkä jopa hieman liian raskaalta ja tukkaa lätsäyttävältä tapaukselta.
Oletteko te kokeilleet tämän 2 min Color Damage Rescue Treatment Maskin? Mitä tykkäsitte?

Kommentit (5)

 1. Petta

  Mä en tätä kysiestä tököttiä ole käyttänyt, mutta mulla on Pantenen instant repair hoitosuihke, johon olen Rakastunut.

 2. Anonyymi

  Osaisitko suositella mitään halpaa hoitavaa hiusnaamiota? 🙂

 3. Anonyymi

  Hakusessa olisi nimenomaan kosteuttava naamio rutikuivalle pitkälle luonnonkiharalle. Onko ehdotuksia? Tigin oatmeal&honey oli huippu, mutta esim. Joicon rekku oli hoitava muttei tarpeeksi kosteuttava. Löytyisikö esim. Lanzasta tai muusta merkistä apua?

 4. Anonyymi

  Voisitkos joskus suositella jotain siihen toiseen hoitavaan kategoriaan kuuluvaa tuotetta, tulisi tarpeeseen joku hyvä! 🙂

 5. Meeri

  Mistä sen oikeasti hoitavan, toisen ääripään hiusnaamion sitten tunnistaa? Jotenkin itse olen hieman pettynyt, jos hiukset eivät naamion jälkeen tunnu sileältä, kun muuten en osaa huomata niissä mitään eroa. Ehkä hiusnaamioiden aiheuttavat muutokset hiuksissa ovat niin vähäisiä, että en vain millään havaitse niitä 🙂 Tai siis odotan aivan liikoja.

  Hiukseni ovat paksut ja karheat ja pörrööntyvät helposti. Varmaan jotain kosteutusta ne kaipaavat?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *