Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Samettivoidepesu

Olen kävellyt Ahavan hyllyjen ohi tavarataloissa ilmeisesti laput silmillä (mikä toki tekee minulle kosmetiikkaosastolla usein hyvääkin), sillä minulta on mennyt täysin ohi niillä Tasaa kaikkinotkuva tällainen ihanuus:

Onneksi sarjan maahantuoja Mikacos valaisi minua kertomalla, mistä olen jäänyt paitsi.

Ahavan Mineral Botanic Velvet Cream Washin kiinanruusua ja viikunaa sisältävä erittäin kuivalle iholle tarkoitettu täyteläinen puhdistusvoiteen versio tuoksuu minusta aivan ihastuttavalle! Minun on itseasiassa vaikeaa kuvitella, ettei joku pitäisi tuoksusta, sillä se on niin mieto ja siis kaikella tapaa vaan aivan ihastuttava (ja siis juurikin nyt tämä Hibiscus & Fig -versio).

En osaa kuvailla tuoksua ja vihaan viikunan hajua, mutta rakastan tätä tuoksua! Tuoksu on jopa sellainen, että se sopisi miehillekin. Tämä ei ole sitruksinen tai ruusuinen vaan kevyen kukkainen mutta ei mikään ällönlällykukkainen ja silti jotenkin raikas ja…. No, koko perheen tuote, siis. Ihan tosi, vaikka se sana ”kukkainen” kuinka olisi särähtänyt korvaanne!

Erityistä tuotteessa on sen koostumus. Se on täyteläinen, hieman antibakteerinen ja ihoa pehmittävä eikä sisällä lainkaan voimakkaita sulfaatteja. Parhaan tuloksen tuotteella saa, kun sen mineralisoidun koostumuksen antaa vaikuttaa iholla rauhassa minuutin tai kaksi ennen tuotteen iholta huuhtelua, eli tuote on mukava levittää iholle vaikkapa siksi aikaa, kun vaahdottaa shampoota tukkaansa.

Tämä sopii siis erityisen hyvin kuivalle iholle ja jopa monille atoopikoillekin. Ahavahan testaa tuotteensa huolella allergiasairaalassa ennen niiden markkinoille tuloa, eli se sopivat monille herkemmillekin yleensä.

Entäs sitten hinta? Tuote myydään isossa 500 ml pullossa ja hintaa on noin 18 euroa, eli ei mikään mahdoton hinta tällaisesta pienestä arjen luksukseta. Vaikka pullo jollain tapaa muistuttaakin apteekin lääkepulloa, on siinä sen etikettinsä vuoksi minusta silti jotain tyylikästä.

Oletteko te kokeilleet AHAVA:n suihkuvoiteita?

Tuote on saatu AHAVA:n maahantuojalta Mikacokselta.

Kommentit (8)

  1. juárez

    Myyty ja on hyvä tuote! Kiitos 🙂

  2. Anonyymi

    Muuten ihan kiva, mutta apartheid-valtion yrityksiä ja sortoa ei ole syytä tukea…

  3. virve

    X: En siis sanonut, ettei sisällä ollenkaan sulfaatteja, vaan ettei sisällä voimakkaita, sillä tuo tuossa käytetty sulfaatti on hieman miedompi kuin ne vahvimmat ja yleisimmät sodium laureth sulfate ja sodium lauryl sulfate. Mutoilin ehkä vähän hassusti lauseen, pahoittelen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *