Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sama laatu mutta hintaa kolmannes

Olen jo kauan aikaa sitten kehunut blogissani Shiseidon meikkivoidesiveltimen, joka on ollut ylivoimaisia suosikkejani meikkivoidesivellinten kategoriassa.
Tämä tiivis, napakka ja jämäkkä sivellin on ohittanut lättänät kilpailijansa mennen tullen, sillä meikkivoiteet on ollut täydellistä työstää iholle tällä pyöritellen. Meikkipohja liukuu iholle sille kauniisti sulaen ja niin voidemaiset kuin puuterimaisetkin tuotteet näyttävät tällä levitettyinä kauniilta.
Ainoa ongelma tätä suositellessa on ollut hinta, sillä harva on valmis maksamaan n. 35 euroa yhdestä siveltimestä -oli se sitten millainen taivaanlahja ja enkeleiltä saatu siunaus tahansa.
Siksi tahtoisinkin tänään esitellä teille Shiseidon siveltimelle loistavan vaihtoehdon, jonka hinta on noin kolmanneksen alkuperäisen suosikkini hinnasta.
Lemppari sivellinmerkkini Ecotools on nimittäin tuonut valikoimiinsa vastaavan, erityisesti BB- ja CC-voiteille tarkoitetun, mutta tietysti myös meikkivoiteille ja jopa meikkipuutereillekin sopivan apulaisen.
Tämä paksuvartinen ja viistottu sivellin on napakka ja meikkipohjan erinomaisesti iholle pyörittelevä tapaus, jota voin surutta suositella Shiseidon siveltimen sijasta hankittavaksi. 
Siveltimellä on helppoa tehdä iholle tasaista jälkeä, se ei ime sisäänsä meikkivoidetta kuten meikkisienet ja itse koen sen jopa sormiakin näppärämmäksi vaihtoehdoksi välillä. Suurin ero Shiseidon siveltimeen on tämän siveltimen Shiseidoa pidempi varsi, mutta itselleni varren pituus on ainakin se ja sama.
Synteettistä karvaa oleva ihanan pehmeä sivellin on myös helppo pitää puhtaana, silllä sen voi pestä aina parin käyttökerran jälkeen ihan vaan käsisaippualla ja jättää kuivumaan lappeelteen seuraavaa käyttökertaa odottamaan.
Mikäli kaipaatte uutta tuotetta meikkipohjanne levitykseen, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän ihanuuteen, jolla esimerkiksi nenänpielet, silmien sisänurkat sekä laajemmatkin ihoalueet on helppoa, nopeaa ja kätevää meikata.
Ecotoolsin tuotteita myy mm. Biodelly ja siveltimen hinta on noin 10,90 euroa. 
Onko joku muu kokeillut tätä tai Shiseidon vastaavaa sivellintä?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    H&M:n vastaava sivellin on tosi hyvä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *