Saisiko olla vaahtomuoviapplikaattorimeikkivoidesivellin?

Kuten blogini lukijat tietävät, innostun kaikkein eniten siitä, kun joku keksii vanhan tuotteen sen uutena variaationa. Itse idean tai käyttötarkoituksen ei välttämättä tarvitse olla uusi vaan riittää tosiaankin, että hommaan on tuotu mukaan uusi, aivan omaleimainen tekijä, joka saa vanhaan tuotteeseen uutta fiilistä.
Ja tänään minulla onkin esitellä teille yksi sellainen.
Katsokaapas nimittäin tätä Ecotoolsin sivellintä!
Meikkisienisivellin tai oikeastaan hhhmm… vaahtomuoviapplikaattorimeikkivoidesivellin?
Ihan mieletöntä! Tämähän on melkein kuin Beauty Blender, mutta uudelleenmuotoiltuna ja tikunnokkaan iskettynä!
Kaksipuolisen kärjen ansiosta meikkivoide levittyy tällä uskomattoman hyvin ja tarkasti, sillä tällä saa paitsi vedeltyä laajoja vetoja ja töpöteltyä pienempiäkin yksityiskohtia myös nimenomaan päästyä käsiksi niihin tarkkuutta vaativiin nenänpieliin, silmännurkkiin sekä muihin hankalempiin alueisiin.
Vaahtomuovipäinen sivellin on myös tarpeeksi napakka, mutta silti sopivan pehmeä, eli kaikin puolin aivan loistava apukaveri nestemäistä meikkipohjaa iholle levittäessä.
 Siis aivan mahtava sivellinidea kaikin puolin, sanon minä! Pidän näissä Ecotoolsin siveltimissä myös siitä, että tuotteet tulevat varsin käyttökelpoisissa sivellinpussukoissa, joissa niitä on helppoa ja siistiä jatkossakin säilyttää.
Ja tiedättekö, mistä muusta pidän näissä? Hinnasta! Uskotteko, kun kerron, ettei tämäkään sivellin maksa kuin 11,90 euroa? Minusta ainakin melko uskomatonta, mutta silti samalla aivan mahtavaa!
Ecotoolsin siveltimiä voi ostaa ainakin Sokokselta ja Stockmannilta.
Mitäs sanotte tästä sivellininnovaatiosta?
Kommentit (11)
  1. Apua, ihana! Kauneusmessuilla on vissiinkin Ecotoolsin maahantuoja myymässä tuotteita. Tämän kyllä haluan!

  2. Tätä voisi kokeilla, itse tykkään levittää meikkivoiteet sormin tai sienellä. Siveltimet ei ole yhtään mun juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *