Saippuoita loppuu

Ihanaisia Lushin saippuoita on kulunut loppuun muutama.

(Kuvat otettu paloista niiden vielä ollessa uusia, sillä näistähän ei mitään jätettä jääkään jälkeen näiden loputtua.)

Minulla oli kaksi kappaletta vadelmaisia Rockstareja, joista tämä oli ensimmäinen loppunut. Aluksi esanssinen ja vahva vadelman tuoksu ei innostanut minua yhtään ja ihmettelinkin aluksi tämän suosiota. Lopulta tuoksu kuitenkin vei mennessään ja aloin tykkäämään tästä kovasti.

Tämä ei kuitenkaan ole Lushin hellävaraisimpia saippuoita eikä ollenkaan sitä luokkaa, mitä viimeksi kehumani Noubar. Tässä on nimittäin hyvin pesevää Sodium Lauryl Sulfatea, jossa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta joka nyt vaan on melko pesevä aine. Koostumus on ehdottomasti hellävaraisempi kuin monissa tavallisissa suihkugeeleissä, joissa aine on yleensä heti veden jälkeen tai kärkijoukossa, sillä tässä aine on vasta kuudentena. Noubarissa ei kuitenkaan ole ollenkaan vahvoja tensidejä, joten suosittelen sitä kuivalle iholle tätä enemmän. Mikään kuivattava tämäkään saippua ei ehdottomastikaan ole ja ero tavalliseen suihkugeeliin on Rockstarin eduksi selkeä, mutta halusin vain kertoa tämän niille, jotka ovat tätä suosikkisaippuaa kokeilleet eivätkä kokeneet saippuaa kaiken Lushin saippuoihin perustuvan hehkutuksen arvoiseksi.

Rockstar vaahtosi huomattavasti enemmän kuin Noubar ja oli tosiaan iholla pesevämpi. Tykkäsin Rockstarista kyllä, mutta ihanasta tuoksusta huolimatta suosin mielummin vieläkin hellävaraisempia saippuoita kun niitä kerran on saatavilla. Missään tapauksessa tämä ei siis kuitenkaan ollut liian pesevä tai kuivattanut ihoani, eli älkää yhtään säikähtäkö tätä tai suotta jättäkö tätä kauppaan. Oma tavallinen suihkugeelisi on todennäköisesti tätä huomattavasti pesevämpi!

Toinen loppunut saippua oli näyte Honey I Washed the Kidsistä.

Tämä tuoksui minun nenääni ihanasti toffeekarkille ja näyttikin aivan siltä. Tämäkin on samalla lailla hieman pesevämpi Lushin saippua kuin Rockstarkin, sillä Sodium Lauryl Sulfate on tässä viidentenä. Hellävaraisempi tämäkin kuitenkin on kuin tavalliset suihkugeelit yleensä.

Käytin tämän pikkupalan käsisaippuana ja siinä hommassa tämä toimi todella hyvin. Ei tuntunut liian pesevältä ja tuoksu jäi ihanasti käsiin tuoksumaan. Postaan tästä kuitenkin paremmin sitten, kun saan kulutettua loppuun täysikokoisen Honey I Washed the Kidsini, jonka käytän suihkussa koko kroppani pesuun. Pelkässä käsienpesussa on niin hankala saada kunnon kuvaa tuotteesta.

Nyt kulutukseen lähtee juuri valikoimista poistunut I Should Coco, joka toimii myös kevyenä kuorintana päällä olevien koristeluidensa ansiosta.

I Should Cocon valmistus on lopetettu ja minusta onkin lähes poikkeuksetta erityisen ihanaa käyttää loppuun sellaisia tuotteita, joiden valmistus on lopetettu. Tämä ihan vaan sen takia, ettei minulle niiden loputtua tule himoa ostaa uutta tilalle ja pääsen kokeilemaan enemmän minulle uusia tuotteita…

Ja kun Lushista jälleen puhutaan, niin nyt voisikin olla sopiva hetki kommentoida Lushin Lemony Flutteria (11,75 € / 50 g), joka on nyt ollut minulla muutaman viikon käytössä ja jonka perään moni onkin kysellyt ja pyydellyt kommentteja tuotteesta jo reilusti ennen sen loppumista. Tässä teille malttamattomille siis muutama sananen tuotteesta.

Voin sanoa, että olen itse ollut todella tyytyväinen Lemony Flutteriin. Kynsinauhani eivät ole pitkään aikaan voineet näin hyvin kun ne nyt voivat tämän ihanuuden ollessa käytössä! Ne ovat pehmeät, kosteutetut ja todella kauniissa kunnossa.

Lemony Flutter on koostumukseltaan ihanan täyteläinen ja erittäin riittoisa. Pieni määrä riittää pitkälle ja voi olla, etten ihan hetkeen saakaan olla hankkimassa uutta voidetta kynsinauhoilleni. Ei toisaalta kyllä harmita yhtään, sillä nautin tästä tuotteesta todella paljon! Tuote tuoksuu nimensä mukaisesti sitruunaiselle ja koostumus on täyteläisyydestään huolimatta samalla jotenkin hauskan ilmava. (Kuvailin koostumusta viimeksi jäätelömäiseksi sen ulkonäön puolesta ja olen sitä mieltä yhä.)

Mitenkäs teidän kynsinauhanne voivat?

Kommentit (24)
  1. Yhtä hyvin kuin sinunkin, kiitos Lemony Flutterin ! 😉 Olen kanssasi samaa mieltä kyseisestä tuotteesta!

    -Suz

  2. minä rakastuin rockstarin tuoksuun heti – mutta valitettavasti en voinut sitä käsisaippuana käyttää, koska kuivatti liikaa ihoa :|. onneksi toimi kuitenkin suihkuversiona, jostain syystä muun kropan iho ei onneksi ole niin kuivuvaista sorttia. vaikka eihän sitä tosin pestäkään niin usein kuin käsiä…

    /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *