Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 156: Suosikkeja

Sain Beauty Babelta haasteen, johon vastausten miettiminen oli todella, todella hankalaa. Tiedätte, että rakastan monia tuotteitani hulluna, joten yksittäisten tuoteiden nimeäminen oli todella vaikeaa. No, yritin kuitenkin.

Kynsilakka ylitse muiden:

OPI Señorita Rose-Alita, joka on ihana ja täydellinen tumma pinkki kultaisella shimmerillä. En kyllästy koskaan!

Paljasta kauneusvinkkisi:

Kosteusvoide niin käsissä, jaloissa, kasvoilla kuin vartalollakin. Ihmisellä on elämässään vain yksi iho ja se paljastaa iän ja laiminlyönnin todella tehokkaasti. Hyvä puhdistus ja säännöllinen kosteuttaminen tekevät iholle ihmeitä. Te tiedätte, millainen läträäjä itse olen…

Tähän yhteyteen sopii yksi lempilauseistani:
20-vuotiaana sinulla on kasvot, jotka luoja sinulle loi,
40-vuotiaana kasvot, jotka olet hankkinut ja 60-vuotiaana kasvot, jotka olet ansainnut.
Pitäkää siis ihostanne huolta!

Tuote, jota ilman et elä:

Silmänympärysvoide ehdottomasti ja perässä tulevat muut kosteusvoiteet.

Rakkain meikkituotteesi:

Diorin viisikot, ehdottomasti. Niistä kaikkein rakkain taitaa olla ensimmäinen palettini Petal Shine.

Monikäyttöisin meikkituotteesi:

En itse innostu monikäyttöisistä tuotteista, sillä tahdon kaikkeen omat, erityiset tuotteensa, jotka ovat täydelliset juuri omassa käyttötarkoituksessaan.

Kallein kosmetiikkaostoksesi:

Enormous Lash -ripsienkasvattaja, jolla oli hintaa 99,90 euroa. On kuitenkin jokaisen sentin arvoinen, mikäli toimii. Ja jos ei toimi, saa siitä onneksi rahat takaisin.

Pahin hutiostoksesi:

Ihan hirveitä huteja ei itse ostamieni tuotteiden joukkoon ole mahtunut, mutta viimeisin, jonka muistan, on Rainbown jalkavoide, jonka juuri edellisessä postauksessa tyrmäsinkin.

Itse haastaisin Tintti Alangon kertomaan omia vastauksiaan.

Tämä haaste sai minut muuten lisäämään blogini oikean reunan palkkiin oman HG-listani (Holy Grail, ehdottomat suosikkituotteeni), jonne päivittelen suosikkituotteitani sitä mukaa, kun niihin törmään. Lista on vielä mleko lyhyt, mutta uusia suosikkeja löytyy varmasti pikkuhiljaa ja päivittelen niitä tietysti listalle sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan.

Suosikkituotteistani puolestaan mieleeni tuli, kuinka moni teistä on kertonut löytäneensä suosittelemieni tuotteiden joukosta hyviä tuotteita itselleen. Koska minulta on pyydetty myös kyselyitä, laitoin sivupalkkiin tätä asiaa koskevan kyselyn pyörimään viikoksi. Kertokaahan siis omat vastauksenne!

Ja sitten palaamme taas blogini keskeiseen teemaan, eli loppuneisiin tuotteisiin.

Jälleen yksi Mavalan Mavadry otti ja loppui. Kuten olen monesti jo todennutkin, on tämä aivan loistava tuote ja ilman tätä en vain pärjäisi. En jaksaisi todellakaan vaihtaa lakkojani näin usein, mikäli minulla ei olisi toimivaa pikakuivattajaa apunani. Kun olen lakannut kynnet, annan niiden kuivahtaa minuutin pari, sitten vedän tätä kynsiini kerroksen ja reilussa minuutissa kynnet ovat kosketuskuivat ja viimeistään viidessä minuutissa täysin kuivat. Aivan pelastaja, sillä jostain syystä sitä aina keksii vaikka mitä käsillä tehtävää puuhaa heti, kun on saanut kyntensä lakattua. Suosittelen! Hintaa yhdellä pullolla on muuten noin seitsemän euroa.

Lisäksi minulta loppui Clarinsin matkakokoinen Multi-Active Day Cream, joka kyllä kosteutti kivasti, mutta jonka toimivuuteen meikin alla en ollut kovin tyytyväinen. Meikkivoide ei tuntunut levittyvän tämän päälle kovin siististi ja puuteroinnin jälkeen huomasin aina, että iho ei ole kovin freesin näköinen vaan jopa hieman suttuinen. Meikki lähti tavallaan mössööntymään tämän kanssa. Muuten tämä kuitenkin oli ihan kiva voide, mutta koska kuitenkin käytän meikkivoidetta päivittäin, en voisi itse koskaan harkitakaan hankkivani tätä hyvästä kosteutustehosta huolimatta.

Ja hei katsokaapas, minkä ihanuuden löysin lakkojeni joukosta:

Olen pitkään kuolannut kaupoissa hieman tämän tyylistä lakkaa IsaDoralta ja Mavalalta ja ollut hiilenä, kun en ole saanut sitä ostaa. Nyt kuitenkin päätin kokeilla pullossa varsin tylsältä näyttävää Lumenen Lupauksia vain (5) -lakkaa kynsiini ja voin vain todeta, että on kyllä ihana ja kesäinen sävy.

Mahtavaa, kun voi mennä omille meikkivarastoille tekemään löytöjä ilmaiseksi sen sijaan, että lähtisi kauppaan…

Ps. Huomasitteko muuten, että vastahankittu The Body Shopin Hamppu käsivoide pääsi heti HG-listalleni. Meillä on takana vasta yhden yön juttu, mutta olen aivan rakastunut!

Kommentit (23)

 1. Laura

  Tänään sain vastauksen, joka oli minulle todella positiivinen yllätys, en olettanut noin nopeaa toimintaa. Koska vastaus on niin pitkä, niin lähetin sen sinulle kokonaisuudessaan tuolla yläreunassa olevaan maili osoitteeseen. Mailissani heille kysyin että tulisiko minun huolestua esim. jos aamulla rasvaan rasvalla joka sisältää EDTA:ta ja menen uimaan pian sen jälkeen…:)

  Vastaus poisti minulta ainakin syyllisyyden tunteen tuotteiden käytöstä.

 2. Nimetön

  Laura: Nopea ja ihan hyvä vastaus ja kiitos, kun jaoit sen kanssani. EDTA:n ongelma tulee kuitenkin jossakin vaiheessa käsitääkseni vastaan, sillä kaiken, mitä iholle lykkää, huuhtelee kuitenkin jossakin vaiheessa viemäriin. EDTA:n imeytyminen iholle on hidasta, joten suurin osa päätyy väkisinkin viemäriin. En ole perehtynyt vedenpuhdistamojen toimintaan mitenkään, eli en tiedä, päätyykö tuo sitten jossain vaiheessa kuitenkin vesistöihin vai mitä sille tehdään.
  Itse en tästä asiasta ole jaksanut huolta kantaa ja monissa tuotteissani on samaa aineosaa, mutta kunhan vaan tuli ajatuksenaihetta asiasta huolta kantaville. Hienoa kuitenkin kuulla, että TBS:n tuotteet ovat muuttumassa säilöntäaineettomiksi. 🙂

 3. M

  Vastaan nyt vähän vanhempaan postaukseen kun olen melko äskettäin alkanut lukemaan blogiasi(lukemista riittää! ;)). Käsittääkseni edellisistä kommenteista EDTA:ta oltiin ottamassa pois hamppukäsirasvasta, vai? Kävin mielenkiinnosta katsomassa BS:n sivuilta INCI:n ja siellähän se vieläkin komeili… Mutta, hauska huomata että BS laittaa INCI-listoissaan sulkuihin mitä kyseinen aine tekee! Hyödyllistä, niin saisi useampikin kosmetiikkayritys tehdä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *