Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Säihkyhuulet

Minulla on kotona ollut aimo kasa saamiani MISSHAn tuotteita, joita en ole teille vielä esitellyt. 
Yksi näistä MISSHA Balticilta blogikokeiluun saamistani tuotteista on Neon Tint Gloss SPF 15 -huulikiilto sävyssä Marine Blue, jota en olisi itse koskaan varmasti tajunnut kokeilla ellei sitä olisi vaan lähetetty minulle.
Kyseessä on siis tuote, joka näyttää jopa hieman epäilyttävältä, mutta on itseasiassa varsin ihastuttava tapaus myös meille klassisemman meikkilookin ystäville, jotka eivät innostu turhan radikaaleista meikkisävyistä.
Kyseessä on siis tahmaamaton huulikiilto, joka antaa huulille kostean kiiltoefektin, mutta jossa on myös hieman hilehippusia tuomassa lisäsäihkettä. Erityistä tuotteesta tekee kuitenkin se, että vaikka se näyttä pakkauksessa siniseltä, ei se itseasiassa ole sininen vaan hakee sävynsä huulilta niiden pH:n mukaan muuttuen tämän Marine Blue -sävyn tapauksessa raikkaan pinkiksi. (Sävyvaihtoehtoja on yhteensä neljä.)
Mitä kuitenkin itse aivan erityisesti arvostan on se, että tuotteessa on myös aurinkosuoja SPF 15, eli tämä on mitä loistavin kesätuote.
Kevyt väri alkaa syntyä huulilla lähes heti kiillon levityksen jälkeen. Minusta tämä näyttää huulilla aivan ihanan mehukkaalta!
Viiden minuutin jälkeen sävy on tullut omilla huulillani täyteen intensiivisyyteensä, mutta pysyttelee silti mielestäni kauniin pehmeänä eikä yhtään liian räikeänä.

Huulet näyttävät herkullisen pinkeiltä märän kiillon tuodessa niille ihanaa täytelöitystä.

Kiillon sivellinapplikaattori ei ole omaan makuuni se optimaalisin, mutta homma toimii senkin kanssa kyllä hyvin. Kiilto pitää huulet lupaustensa mukaisesti pehmeinä ja kosteutettuina, mikä on minulla ainakin ehdottomia vaatimuksia hyviltä huulimeikeiltä.
Kiilto myös pysyi huulilla loistavasti ja itse märän kiilto-osuuden ja hilehippujen kuluttua pois jää jäljelle vielä kevyt väripigmentti. 

En olisi itse tosiaan tajunnut tarttua tähän tuotteeseen ominpäin, mutta nyt kun siihen tartuin olen todella tyytyväinen. Tästä saattaakin tulla yksi tulevan kesän suosikkikiiltojani, sillä tämä antaa huulille juuri sopivasti herkullisen raikasta sävyä olematta kuitenkaan liian dominoiva. Myös aurinkosuoja antaa suuren plussan!
Tykkäättekö te pH:n mukaan sävyä vaihtavista huulimeikeistä?
MISSHAn kosmetiikkaa toimittaa Suomeen MISSHA Baltic ja Neon Tint Gloss SPF 15  -huulikiillolla on hintaa 8,90 euroa.

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Tulin vaan sanomaan että tosi kiva kun laitoit kokokasvokuvan! Antaa tuotteesta heti ihan erilaisen näkemyksen kun näkyy muutakin kuin pelkästään huulet lähikuvassa, tykkään tästä linjasta 🙂
  -Piia

  • virve

   Kiva kuulla! Onhan se ihan totta, että tuotteet hahmottaa nyt ihan uudella tavalla. Jatketaan siis tällä linjalla tulevaisuudessa. 🙂

 2. Anonyymi

  Viimeinkin Misshaa! Huulissa olen vältellyt kylmiä sävyjä, etenkin liilaa ja sinistä, koska muuten tulee ruumis-effekti. Mutta tuo marine-huulikiilto onnistuu olemaan niin houkutteleva….. ja hyvältä näyttää! Tykkään siitä eniten kaikista sävyistä, itse asiassa.

  • virve

   Lupaan, että ne loputkin tuotteet tulevat vielä! 🙂 Olen vasta viimeisen kahden viikon ajan päässyt kunnolla kuvaamaan ja kokeilemaan tuotteita, kun valoa on riittänyt ja kaikki tuotteet ovat olleet samassa osoitteessa vihdoin. 🙂

 3. Elli3

  Tykkään kokonaamakuvista 🙂 paljon helpompi hahmottaa sävyä.

  • virve

   Kiva kuulla! Pidän jatkossa siis tämän linjan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *