Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sähäkkyyttä katseeseen

Minun on valehtelematta ollut tarkoitus esitellä nämä Lumenelta blogikokeiluihini saamat mascarat jo kuukauden ajan, mutta hyvin kuvien saaminen on ollut hirvittävän vaikeaa näinä pimentyneinä talvisina päivinä. Onneksi vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä.
Ai liian myöhäistä mille?
No pikkujoulumascaroille!
Jaksan aina valittaa Lumenen mascaroista, joiden löysähkö laatu ei vaan sitten millään kelpaa minulle. Nyt voin kuitenkin lopettaa valitukseni väliaikaisesti, sillä merkki on hyvittänyt asiaa lanseeramalla kauppoihin pikkujoulukauden tuotteiksi värillisiä mascaroita!
Hieman kuituja sisältävät Raspberry Color Tips mascarat on tarkoitettu käytettäviksi ripsien kärjissä tai sitten yksinään.
Saatavilla on kolme sävyä: sähäkkä sininen, kirkas lila sekä voimakas pinkki ja nämä sitten muuten todellakin erottuvat.
Lilaa mascaraa kevyesti kärjissä.
Värit ovat sen verran vaaleita, että ne jäävät mustan mascaran päälle ripsien kärkiin sipaistuna näkyviin luoden ihanan veikeitä efektejä meikkiin.
Oma suosikkisävyni taisi olla juurikin tämä lila.
Sinistä mascaraa voimakkaammin pituuksissakin.
Myös sininen mascara näytti upealta ihan vain hitusen ripsen kärkiin laitettuna tai sitten ihan päheämmin pidemmältä matkalta käytettynä irrotellen. Tässäkin kuvassa alla on käytetty mustaa ripsiväriä tuomaan pohjalle runsautta.

 Pinkkikin mascara loi ripsiin hauskoja efektejä, vaikka se kirkkaasta sävystään huolimatta erottuikin ripsissäni kolmikkoa kuvattaessa heikoimmin.
Vaikka sävyt olivat kirkkaita, näkyivät ne vain ripsien kärkiin kätettäessä niin kevyinä, että niitä saattoi käyttää ihan vaan arkilookkiakin piristämään. Taidankin itse käytellä näitä mascaroitani vielä pitkälle kevääseen…
Lumenen Raspberry Color Tips Mascarat ovat myynnissä rajoitetun ajan ja niillä on hintaa noin 12 euroa.
Oletteko te kokeilleet näitä? Sopisiko tällainen pilke teidän silmäkulmaanne pikkujouluissa?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Mitenkään liittymättä tähän postaukseen, onko sulla kokemuksia Sokoksissa myytävästä We care icon- sarjasta? Satuin tänään huomaamaan, että ihonhoitotuotteet ovat tarjouksessa, joten kerrankin tutkailin sarjaa vähän tarkemmin ja incit näyttivät ainakin voiteissa hämmästyttävän hyviltä (sen verran mitä niistä ymmärrän).

  • tintti

   Muista en tiedä, mutta innoissani ostin kerran vaahtoputsarin ja se… no haisee kamalalle ainakin minun nenääni. Ja puhdistusteho tai jälkifiilis iholla ei ole lähellekään sama kuin esimerkiksi Dermosilin vaahtoputsarin kanssa.

 2. Lila.fi

  Testasin Lumenen violetin ripsivärin ripsienpidennyksiin, ja se oli hauska! En ole aiemmin innostumut värillisistä ripsareista, mutta näissä on kyllä tosi kivat ja sähäkät sävyt.

 3. Anonyymi

  Tässä huomaa olevansa vanha :). Vastaavia Yves Rocherin ripsareita tuli kokeiltua 80-luvun lopulla.

  • Tine

   Ihan samaa ajattelin minäkin, et siis ole ainoa "vanha"…

 4. Ruusa

  Liilan kotoutin melkein heti kun noi tuli myyntiin. Näyttää vinkeältä kun laittaa koko ripsiin kun mulla on vihreät silmät. Pitäisi vielä pinkki käydä hakemassa koska mulla on pinkit hiukset niin olisin sitten sävysävyyn. 🙂

 5. Anonyymi

  Olen vedellyt lilaa Lumenen ripsaria ripsiini 90-luvun alussa, hyvin samanlaisella harjalle muuten kuin kuvassa. Melkein tekisi mieli ostaa nostalgiapuuskassa tuo lila 🙂 -Johkis-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *