Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Saako olla kakkua?

Moni lukija on kysellyt minulta mahdollisia käyttökokemuksiani kakkumascaroista. Niitä ei pahemmin ole ollut, mutta jonkun aikaa sitten sain kokeiluuni ainoan kakkumascaran, jota tiedän yhä laajalevikkisemmin myytävän. 
Sain nimittäin IsaDoralta merkin Build-Up Cake Mascaran.
Täytyy heti sanoa, että koska mascarateollisuus on mennyt niin paljon eteenpäin ja vanhojen kakkumascaroiden aktiivikäytöstä on jo niin monta vuosikymmentä on minusta outoa, ettei pakkauksessa tullut minkään näköisiä käyttöohjeita. 
No joo, eihän tämä nyt mitään rakettitiedettä ole, mutta jos tuotetta yrittäisi esimerkiksi harjata kuivaan harjaan ja siitä ripsiin, olisi lopputulos melko vaatimaton. Onkin siis jännää, ettei paketissa ohjeisteta mitän harjan kostuttamisesta.
Kuten moni muistaa, ovat omat ripseni pitkät, mutta hennot ja voin jo heti sanoa, että vaikka tuotteen nimi onkin Build-Up Mascara, ei tällä saanut niihin kyhättyä kovin suurta näyttävyyttä.
Mascara antoi ripsiini väriä, erotteli ne ihan mukavasti ja toi hieman lisämassaa, mutta mitään suurempia muutoksia se ei väripigmentin tuomisen lisäksi kyennyt ripsiini loihtimaan.

 
Lopputulos oli perussiisti ja luokkaa ”ihan kiva”, muttei mitään sellaista, mitä itse ripsiväriltäni hakisin. Ripset olivat kyllä nätit ja siistit ja voin hyvin kuvitella tämän olevan mukava arkituote tuuheampiripsisille käyttäjille, mutta toisaalta itse olen sen verran mukavuuden- ja kätevyydenhaluinen, että käyttäisin yhä mielummin tavallista ripsiväriharjaa tavallisessa ripsivärituubissa.
Yritin vielä lisätä ensimmäisen mascarakerroksen kuivuttua päälle lisää mascaramassaa, mutta en huomannut lopputuloksessa mitään eroa. Omat ripseni olivat yksinkertaisesti vaan liian hennot tälle tuotteelle eikä sen tekemä lopputulos tosiaan liiemmin säväyttänyt.

 Oletteko te kokeilleet kakkumascaroita viime aikoina? Miten ne toimivat teidän ripsissänne?
IsaDoran kakkumascaralla on hintaa n. 10,90 euroa ja kokeilemani mustan sävyn lisäksi sitä on saatavilla myös ruskeana.

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Ihanat kesäripset 🙂 Ihankuin ripsiviuhka, tosi nätinnäköinen ja luonnollinen tulos! Pitääkin kokeilla kun kesällä kuljen usein ilman mitään ripsiväriä kun en halua korostaa silmiäni, mutta jotain väriä olisi mukava kuitenkin saada. Onko millainen säilyvyys muuten kakkumaskarassa ja miten erottaa sen vanhentuvat?

  /leno

  • BabyJane

   Mun käsittääkseni kakkumaskarat säilyy todella hyvin, kunhan käyttää puhdasta vettä, eikä kostuta harjaa kielellä, kuten äitini kertoo aikanaa tehneensä 😀

 2. Anonyymi

  Hauska tuote, en ole koskaan kokeillut kakkumaskaraa. Minustakin näissä kuvissa ripsesi näyttävät nätimmiltä. Luonnollisilta, ei feikeiltä.

 3. Anonyymi

  En ymmärrä miten ihmiset jaksavat jauhaa ripsistäsi. :') Olivat ne tässäkin iahnat ja luonnolliset, mutta sinun tapaasi tykkään siitä jonkin aikaa sitten esittelemästäsi Chanelmaisesta, oikeasti tuuheasta lopputuloksesta. 🙂 ootko kokeillut Lancomen Hypnose Doll Eyesia?

  • Anonyymi

   Ja sitten kuitenkin jatkat itse myös ripsistä 😉 Jos postaus koskee ripsivärejä niin mistä tässä pitäisi puhua? Varpaiden kynsistä?

   Ihan luonnollista että vertaillaan blogin ripsikuvia kokonaisuutena.

  • Anonyymi

   Itse olen kokeillut Joe Blascon kakkumaskaraa, ka täytyy todeta yleisesti että näillä tuotteilla ei saada kuin väri ripsiin.

 4. Anonyymi

  Onpa ainakin luonnollinen lopputulos, tosin sun ripset nyt ovat näyttävät ilman mitään ripsariakin. 🙂 Eikö tuo harja ole yhtään kömpelö? En ehkä ihan hahmota pakkauksen kokoa, mutta harja näyttää kauhean isolta. Kuinka sillä onnistuu värin levitys sisä- ja ulkonurkkiin?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *