Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sä oot silkkii mun huulillani…

Sain eräänä päivänä kokeiltavakseni kaksi Wet ’n Wildin Silk Finish Lipstickiä ja pyörittelin niitä käsissäni jännityksellä.

Puikkojen ulkonäkö ei ollut kovin puoleensavetävä. Pakkauksen ulkokuoressa ei ollut mitään tyylikkään näköistä, vaan puikot paistoivat läpinäkyvän korkin läpi kuin testerit niin ikään. Voisiko alle neljä eroa maksava ja näin pakattu huulipuna olla mitään muuta kuin täysi susi? Omien halpishuulipunakokemuksieni mukaan ei.

Cherry Frost

Mutta niin vaan nämä yllättivätkin minut!

Just Garnet

Oletin, että punien koostumus olisi ollut halpispunalle tyypillisen kuiva ja vahamaisen nahkea ja tasainen ja siisti levittyvyys jäänyt vain haaveeksi, mutta tässäpä kävikin aivan toisin.

Cherry Frost

Punien koostumus oli sopivan pehmeä ja ne liukuivat huulille ihanan täyteläisen tuntuisina. Sävyä tuli kunnolla ja kauniisti ja nämä tuntuivat huulilla kaikin puolin mukavilta. Huuleni olivat näitä kokeillessa poikkeuksellisen kuivat (yleensä kosteutan niitä tunnollisesti), mutta se ei haitannt näiden punien kanssa.

Just Garnet

Sen lisäksi, että näiden koostumus on ihanan täyteläinen ja hoitavan tuntuinen, kestävät nämä myös huulilla hyvin. Nämä eivät jää paksuina tai raskaina huulille, vaan levittyvät ihanan ohuena, huulille sulavana värinä, joka kestää huulilla loistavasti. (Itseasiassa punapigmentti saattaa jopa hieman jämähtää huulille punan poispyyhkimisenkin jälkeen.)

Kokeilemani Sävyt Cherry Frost ja Just Garnet olivat mukavan syksyisiä punaisia punia, jotka sopivat hyvin iltakäyttöön tai muuten nuden meikin kanssa.

Näiden kokemuksieni myötä nostaisin tämän punan kyllä kilpailemaan ihan Diorin, Chanelin ja Clarinsin laatupunien rinnalle!

Oletteko kokeilleet Wet ’n Wildin Silk Finish Lipstickiä?

Promootioyhteistyö

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Hei! Et ole (ainakaan vielä) maininnut tästä mitään blogissasi, joten oletan, ettet ole saanut vielä tietää:

  Lush lopettaa vuodenvaihteessa jonkin verran tuotteistaan. Ilmeisesti vain Suomessa, mutta tällaisen LUSH-addiktin mielestä tämä on vähintään puolikas maailmanloppu! 😀

  Mm. rakastamistamme saippuoista on lähdössä sandstone, ice blue, demon in the dark, vanilla in the mist ja noubar.

  Kokonainen lista löytyy täältä:
  http://www.lush.fi/news.php?n=281

  T: Katri

 2. HanSu

  Tätä justiinsa rakastan "wettiksen" tuotteissa! Kosmetiikkahifistelijänä TIETÄÄ että tuollainen hylsy pitää sisällään kauhean hajuista vaha ske*daa. Kun hintakin tukee ajatusta. Ja sitten lentääkin pyllylleen kun tuotetta oikeasti kokeilee ja se on ihana:) Jotain hyvää tässäkin maailmassa:D

 3. Mohn

  En ole Virve mutta GoldiLocksille tiedoksi, että Paula's Choicen happokuorinnat eivät sisällä lainkaan bentsoyyliperoksidia. Happokuorintoja on kahta erilaista; BHA:ta eli betahydroksihappoa ja AHA:a eli alfahydroksihappoa sisältäviä. Niillä ei ole mitään tekemistä bentsoyyliperoksidin kanssa, kysymyksessä on siis aivan täysin eri asia kuin mitä viimeksi mainittu edustaa. Puteli Paulan kuorinta-ainetta maksaa reilu 20€ eikä sen lisäksi ole mikään pakko sijoittaa enempää juuri Paulan tuotteisiin (ovat kuitenkin hyviä tuotteita eli sijoitus ei sinänsä olisi lainkaan huono, IMHO). Toivottavasti tästä tiedonjyväsestä oli jotain apua. 🙂

 4. Taru

  Mä en käytä oikeastaan ikinä huulipunaa mutta nyt juuri tämä postaus on saanu mut ajattelemaan että jos tällä kertaa. Kaapissa on huulipunia kyllä, mutta jotenkin ne ovat aina hiukan väärän värisiä tai liian kankeita tai kuivia tai paksuja..

  Wet'n'wild on mulle ihan tuntematon merkki, en edes tiedä missä näitä myydään 😀 mutta nyt alkaa olla parin päivän miettimisen jälkeen sellainen fiilis että pitänee etsiä jokin myyjäliike jostain käsiin 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *