Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ruusuja heittelehtivälle mielialalle

Joskus maailma tuntuu kylmältä ja kovalta paikalta (varsinkin näin maanantaisin). Onneksi sentään joku lupaa tuoda siihen lohtua, jos sitä ei muuten muualta heru.

Soap Factory nimittäin kehottaa silloin nappaamaan Rosa-saippuapalan käteen ja painumaan suihkuun etsimään lohtua saippuan ihanasta naisellisesta kukkaisen ruusuisesta tuoksusta ja ihanasta koostumuksesta.

Rosa on nimensä mukaisesti hyvin ruusuinen ja naisellinen saippua. Sen ruusun tuoksu on sellainen aidon pehmeä, joka sekoittuu hieman saippuapohjan omaan tuoksuun. Ruusun lisäksi saippuassa tuoksuvat myös kukkaiset palmarosa ja pelargonia.

Kuten oikeastaan kaikki muutkin blogini kautta saamani Soap Factoryn saippuat, myös tämä vetoaa minuun. En yleensä ole kova ruusufani (toisin kuin esimerkiksi äitini), mutta tässä ruusun tuoksu tulee jotenkin ihanan pehmeänä.

Tuotteessa on jälleen melko simppeli inci:

Erilaisia öljyjä pesemässä ja tuomassa tuoksua, merisuolaa sekä muutamia luonnollisia hajusteaineita yhden väriaineen lisäksi.

Enkä siis muuten todellakaan ymmärrä, mitä tällä saippualla mahdollisesti vihjaillaan, kun sen tuoksujen luvataan tasapainottavan hormonitoimintaa ja tasaavan mielenvaihteluita. Eihän meillä naisilla koskaan ole niiden kanssa mitään ongelmia, mehän olemme aina niin viileän rauhallisia ja kylmän tasaisia… ?

Onko ihanan naisellinen Rosa jo jollekin tuttu?

Saippua on blogilahja Soap Factorylta.

Kommentit (4)

 1. aiai

  Tunnen Rosan ja pidän myös hänestä, vaikka eniten rakastan Margaritaa. <3

 2. nipsuu

  Minulla on vaaleanpunainen soap factoryn saippua, muistaakseni tropical tai jotain sinne päin.. Se on aivan kamala! Se on mielettömän kova, sillä voi ihoa vain hipaista ja tuntuu joka lailla hiekkapaperilta iholla :(.

 3. rips

  oi sain juuri eilen tuon samaisen ihanuuden! koko illan istuinkin ja haistelin sitä 🙂

 4. Anonyymi

  Onko tää uutuussaippua? Pari kuukautta sitten Soap Factorylta tilatessani en muista huomanneeni tuota…? Vai oonko vaan sokea? 🙂

  -M-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *