Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ruumiskaupan naamaputsari

Olen tehnyt viimeaikoina paljonkin tuttavuutta The Body Shopin kanssa ihan jo senkin vuoksi, että paitsi että se tuli paatillemme myyntiin, on sarja myös minun hoitovastuullani. Tämä siis tarkoittaa sitä, että minun vastuullani olisi periaatteessa olla sarjan päätietäjä ja huoltaja silloin, kun laivassa ei ole sarjan omaa edustajaa paikalla (eli 95% ajasta).

Viimeisin tuttavuuteni on sarjan Vitamin E Cream Cleanser, joka on minusta kylläkin enemmän puhdistusmaito tai -emulsio kuin puhdistusvoide.

Tämä on siis tavallinen meikininpoistoon ja ihonpuhdistukseen tarkoitettu emulsio, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti.

Tuote on mineraaliöljytön, eli sen voi paitsi pyyhkiä kasvoilta vain paperin tai vanun avulla, liukenee se myös veteen täysin ihoa vedellä huuhtoessa. Tämä ei siis jätä iholle minkäänlaista kalvontuntua, mutta iho jää tämän jäljiltä pehmeäksi ja kiristämättömäksi.

Tämä toimii myös silmämeikinpuhdistukseen, vaikkakin suosittelen siihen itse mielummin aina erillistä ainetta.

Itse käytän tätä meikinpoistossa ensimmäisessä vaiheessa ja puhdistan ihon tämän jälkeen vielä jollakin hieman pesevämmällä geelimäisellä, vaahtomaisella tai voidemaisella tuotteella. Periaatteessa tämä kuitenkin toimii mainiosti myös yksinään.

Sanoisin tätä oikein mainioksi perus puhdistusmaidoksi.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista The Body Shopin kasvojenpuhdistustuotteista?

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Kiitos hyvästä blogista ja hauskaa, että olet joutunut/päässyt näiden TBS:n tuotteiden kimppuun.

  Bodyshopin putsareista käytössä nyt nutriganicsin puhdistusvaahto. Pesee hellävaraisesti, mutta meikinpoistoon tarvitsee ehkä lisätehoa. Itse pidän tästä kovasti, ei kuivata erityisen kuivaa ihoani juuri ollenkaan, tuoksuu hyvin miedosti, ostanen toistekin.

  Aiemmin olen käyttänyt myös aloe vera -sarjan puhdistusainetta + kasvovettä, ihan kivoja perustuotteita, mutta kallistun kuivan ihoni kanssa enemmän kyllä tähän nutriganicsiin.

  Lisäksi olen kokeillut myös aknen vuoksi merilevä-sarjaakin, mutta kuivalle iholleni se ei oikein sovi. Tarvitaan todella tujua rasvaista rasvaa tuon jälkeen ihoa paikkaamaan. Murrosikäiselle/rasvaiselle iholle tod.näk. sopisi ihan ok.

  E-vitamiinivoiteesta olen tykännyt, joten jossain vaiheessa pitänee kokeilla tätä puhdistusainettakin.

  Riikka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *