Ruokaaaaaaa!!!!

Koska olen pitänyt palopuheen jo lähes jokaisesta omistamastani Soap & Gloryn tuotteesta on ilmeisen välttämätöntä, että teen sen tämänkin tuotteen kohdalla.

Eräällä Englannin reissullani minulta puuttui matkasta käsivoide ja päätin poimia hyllystä kokeiluun (tietysti) Soap & GLoryn minikokoisen Hand Foodin. Käsivoiteen matkakoko sai riittää, sillä käsivoiteita minulla toki oli kotonakin odottamassa ja tarve oli vaan akuutti.

Usein akuuttiin hätään kelpaa avuksi mikä tahansa asiansa edes jollain tapaa ajava tuote, joten olisin hyväksynyt huonompilaatuisenkin pelastajan. Ilokseni tämä tuote kuitenkin piti silmissäni korkealla liehuvaa Soap & Gloryn lippua entistäkin korkeammalla!

Hand Food on mm. glyseriiniä, karitevoita ja useita kosteuttavia öljyjä sisältävä käsivoide, jonka tuoksu on samaa ihanaa linjaa kuin aiemmin kehumieni monien muidenkin sarjan tuotteiden (ihan kaikissahan tätä samaa tuoksua ei siis ole). Käsivoiteessa tuoksu tulee kuitenkin onneksi hieman pehmeämpänä ja kevyempänä kuin esimerkiksi kosteussprayssa tai vartalovoiteissa, joten käsivoidetta on mukavaa lisäillä pitkin päivää eikä käsistä nenään jatkuvasti puskeva tuoksu ala ällöttämään.


Käsivoiteena tuote on kosteutustehoiltaan mainio. Kädet ovat tämän jäljiltä pehmeät ja kosteutetut, mutteivät liian tahmaiset tai rasvaiset. Oikein kuivien käsien tehomuhitteluun on yöksi toki kosteuttavampiakin tuotteita, mutta hyvänä tavallisena kosteuttajana tämä on mainio.

Olen itse käyttänyt tätä niin päivisin kuin öisinkin ja käteni ovat olleet erittäin hyvässä kunnossa. Käyttäisinkin tätä(kin) Soap & Gloryn ihanuutta siis mielelläni vielä lisääkin!

Vaikka tuote on käsilaukkukokoinen, olen hieman huono kantamaan käsilaukussani käsivoidetta ja lisäilemään sitä pitkin päivää. Töissä tämä ei ole ongelma, sillä olen keskellä kosmetiikkapurkkeja, joista melkein minkä tahansa sisältö kelpaa kosteuttamaan käsiäni, mutta vapaa-ajalla tyydyn rasvaamaan käsiäni vain öisin. Siksi yökäsivoiteen onkin oltava oikein tuhtia ja tehokkaasti kädet hyvässä kunnossa pitävää ja ihan siihen asti tämä muuten mallikelpoinen käsivoide ei kuitenkaan yllä.

Millaisia käsien rasvaajia te olette? Kannatteko käsivoidetta mukana? Rasvaatteko vain illalla vai pitkin päivääkin? Vai rasvaatteko käsiänne ylipäätänsäkään?

PS. Kuten aina jaksan ihkuttaa ja hehkuttaa, saa Soap & Gloryn tuotteita tosiaan tilattua Suomeen JT Beauty Outletin kautta!

Kommentit (11)
  1. Vaikka töissä onkin lähes nurkassa ja tasolla voiteita mitä erilaisimpiin tarkoituksiin, en ole koskaan oppinut rasvaamaan käsiäni mitenkään säännöllisesti. Ainoastaan talvella, kun kädet ovat kuivat korput ja lähes haavoilla, niin silloin tulee kiinnitettyä huomiota käsien voiteluun.. Kummissani vaan katselen jatkuvaa käsien rasvoissa uittelua ;D

  2. Hei ja kiitos huipusta blogista! 🙂 Löytyykö täältä jostain arvostelu Lumene vitamin c ravitsevasta tehohoidosta? Yritin etsiä haulla, mutta en löytänyt.

    1. Ei taida löytyä, mutta tässä pikaiset omat kokemukseni:

      Kosteuttaa ihoa mukavasti ja nyt kun tuotetta on vuosien varrella uudistettu, imeytyy tuote jo myös yllättävän hyvin iholle. Sopii siis kuivuuteen taipuvaiselle iholle hyvin yökäyttöön (yksin tai voiteen alla) ja päivällä oman tarpeen mukaan. Itse ainakin tykkään tuotteesta kovasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *