Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rullaati rullaati…yök!

Tänään jutellaan tuotteesta nimeltään Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage ( hinta n. 37 euroa).

Tämä on siis silmänympäryksille tarkoitettu roll-on seerumi, joka lupaa vähentää silmänalusten turvotusta ja tummuutta. Realiteetit on heti syytä tehdä selviksi, eli turvotusta tällä toki voidaan vähentää (varsinkin viileässä säilytettynä), mutta jos silmänaluset ovat luonnostaan tummat (rakenteellinen vika, eli ihoa venyttäessä näkee verisuonien kuultavan ohuen silmänympärysihon läpi), ei tälläkään tuotteella voida tietenkään tehdä asialle mitään. Väsymyksestä johtuvaa tummuutta tällä voidaan mahdollisesti toki saada häivytettyä. Pientä aamupöhötystä tämä voi varmasti häivyttää, mutta pysyviä silmäpusseja ei sitten millään.

Tuotetta voisi periaatteessa käyttää yksinäänkin, mutta koska kyseessä on seerumi, on se tarkoitettu käytettäväksi silmänympärysvoiteen alla tehotuotteena.

Tämä toi silmänympäsyksilleni periaatteessa mukavaa lisäkosteutusta ja iloinen asia tässä oli se, ettei tästä löytynyt alkoholia (kuten vastaavista tuotteista aina lähes poikkeuksetta löytyy optimaalisen koostumuksen saavuttamisen vuoksi), mutta jotenkin tämä silti tuntui hieman yhdentekevältä tuotteelta. En vain jotenkin löytänyt tästä mitään erikoista wow-efektiä tai mitään konkreettista todistetta siitä, että tämä olisi oikeasti ollut tehokas muuten kuin psykologisella tasolla.

Ostin tämän kesällä, eli tämä on ollut minulla käytössä puolisen vuotta. Okei, välillä tämä on jäänyt hieman vähemmälle käytölle syystä tai toisesta, mutta kyllä te jo tunnette minun kosmetiikalle ja ihonhoidolle tunnollisen uskollisen luontoni ja tiedätte, että olen joka tapauksessa käyttänyt tätä aamuin illoin yhteensä ainakin yli neljän kuukauden ajan. Eli siis yli 120 päivän ajan. Eli siis ainakin lähes 250 kertaa. Ja tästä pirulaisesta on vielä yli puolet jäljellä! (Ja kyllä, olen katsonut, että kuula on tosiaankin aina pyörinyt ja että silmänympärykseni ovat seerumista kosteat rullailun jälkeen.)

Ihailtavaa, mutta siis samalla VOI YÖK! Eikö tämä koskaan lopu?? Miettikää sitä bakteerien määrää, jota tänne kertyy kuulan pyöriessä (näenäisen puhtaalla) iholla päivästä toiseen!

Toki on positiivista, että tämä on näin riittoisa (pakkauks on muuten 15 ml). Aiemmat kokemukseni silmänympäryksille rullailtavista tuotteista kun ovat olleet täysin päinvastaisia. Viileää kuulaa tai viileää nestettä olisi ihana rullailla silmänympäryksille hieman pidempäänkin, mutta kun ainetta vaan kuluu ja kuluu ja kallis tuote hupenee loppuun nopeammin kuin ehdin sanoa ”All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage”, ei pidennetty rullailusessio houkuttele pätkääkään.

Minun tekisi toisaalta kovasti mieli käyttää tämä loppuun, mutta koska tämä on ollut avattuna jo yli suositellut kuusi kuukautta ja muutenkin tuntunut loppujen lopuksi melko yhdentekevältä tuotteelta, taidan suosiolla luopua tästä.

Onko tämä tuote teille tuttu? Tai olletteko kokeilleet muita vastaavia silmänympäryksille rullailtavia tuotteita? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Toi mistä ostit ton? (:

  2. Anonyymi

    Käytän huulirasvaa

    -Miäs

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *