Rococoota ja arvontaa

Kuten eilen kerroin, kävin viimeviikolla vierailemassa Heidin luotsaamassa Candy Shopin kosmetiikkakioskissa ja pääsin tekemään tuttavuutta minulle uuden, Englannissa kuulemma jo kovassa maineessa olevan kynsilakkamerkin kanssa.
Rococo Nail Apparel on kahden kynsiguruna tunnetun brittisiskoksen kehittämä lakkamerkki, joka ei kuulemma seuraa trendejä vaan luo niitä. Siskokset ovat olleet jo yli 15 vuoden ajan tuttu näky muotimaailman kulisseissa ja päättivät lopulta luoda oman lakkamerkin, jonka asiakaskuntaan kuuluvat mm. Cheryl Cole ja Lizzie Jagger. Nykyään merkki kuuluu Space NK -ketjulle, jonka myymälöitä löytyy mm. Lontoosta.
Lakkojen koostumuksista on karsittu pois niinkutsutut lakkamaailman pahikset, eli formaldehydi, tolueeni sekä DBP ja lakat ovat kynsillä hyvin kestäviä.
Saatavilla on kuusi erilaista lakkapintaa (Creme, Sheer Gloss, Molten Lava, Satin, Metallic ja Luxe) ja itse olin todella onnissani huomatessani, että lähes kaikissa lakoissa lukee niiden nimen yhteydessä, millaisen lopputuloksen ne kynsille jättävät.
Valikoin testattavakseni lähes tiffanymaisen ylellisen, mutta samalla trendikkään pirtsakan sävyn Smitten, joka on creme-pinnan jättävä kynsilakka. 
Uskotteko, että tuota nopeasti kuivuvaa lakkaa on kynsilläni vain yksi kerros ja se peitti täydellisesti tehden kauniin ja kiiltävän lakkapinnan!
Erivärisiä kynsilakkoja on toki nähty ennenkin ja vaikka laatu olisikin erityisen hyvä, on minusta lakoissa silti oltava joku erityinen juttu, joka tekee tuotteista erityisen. Tällä kertaa se onkin minusta pakkaus.
Ai mitä erikoista tuossa nyt on, kysytte te. En puhunutkaan lakkapullosta, vaan pakkauksesta, jossa lakka tulee. 
Nämä kynsilakat tulevat nimittäin ihan oikeasti jokainen näin upeasti pakattuina! 
Voiko olla kauniimpaa lahjaa kynsilakkaintoilijalle, kuin omassa kauniissa pikku kotelossaan tuleva kynsilakka? (Ja voiko olla kauniimpaa lahjaa itselleen…)
 Ei voi, sanon minä!
Toinen asia, josta itse nykyään hieman tylsänäkin lakkaajana tunnettuna neiti-ihmisenä innostuin oli lakkojen laaja nudesävyvalikoima. Nudeja sävyjä nimittäin löytyy vaaleammasta hieman tummempaan ja lämpimästä kylmempään ja vieläpä eri pinnoilla!
 Ja arvatkaapas, mitä kivaa Heidi meille lupasi? 
Arvonnan!
Arvon lukijoiden kesken yhden vapaavalintaisen sävyn Rococo-kynsilakoista (14 ml, arvo 16 euroa).  
Mukaan arvontaan pääset hihkaisemalla kommenttiboksissa toiveesi siitä, minkä Suomen kosmetiikkamarkkinoilta toistaiseksi vielä puuttuvan ja maailmalla mahdollisesti jo jossain määrin kulttimaineella ratsastavan kosmetiikkamerkin toivoisit pääsevän Candy Shopin tuotevalikoimaan. 
 Uskon, että Heidi lukee ideoitanne ja ehdotuksianne mielellään, joten heittäkäähän toiveene kommenttiboksiin!
Muistattehan jättää ehdotuksenne yhteyteen myös sähköpostiosoitteen, josta teidät tarvittaessa saa kiinni.
Arvontaan voi osallistua perjantaihin 4.10.2013 klo 23:59 asti!
Olivatko Rococon lakat muuten entuudestaan jo jollekin tuttuja?
Kommentit (198)
  1. Olisi mahtavaa jos erittäin monen kehumat Maybellinen baby lips huulirasvat tulisivat suomeen.

    ada.palovaara@gmail.com

  2. Toivoisin suomeen rantautuvan Kikon kynsilakat, niitä kun on mahdoton edes tilata mistään. Lisäksi toivoisin sophyto -sarjaa valikoimiin (sitä tosin saa jo joistain liikkeistä)
    nittanne(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *