Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rococo-arvonnan voittaja

Blogissani oli viime viikolla käynnissä arvonta, jossa saattoi voittaa itselleen kauniissa pakkauksessa tulevan Rococo-merkin kynsilakan haluamassaan sävyssä Candy Shopin valikoimista.
Arvontaan saattoi osallistua kertomalla, minkä maailmalla mahdollisesti jo kulttimaineessa olevan merkin toivoisi putkahtavan Candy Shopin valikoimiin. Ehdotuksianne oli mielenkiintoista lukea ja ne olivatkin monen merkin osalta varsin yksimielisiä. Joidenkin tuotemerkkien kohdalla niiden valikoimiin ottaminen voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta merkin omien linjausten vuoksi, mutta toivotaan, että Candy Shopin valikoimiin ilmestyisi tulevaisuudessa edes jotain hartaasti toivomaamme!
Ja sitten siihen jännittävimpään osuuteen eli arvonnan voittajaan. Arvonnassa menestyi tällä kertaa Aino, joka pääsee tosiaan valitsemaan itselleen oman ihanan Rococo-lakan. Onnea Ainolle! (Voittajalle on laitettu sähköpostia.)
Jos ei flaksi käynyt, mutta tahtoisit kotiuttaa itsellesi tai vaikkapa antaa jollekin kaverillesi lahjaksi Rococo-lakan, voi sellaisen tilata Candy Shopin nettikaupasta tai kävellä suoraan sisään firman kosmetiikkakioskiin.
Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille ja ehdotuksiaan heitelleille!

Kommentit (1)

  1. Aino

    Iso kiitos vielä :)) Rococo-lakka pääsee hyvään kotiin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *