Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rituals…

Sain edellisen Glossyboxini mukana erään tuotteen, joka herätti kiinnostukseni kyseistä sarjaa kohtaan.
Boksi toi nimittäin mukanaan Rituals-merkin vartalovoiteen. 

Kuulin Ritualsista muistaakseni alunperin toista vuotta sitten työkavereiltani, jotka olivat löytäneet merkin myymälän Tukholmasta. Saatavilla oli kuulemma ihania voiteita ja saippuoita ja vaikka mitä!
Merkin nimi kuulosti kuitenkin sen verran voodoolta ja huuhaalta, etten innostunut siitä vielä siinä vaiheessa suuremmin.
Viimeisen vuoden aikana maailmalla matkustellessani olen kuitenkin bongannut merkin omia myymälöitä ympäri maailmaa paitsi Ruotsissa myös Italiassa ja Englannissakin sekä saanut siis huomata, että kyseessä on tosiaankin tunnettu merkki.
Kun nyt vihdoin sitten itsekin sain tuotteen vartalovoiteen käsiini, sai se minut kiinnostumaan merkistä kovasti. Vartalovoide oli nimittäin ihana!
Glossyboxin minulle tuoma  Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk Ultra Rich, Whipped Body Cream ei nimikuvauksensa puolesta kuulostanut minuun vetoavalta muuten kuin koostumuksensa puolesta, mutta se yllätti minut täysin. Tuotteessa ei nimittäin ollut häivähdystäkään yleensä hieman pistävänkukkaisesta kirsikankukasta ja voide tuoksu lähinnä kevyen pehmeälle.
 
 
Tuotteen ”whipped”-koostumus oli jopa niin ihana täyteläisyydessään ja ilmavuudessaan, että otin voiteen heti käyttööni ja käytin sen loppuuni viimeisimmän vapaideni aikana.
Voide kosteutti ihoani ihanasti, mutta imeytyi silti iholle mukavasti. Tuoksu oli iholla ihanan kevyt ja pehmeä eikä ollenkaan häiritsevän voimakas tai pistävä. Pidin tästä tuotteesta paljon ja tämän 75 ml kokeilukokoni jälkeen olin jo todella myyty sarjalle.
Täysikokoinen 200 ml purkki voidetta näyttäisi maksavan 15£ merkin englantilaisilla sivuilla. Hinta kirpaisee hieman tällaista voidelotraajaa, mutta merkillä näyttäisi olevan paljon muutakin kiinostavaa erittäin kohtuuhintaisista vartalotuotteista kasvo- ja meikkituotteisiinkin asti.
Olen käynyt Ritualsin myymälässä Tukholmassa pyörähtämässä kerran, mutta voi olla, että minun on tutkittava niitä tarkemmin Lontoossa pyöriessäni. Siellä kun niitä tuntuu myös olevan joka nurkalla ja jokaisessa tavaratalossa!
Onko Rituals teille tuttu merkki? Oletteko löytäneet jotain suosittelemisen arvoista? Tai ehdottomasti välttelemisen arvoista?

Kommentit (17)

 1. Marisa

  Niin ja joo… Tuolta nettikaupasta saa tilattua Suomeenkin tuotteita, postikulut on £ 7,50 / 10 e. Taidankin tietää mihin nettikauppaan suuntaan seuraavaksi, kun joskus taas annan itselleni luvan shoppailla… 😉

 2. Marisa

  Ai niin, ja onhan mulla ollu Rice Milk & Cherry Blossom -käsisaippuaa myös, hyvin ajoi asiansa, tuoksu vielä paremmin. 🙂 Nyt loppuu tää spämmäily! 🙂

 3. Anonyymi

  käyn kyl aina ritualsin myymälässä kun lontoossa käyn ja hamstraan aina sitä huulirasvaa mitä siinä kassalla on tyrkyllä kauheesti varastoon.. muutama kynsilakkaki tullu ostettua, mutta kyl paremmi pitäis perehtyy esim. niihi kaikkiin rasvoihi 🙂

 4. Eugenia

  Sain tuon muidenkin mainitseman suihkuvaahdon Gloosyboxista joskus ja tykkäsin kovasti! Mun mielestä tosi hemmotteleva koostumus, miedon laadukas tuoksu, eikä sen käytössä ollut mulle mitään hankalaa. Sen verran hintavia tuotteet kuitenkin on, etten ole niitä sittemmin itse ostanut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *