Ripsin rapsin rapsiaista, hipsin hapsin hapsiaista

Olen tähän asti liputtanut viimeiseen asti Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun poistoaineen puolesta enkä ole voinut edes uskoa, että löytäisin sille haastajaa. Nyt voin kuitenkin kertoa näin tapahtuneen ihan puolivahingossa.

Kokeilin nimittäin toista edullista silmämeikinpoistoainetta ja kokeiluni kohde osoittautui oikein potentiaaliseksi kilpailijaksi.

Maybellinen Cils Demasq on ollut myynnissä jo pienen ikuisuuden. Tämä kaksifaasinen meikinpuhdistaja nappaa mukaansa niin vesiliukoisen kuin vedenkestävänkin silmämeikin ja vieläpä varsin vaivatta.

Tykkään silmämeikinpoistoaineista, jotka ovat koostumukseltaan tarpeeksi märkiä. Olen nimittäin kokeillut muutamia silmämeikinpoistoaineita, jotka ovat olleet koostumukseltaan vähemmän märkiä, jolloin koostumus on alkanut lähennellä jo kuivaöljyä, minkä vuoksi meikinpoistamiseen on saanut käyttää tavallista enemmän aikaa, hartautta ja käsityötä. (Yksi kauhuni on Helena Rubinsteinin All Mascaras! -poistoaine.)

Tämä on siis tarpeeksi märkää ja siksi hyvin riittoisaakin. Kuten INCI:stä näkyy, ei silmämeikinpoistoaineissa enää nykyään oikeastaan käytetä varsinaisia öljyjä, jotka saavat monilla silmät turpoamaan jäädessään yöksi silmänympärysiholle, vaan niiden koostumusta jäljitteleviä silikoneja. Silikonit huuhtautuvat yleensä helpommin iholta pois, mutta ovat tunnultaan ja tehokkuudeltaan tässä yhdeydessä hyvin öljyjen kaltaisia, ainoastaan käyttömukavuus on usein öljyjä parempaa.

Maybellinen silmämeikinpoistoainetta ei ole hinnalla pilattu: 125 ml pullo maksaa noin kuusi euroa (Lumenen 100 ml pullo puolestaan noin 7 euroa).

Kuka muu on tykästynyt tähän kaveriin?

Kommentit (34)
  1. Mä ostin tämän ihan vahingossa joskus kun oli jossain tarjouksessa (ihan kuin ei muutenkin olisi jo halpa) ja ihastuin kanssa. Nyt tosin olen niin ihastunut vesiliukoiseen mascaraan taas vaihteeksi, että meikit putsaan suihkussa

  2. Kiitos Virve taas uusista postauksista! Joka postauksesi luen huolella, vaikka harvoin jätän kommenttia. Olen saanut sulta monia hyviä ostosvinkkejä. Pitääpäs kokeilla tätä silmämeikkiputsaria, kuulostaa hyvältä:) kuten myös nuo viime postauksen xz hiusjutut. Mukavaa joulunodotusta!
    toivottelee vivian vakkarilukija 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *