Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ripsin rapsin rapsiaista, hipsin hapsin hapsiaista

Olen tähän asti liputtanut viimeiseen asti Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun poistoaineen puolesta enkä ole voinut edes uskoa, että löytäisin sille haastajaa. Nyt voin kuitenkin kertoa näin tapahtuneen ihan puolivahingossa.

Kokeilin nimittäin toista edullista silmämeikinpoistoainetta ja kokeiluni kohde osoittautui oikein potentiaaliseksi kilpailijaksi.

Maybellinen Cils Demasq on ollut myynnissä jo pienen ikuisuuden. Tämä kaksifaasinen meikinpuhdistaja nappaa mukaansa niin vesiliukoisen kuin vedenkestävänkin silmämeikin ja vieläpä varsin vaivatta.

Tykkään silmämeikinpoistoaineista, jotka ovat koostumukseltaan tarpeeksi märkiä. Olen nimittäin kokeillut muutamia silmämeikinpoistoaineita, jotka ovat olleet koostumukseltaan vähemmän märkiä, jolloin koostumus on alkanut lähennellä jo kuivaöljyä, minkä vuoksi meikinpoistamiseen on saanut käyttää tavallista enemmän aikaa, hartautta ja käsityötä. (Yksi kauhuni on Helena Rubinsteinin All Mascaras! -poistoaine.)

Tämä on siis tarpeeksi märkää ja siksi hyvin riittoisaakin. Kuten INCI:stä näkyy, ei silmämeikinpoistoaineissa enää nykyään oikeastaan käytetä varsinaisia öljyjä, jotka saavat monilla silmät turpoamaan jäädessään yöksi silmänympärysiholle, vaan niiden koostumusta jäljitteleviä silikoneja. Silikonit huuhtautuvat yleensä helpommin iholta pois, mutta ovat tunnultaan ja tehokkuudeltaan tässä yhdeydessä hyvin öljyjen kaltaisia, ainoastaan käyttömukavuus on usein öljyjä parempaa.

Maybellinen silmämeikinpoistoainetta ei ole hinnalla pilattu: 125 ml pullo maksaa noin kuusi euroa (Lumenen 100 ml pullo puolestaan noin 7 euroa).

Kuka muu on tykästynyt tähän kaveriin?

Kommentit (34)

 1. Anonyymi

  Tämä on ollut luottotuotteeni jo vuosien ajan ja vaikka normaalihintakaan ei ole paha, hamstraan tätä aina Sokoksen/Stockan kampanjapäiviltä varastoon. Loistotuote ja on ihanaa, kun heti meikinpoiston jälkeen voi meikata uudelleen.

  Et osaisi suositella jotain "lip stain" tyyppisiä tuotteita? Manhattan Cosmetics poisti ilmeisesti "kestovärin" jättävät kiillot valikoimistaan.

 2. Anonyymi

  Toi silmämeikin poistoaine on ihan paras ikinä! Mulla on tosi, tosi herkät silmät ja tää on ainoa tuote, mitä iho kestää joka päivä käytettynä. Muitakin meikinpoistoaineita voin käyttää satunnaisesti, mutta joka ikistä muuta käyttäessäni iho ärtyy ennen pitkää. Ja testattu on, halvasta kalliiseen ja kalliista halpaan. Oikeasti tämä on niin mahtava, että pelkään jatkuvasti, että tämän valmistus jostain syystä lopetettaisiin. Hintahan on edullinen, mutta penninvenyttäjät voi saada tätä vielä halvemmallakin. On usein Maybellinen ripsarien kylkiäisenä, samoin säännöllisesti tarjouksessa (myös muuten Hulluilla päivillä aina). Ihan tosi hyvä koostumus, ei jätä silmiä inhottavan tuntuisiksi ja poistaa kyllä tiukimmankin silmämeikin. Ainoan miinuksen antaisin itse siitä, että pullo on ruma ja toinen on koko. Sitä sais olla sekä isompaa, että pienempää. Pienempää siksi, että saisi tutun ja turvallisen silmämeikin poistoaineen kulkemaan myös lentoreissuissa käsimatkatavaroissa, isompaa tietty massiiviseen käytöön. 🙂

 3. Anonyymi

  minä kans ostin tämän kerran reissun päällä kun piti saada silmämeikin poistoainetta, aivan laatutuote tuohon hintaan! t. Hanna

 4. -R-

  sopiiko tämä siis silmämeikinpoistoon, jos on ripsienpidennykset? tuotteessa ei siis ole öljyjä, vaikka poistaakin vedenkestävän meikin?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *