Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ripsien kuningatar vuonna kakstuhatta kymmenen?

Helena Rubinsteinin Lash Queen -ripsivärikatras sai alkusyksystä uuden jäsenen, Sexy Blacks -sisaren.

Pinnallisena ihmisenä rakastuin tietysti heti tuotteen hylsyyn. Samettisen ja pitsisen näköinen viritys hylsyn pinnalla ei ole vain samettisen ja pitsisen näköinen vaan sen sametti myös tuntuu! Kukkien samettiset ääriviivat ovat ihan oikeasti kohollaan olevaa samettia!

Puolet tästä mascaraelämyksestä meneekin jo pilalle siinä, ettette pääse ottamaan tätä mascaraa käteenne minun tätä esitellessäni. Tämä nimittäin jo tuntuukin ylelliseltä!

(Ylelliseltä tosin tuntuu myös hinta: n. 38 euroa…)

Jos kävelette ostoksilla ollessanne tämän ohitse, niin koskekaa tähän. Ihastutte varmasti!

Intohimon uusi ulottuvuus: viettelevä tuuheus, täydellinen kaari. 90-60-90 harja luo provokatiiviset muodot, korsetinomainen koostumus pitää ne paikoillaan.

Harja on siis kuin tiimalasivartalo: keskeltä kapea ja alhaalta ja ylhäältä leveämpi. Aluksi harjaan tarttui liikaa massaa ja mascara jätti jälkeensä paakkua, mutta tämä tasoittui pikkuhiljaa käytön myötä.

Aloitetaan jälleen palauttamalla mieliinne muistikuva hennoista ripsenhaituvistani, jotka toimivat lähtökohtana:

Tämän olisi tarkoitus olla vesiliukoinen mascara, joka kykenee pitämään taivutukset. Koostumuksesta on tehty nimenomaan siihen kykenevä (minkä vuoksi ripset juuri jäävät hieman karhean tuntuisiksi), mutta itsepäiset kärkkäränkkäripset omaavana voin kertoa, ettei tämä mihinkään ihmeisiin kyennyt. Jotain pientä avitusta keskiosan ripsissä kyllä, mutta ulkonurkkieni alaspäin kasvavat ripset sojottivat hetken kuluttua taas alaspäin.

Minun ripsissäni tämä Rubinsteinin uutuus oli jälleen luokkaa ”ihan kiva”. Tämä ei ihastuttanut, muttei nyt täysillä myöskään vihastuttanut.

Tämä toi ripsiin kivasti pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä, mutta paakutti mascaran alkutaipaleella hieman liikaa.

Hylsyn loppua kohti tilanne parani hieman, mutta ripset jäivät yhä hieman liian koppuraisen näköisiksi omaan makuuni ja pientä paakkua on yhä havaittavissa ripsien kärjissä. En siis itse lähtisi tähän investoimaan näiden kokemuksieni perusteella. Ehkä joku vähemmän hennot ripset omistava voisi kuitenkin tykästyä tähän? Ehdotonta plussaa kuitenkin annan mascarab loistavasta kyvystä pidentää ripsiä.


Onko joku muu jo kokeillut tämän uutuuden? Mitä olette tykänneet tästä tai muista kokeilemistanne Rubinsteinin ripsiväreistä?

Kommentit (13)

 1. Marika

  Eksyin sun blogiin ja kun mainitsit sullakin olevan superhennot ripset, ehdin jo innostua että osaat vinkata jotain, joka ei suorista ohuen ohuita ripsiä. Itse vasta ostin testiin tuon FLE ja omalla kohdallani voin sanoa sen olevan huonoimpia ripsareita, mitä olen koittanut! Suoristaa ripset tehokkaasti, jolloin se on aivan se ja sama, onko ripsiväriä ollenkaan.. Mitään vau-tuuheuttakaan se ei tuo. 😛

  Jännää kyllä, miten eri lailla ripsiväri meillä käyttäytyy, vaikka molemmilla on hennot ripset! Mutta ehkä voisin kokeilla vielä noita muita mainitsemiasi. 🙂

  Itse muuten käytän ripsivärin poistoon manteliöljyä. On tehonnut paljon paremmin kuin yksikään silmämeikinpoistoaine. 🙂 Saman varmaan ajaa moni muukin öljy.

 2. Nimetön

  Marika: En ole tosiaan missään vaiheessa sanonut, ettei FLE suoristaisi, minkä se kyllä tekee, kuten muutkin suosikkini. Omat ripseni pysyvät taivutettuina vain vedenkestävillä mascaroilla, joiden koostumukset ovat valitettavan usein liirua eikä niillä taas saa kunnon tuuheutta, mitä omat ripseni kaipaavat. Oma suosikkini niistä on tällä hetkellä Chanelin Inimitable WP, joka sentään kykenee tekemään edes jonkunlaista tuuheutta. 🙂

 3. igapucayxoyas

  [url=http://dapoxetine-cheapestpricepriligy.com/]Priligy Dapoxetine[/url] Doxycycline Hyclate Without Prescription http://furosemide-lasixonline.net/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *