Rich as a royal

Joko teiltä menee hermot, jos kerron vielä yhdestä uudesta hiustuotteestani…? Tarvitsisin nimittäin tällä kertaa samalla myös hieman teidän apuanne.

Ostin töistä Rich-merkkisen shampoon, joka on kuulemma Suomessa kampaamomerkki.

Tuotteet on pakattu tummankultaisiin pakkauksiin ja kruunulla ja krumeluureilla koristeltu logo tahtoo antaa käyttäjälle sarjasta ylellisen vaikutelman.

Sarjan shampoo on omiaan kuivemmalle tukalle, sillä se on paksun kermaista ja tukan pehmeäksi jättävää. Toki tästä löytyy yhtä silikonia, mutta myös hieman hiusta paikkaavaa keratiinia ja proteiinia (okei, toooosi vähän ihan oikeasti). Tämä vaahtoaa hyvin ja pesee tukan puhtaaksi, mutta ei ollenkaan sellaiseksi natisevan puhtaaksi.

Uskoisin monen kuivatukkaisen varmasti ihastuvan tähän tuotteeseen ja ihastuin tähän itsekin. Sen verran hellävarainen pesijä tämän kuitenkin on, että joka kolmannella pesukerralla käytän kuitenkin mielelläni jotain pesevämpää shampoota tai muuten paksuhko tukkani lätsähtää ja tuntuu jo likaantuvan nopeammin.

Suomessa Richiä myyvät ainakin Glohairin kampaamot, mutta hinnoista en tiedä. Meillä laivalla tuotteet maksavat muistaakseni 10,90 euroa kappale.

Mutta siis tunnetteko te tätä merkkiä?

Minulle merkki ei ole millään lailla tuttu enkä yhtään pääse jyvälle, että mikä se itseasiassa oikein on. Olen kuullut väitteen, että se liittyisi jotenkin Tigiin, mutta tietääkö joku jotain varmaa tästä sarjasta? Joskus nimittäin tapahtuu näinkin, että myymälään lykätään tuote, josta kellään ei näköjään ole halua tai kiinnostusta antaa myyjille mitään lisätietoa. Internetkään ei nimittäin turhemmin tästä juoruile. Juoruaisiko teistä joku?

Kommentit (12)
  1. Pakko myöntää, etten ole koskaan kuullutkaan merkistä. 🙂

  2. Toi pakkaus näyttää niin hämäävästi kyl TIGIn tuotteilta! Ostin ton saman sarjan repair treatmentin ja toimii ihan kivasti 🙂 Ranskasta näyttää tulevan ko. brändi, muuta sitten en kyllä tiedä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *