Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rich as a royal

Joko teiltä menee hermot, jos kerron vielä yhdestä uudesta hiustuotteestani…? Tarvitsisin nimittäin tällä kertaa samalla myös hieman teidän apuanne.

Ostin töistä Rich-merkkisen shampoon, joka on kuulemma Suomessa kampaamomerkki.

Tuotteet on pakattu tummankultaisiin pakkauksiin ja kruunulla ja krumeluureilla koristeltu logo tahtoo antaa käyttäjälle sarjasta ylellisen vaikutelman.

Sarjan shampoo on omiaan kuivemmalle tukalle, sillä se on paksun kermaista ja tukan pehmeäksi jättävää. Toki tästä löytyy yhtä silikonia, mutta myös hieman hiusta paikkaavaa keratiinia ja proteiinia (okei, toooosi vähän ihan oikeasti). Tämä vaahtoaa hyvin ja pesee tukan puhtaaksi, mutta ei ollenkaan sellaiseksi natisevan puhtaaksi.

Uskoisin monen kuivatukkaisen varmasti ihastuvan tähän tuotteeseen ja ihastuin tähän itsekin. Sen verran hellävarainen pesijä tämän kuitenkin on, että joka kolmannella pesukerralla käytän kuitenkin mielelläni jotain pesevämpää shampoota tai muuten paksuhko tukkani lätsähtää ja tuntuu jo likaantuvan nopeammin.

Suomessa Richiä myyvät ainakin Glohairin kampaamot, mutta hinnoista en tiedä. Meillä laivalla tuotteet maksavat muistaakseni 10,90 euroa kappale.

Mutta siis tunnetteko te tätä merkkiä?

Minulle merkki ei ole millään lailla tuttu enkä yhtään pääse jyvälle, että mikä se itseasiassa oikein on. Olen kuullut väitteen, että se liittyisi jotenkin Tigiin, mutta tietääkö joku jotain varmaa tästä sarjasta? Joskus nimittäin tapahtuu näinkin, että myymälään lykätään tuote, josta kellään ei näköjään ole halua tai kiinnostusta antaa myyjille mitään lisätietoa. Internetkään ei nimittäin turhemmin tästä juoruile. Juoruaisiko teistä joku?

Kommentit (12)

  1. Milla

    Itsekin laivatyöläisenä olen tuota kyseistä merkkiä pohdiskellut… Luulin aluksi, että merkki liittyy jotenkin Tigiin, mutten usko sen olevan mahdollista Richin ollessa ranskalainen merkki!

    Olisi kyllä hyvä, jos ko. merkistä annettaisiin maahantuojan osalta lisää infoa (jo ihan myynninkin kannalta)! 🙂

  2. Anonyymi

    Maahantuoja on sama kuin Viron tigin maahantuoja.
    Tuotteilla ei ole mitään yhteyttä tigiin, ne on valmistettu Kiinassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *