Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rento tukholmalainen pääsiäinen

Ihanaa pääsiäistä kaikille Tukholmasta!
Blogissa on ollut viime päivinä poikkeuksellisesti hiljaista minun hiljennyttyäni totaaliseen pääsiäisen viettoon. Parin päivän loma tuli todellakin tarpeeseen ja en tiedä uskooko varsinkaan kukaan läheiseni kun kerron, etten ole lähes viiteen vuorokauteen edes avannut tietokonettani! 
Tavallisesti käyttäisin vapaapäiviä kirjoitellen postauksia varastoon ja kouluhommia hoidellen, mutta nyt tuntui, että tarvitsen vaan lomaa ja totaalisen aivojen nolla-asentoon kytkemisen. 
Ja voin sanoa, etten todellakaan ole tehnyt tänä pääsiäisenä oikeastaan mitään. Ja ai että kuinka hyvältä se on pitkästä aikaa tuntunutkaan!
Olen maannut kotona, katsonut telkkarisarjoja, lukenut kirjoja, laittanut hyvää ruokaa, herkutellut, kuunnellut musiikkia ja vain nauttinut ja rentoutunut tuntien itseni onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Tämä pieni pääsiäisbreikki todellakin tuli tarpeeseen!
Olen minä ihan vähän kyllä jotain tehnyt bloginkin eteen. Siirrellyt tuotteita bloggaushuoneessani nurkasta toiseen ja kokeillut ja räpeltänyt vähän kaikenlaista kivaa, josta voin teille lähiaikoina raportoida. 
Testailun alla on ollut mm. Lancomen uusi ripsiväri…
…Oriflamen kasvoharja…
…Pirkan Argan-kasvonaamio… 
Chloe’sin klipsipidennykset ja vaikka mitä muuta mielenkiintoista!
Harjoittelinpa  jopa ruotsalaistumistakin tässä eräänä päivänä näiden vaaleiden hiuksieni kanssa iskemällä kasvoille kokeiluun Vita Liberatan uuden puuterimaisen itseruskettavan ja testaamalla Swiss Clinicin hampaudenvalkaisusettiä. Kyllä minusta vielä tulee hyvä ruotsalainen näillä aseilla. 😉
Pääsiäistä on jäljellä vielä yksi ihana päivä, jota aion myös viettää rentoutuen. Tuntuu hyvältä, kun asunnossa alkaa pikkuhiljaa olla huonekaluja ja järjestystä! Elämä tuntuu Tukholmassa muutenkin niin erilaiselta, mutta samalla ihan mahtavalta. Saimme vihdoin asuntomme nurkkaan Ruotsalaiselle hänen aina haaveilemansa oman äänieristetyn studioboksinsa ja olen vain nauttinut ihastuneena siitä, kuinka ilmassa kuuluu kevyenä milloin minkäkin instrumentin sointi. Tällä hetkellä asunnossa soi vaimeana haikean kuuloinen musiikki ja minusta tuntuu kuin olisin osana ihanaa elokuvaa. Ja melko täydelliseltä rakkauselokuvalta elämä onkin viimekuukaudet tuntunut.
Toivottavasti tekin olette saaneet rentoutua ja nauttia pääsiäisestä. Palataan taas pian uusien kiinnostavien kosmetiikkatuotteiden merkeissä!

Kommentit (6)

 1. Typy

  Awww ihana lukea miten onnellinen toinen on 🙂 tosi mielenkiintoisia tuotetestauksiakin, niistä lisätietoa odotellen…

  • virve

   Todella mielenkiintoisia tuotteita oli tosiaan testailtavana! 🙂

 2. Marina

  Täällä ollan myös oltu ihan vaan lötkönä. Mun piti kanssa nyt pienen loman aikana kirjoitella postauksia valmiiksi mutta en kuitenkaan sitä tehnyt.

  • virve

   Ihana kuulla, että joku muukin on ottanut kunnolla rennosti. 🙂

 3. Tasmanian tuholainen

  Siis läppärikö ei ole tietokone? 😉

  • virve

   Haha, sanoinpa huonosti kun jätin tarkentamatta! 😀 Oma läppärini oli siis kassissa nurkassa koko pääsiäisen ja katselimme poikaystävän läppäriltä välillä telkkarisarjoja. Mutta ei tietokonesurfailua, siis. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *