Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

REN teki temput

Olen muutamaan kertaan jo päässyt testaamaan joitakin REN:in tuotteita ja nyt saan jälleen kasvattaa kokemuksiani kahdella tuotteella:

Tällä kertaa sain kokeiluun sarjan Moroccan Rose Otto Body Washin ja Damask Rose Ramnose Biosaccharide Body Creamin (niin, miksi turhaan suosia yksinkertaisia tuotenimiä, jokuhan voisi vaikka muistaa ne…).

Aiemmat kokemukseni sarjan tuotteista ovat olleet todella mieluisia, joten otan nämä kaverit innolla kokeiluun. Ja koska purkit ovat pieniä, pääsette varmasti pikapuoliin kuulemaan näistä kokemuksia!

Mielelläni kuitenkin kuulisin teidän kokemuksianne näistä, mikäli niitä joltakin löytyy!

REN:in tuotteista tuli muuten mieleeni yksi mainitsemisen arvoinen asia.

Nuo omat näytekokoiset tuotteeni ovat pakattuja ihan normaaleihin pieniin pakkauksiin, mutta REN:in puhdistustuotteet, kuorinta, suihkugeelit ja vartalovoiteet on kaikki pakattu näihin mielettömiin mötiköihin:

Pakkaukset ovat kookkaita ja ehdottomasti hyvin epäkäytännöllisiä jos ajattelee, että tahtoisi ottaa joskus tuotetta mukaan myös matkalle. Koska tuotteessa ei myöskään ole ylimääräisiä säilöntäaineita sen ilmatiiviin pakkaustavan vuoksi, ei minua ainakaan houkuttele siirtää sitä yhtään mihinkään pienempäänkään pakkaukseen. Eikö siis kuulostakin tylsältä jutulta?

Mutta ei huolta, sillä mistään tylsästä jutusta ei missään tapauksessa ole kyse! Näissä pakkauksissa on nimittäin pieni jippo:

Tuotetta suojaavan muovisen pullon voi nimittäin irroittaa…

…ja mukaan voi napata vain pelkän ilmatiiviin pehmeähkön pussin, pumpun ja korkin, eikä pakkaus enää viekään yhtään ylimääräistä tilaa, sillä nyt voit runnoa sen niin pieneen rakoon kuin vain tahdot! ”Pussin” materiaali on kuitenkin tehty kestäväksi, eli ihan helpolla sitä ei voi saada rikki, vaikkei kotelo olisikaan sitä suojaamassa.

Eikö olekin ihan mielettömän kätevää? Ai että, kuinka minä rakastankaan näitä innovatiivisia keksintöjä!

(Ennen kuin alatte repimään omia REN:in pullojanne rikki katsokaa kuitenkin, että muovikotelon sisällä on tuotetta pussissa. Tuttuni tuhosi yhden voiteen, koska ei huomannut, että voiteet eivät ole pakattu samallalailla pusseihin vaan ainoastaan ilmatiiviisiin pakkauksiin, joiden sisäpohja nousee tuotteen kulumisen myötä…)

Ylipäätänsäkin olisi jälleen mukava kuulla teidän mahdollisia kokemuksianne REN:in tuotteista! Olen näitä jo muutamaan kertaan kysellytkin, mutta josko niitä olisi ehtinyt kertya lisää. Allekirjoittaneen sydämenhän Hydra Calm Global Protection Day Cream ja Mayblossom & Konjac Balancing Moisturizer (josta olen itseasiassa tykännyt vielä paljon enemmän kuin mitä tuo postaus antaa ymmärtää) ovat vieneet ja sarjan Guerande Salt Exfoliating Body Balm on ehdottomasti taivaallisimpia koskaan kokeilemiani tuotteita!

Kommentit (13)

  1. Poppy

    Olispa muuten huisin kiva nähdä nuo kaikki Natural Coden huulikiillot sulla käytössä. Omistan noita muutaman ja lisääkin tekis mieli hankkia, mutta pelkään huteja. Testereitä en halua omiin huuliini kokeilla ja käteen kokeilemalla ei aivan saa sitä todellista kuvaa huulikiillon sävystä. Olisko siis mahdollista saada kuvaa jokaisesta sävystä? Pretty please… 🙂

  2. Nimetön

    Poppy: Yritän muistaa toteuttaa tuon! 🙂

  3. Anonyymi

    Moikka!En tiedä onko sulla pulaa hyvästä huulirasvasta (niin kauan en ole vielä blogiasi ehtinyt lukemaan) mutta kannatan ehdottomasti kaikkia kokeilemaan RENin sitä keltavalkoisessa tuubissa olevaa huulirasvaa! Oikea ihmetuote niille joilla huulet kuivuvat etenkin näin talvella. Mikä vielä parempaa, on tosi riittoisaa ja tuoksuu hunajalle. Nam! Maksaa laivalla 11e, stokkalla sellaset 20e

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *