Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hyvä kiharrussauva: Remington Pearl Wand

Naiseuden historiaan mahtuu jos jonkun näköisiä sauvoja aina sauvasekoittimesta hieromasauvaan, mutta minäpä taisin löytää sellaisen sauvan, ettei yksikään koskaan aiemmin kohtaamani sauva ole saanut minua yhtä iloiseksi.

Tämä löytämäni sauva on nimittäin Remington Pearl Wand -kiharrussauva, aka curling wand.

Hankin tämän todella nopeasti. Esittelin teille toissapäiväisessä postauksessa lämpörullillani saamiani kiharoita ja muutama mainitsi hiustenkiharrussauvasta. Olen nähnyt niitä ennen ja miettinyt joskus hetken sellaisen ostoa, mutta arvellut sellaisen käytön olevan liian hankalaa minulle, minkä vuoksi olen hylännyt ajatuksen. Kirosin kuitenkin viimeksi viime lauantaina vanhaa Remingtonin kiharrusrautaani, sillä se syttyi ja sammui miten huvitti ja kuumeni jos oli tietty aika kuusta ja sille mieluisa sää ja kakkua ja pullaa tarjolla jne.

Minulla on ensiviikolla synttärit ja lahjatoiveitani oli tiedusteltu, joten ihanana tyttärenä kipitin pikimmiten pienen googlettelun jälkeen Sokokselle ostamaan oman sauvani ja lähetin laskun (39,95€) vanhemmilleni. (”Voi kiitos lahjasta, teillä on mielettömän hyvä maku!”)

Netti on pullollaan ohjeita kiharrussauvan käyttöä koskien ja YouTubesta (”curling wand”) löytyy videoita aiheeseen liittyen vaikka kuinka, joten en lähde opastamaan tämän käyttöä. Totean vaan, että herran jumala, että osaan olla rakastunut!

Lähtötilanne oli tämä:

Ja tähän pääsin:

Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Tikun lämpötilaa voi säätää aina 210 asteeseen saakka ja mukana tuleva hanska suojaa sormia palovammoilta. (Suosittelen ehdottomasti hankkimaan sauvan, jossa on hasikas mukana, sillä sitä ei kuitenkaan tule hankittua erikseen ja ilman hansikasta kihartaessa hiusten latvat sojoittavat helposti suorina miten sattuu.)

Kiharrussauvalla kihartaminen oli tosiaan melko nopeaa ja sillä syntyneet kiharat ovat aivan taivaallisen upeat. Kiharrustaktiikka hioutuu pikkuhiljaa käytön myötä, mutta jos ensimmäisellä kokeilulla syntyi näin ihanat kiharat, niin eihän tässä voi olla kyseessä mikään muu kuin maailman täydellisin kiharrin!

Remingtonillahan on valikoimassa vielä hieman suurempikin sauva, mutta otin itse mielummin tämän pienemmän vaihtoehdon, sillä hieman tiukemmat kiharat pysyvät tukassani varmasti pidempään.

Lämpörullia käytän vieläkin varmasti silloin, kun haluan päästä vähimmällä vaivalla, mutta tämä sauva on kyllä tullut jäädäkseen repertuaariini!

Löytyykö teiltä kiharrussauvaa? Tekisikö mieli hankkia?

Kommentit (40)

 1. Tiltu Kultu

  No nyt alkoi tehdä mieli hankkia tämä! Pitäisi päästä kokeilemaan ensin, kun omassa tukassani ei kiharat pysy koskaan! Varsinkaan jos ne on auki. Ei edes kampaajan tekemät. Ylioppilaskampaukseksi halusin ehdottomasti pitkään tukkaani kiharat, eikä tarvinnut kuin astua ovesta ulos. Eensimmäinen tuulenpuuska ja kiharat muuttuivat takkukasaksi.
  Ehkä tukkani on sen verran kuiva tai sitten oma luonnontaipuisuus on sen verran voimakasta sorttia, ettei keinotekoisesti tehdyt kiharat pysy ojennuksessa…

 2. Kinuski

  Nyt on kapeneva kärkinen kiharrussauva (Sokokselta juurikin) myös täälläkin kotiutettuna. Vielä kun ehtisi testailemaan. 🙂

 3. S

  Ostin eilen kyseisen vempaimen, ja rakastuin myös sen tekemään jälkeen palavasti! Yksi ongelma kuitenkin löytyy: hiukseni ovat _erittäin lätsähtävää sorttia, ja vaikka kuinka läträsin kiharoihini superpitäviä lakkoja, niin jo muutaman tunnin kuluttua kiharoista ovat vain laineet muistona, eivätkä todellakaan näytä tuolta, kuin sinulla vielä seuraavana päivänä! 🙁 Olisiko Sinulla siis antaa jotakin vinkkiä, mitä tuotetta/tuotteita minun kannattaisi kokeilla, jotta saisin edes hieman pitävämmän lopputuloksen? Kiitos!

 4. annika

  Kiitos tästä postauksesta, etsiskelin eilen vinkkejä hiustenlaittoon pikkujouluja varten, ja piti käydä samantien kiharrinostoksilla. Ekan kokeilun perusteella Pearl Wandilla onnistuu myös tällainen tumpelo eli on todellakin hintansa väärti 🙂

 5. Anonyymi

  Itsekin ostan tuon sauvan nyt kun tarjouksessa tokmannilla 30€:) tuolla saa helposti ja nopeaa laitettua hiukset koulun itsenäisyyspäivän juhliin:)! Ja arkeenkin. Oikea taika sauva ~<3
  Tietääköhän kukaan tuleeko siinä tokmannin pakkauksesa hanskaa? Jos ei niiin mistä sellaisen voi ostaa?:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *