Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Really, Triple Dry?

Olin tammikuussa Piece of Panda -blogin päätähden kotonaan järjestämässä synttärimiitissä, josta käteeni jääneestä lahjapussista löytyi apteekeissa myytävän Triple Dry -merkin nimensä mukaisesti todella tehokkaaksi tituleerattu antiperspirantti.
En kärsi suuremmin hikoilusta, mutta hyvä dödö on tietysti aina syytä omistaa ja ajattelinkin, että tällainen tehotuote on minulla varmasti mahtava: jos en kerran lähtökohtaisestikaan hikoile paljon, tämä varmasti blokkaisi homman täysin.
Pidän dödöistä, joissa on reilun kokoinen roll-on pää. Niillä saa kunnolla tärpättiä kainaloihin parilla vedolla ja nopeasti ilman, että asialle täytyy pyhittää useampaa hetkeä. Tämän vuoksi tämäkin dödö miellytti minua kovasti.
Dödön kevyesti hajustettu versio tuoksui naisellisen pehmeälle, mutta vain aavistuksen verran. Tämä sopii siis hyvin käytettäväksi erilaisten hajuvesien ja muiden tuoksujen kanssa ilman, että ympäristölle syntyy suuremman luokan tuoksuristiriitaa käyttäjän pyyhältäessä ohi.
72 tunnin tehoa lupaileva antiperspirantti kuulostaa tosiaan todella tehokkaalta, mutta mehän olemme jo aiemmin oppineet, mitä se itseasiassa tarkoittaakaan testausten perusteella: hikoilun on voitu osoittaa vähentyneen pakkauksessa esitetyn ajanjakson ajaksi 20 prosenttia, mikä ei nyt loppujen lopuksi käytännön tasolle vietynä ole niin mullistavaa. 
Ajattelin silti, että tuote varmasti sopisi minulle loistavasti, sillä en tosiaan pahemmin kärsi hikoilustani. Käyttöohjeissa kehotettiin käyttämään tuotetta aluksi joka ilta suihkun jälkeen ja hikoilun tasoituttua käyttöä voisi vähentää muutamaan kertaan viikossa.
En nyt jaksa pitää teitä millään lailla jännityksessä tuotteen tehojen suhteen vaan kerron suoraan, että minä vähän petyin. Päädyin lopulta käyttämään tätä dödönäni päivittäin enkä ihan oikeasti huomannut käytön aikana mitään eroa aiempiin ”tavallisiin” hyviksi havaitsemiini dödöihin.  Kuukaudenkaan käytön jälkeen minulle ei olisi tullut mieleenikään jättää tätä edes päiväksi pois.
Tämä piti kainaloni peruskuivina ja perustuoksuttomina, mutta iltaa kohti mennessä alkoi lopulta joskus vähän falskaamaankin. Pidin tätä itse hieman outona, sillä tämänhän nimenomaan pitäisi olla runsaaseen hikoiluun tarkoitettu tuote, joka kaikella järjelläni tulisi sitä suuremmalla todennäköisyydellä pitää kevyt hikoiluni kurissa. Vaan ei.
Simppelisisältöinen tuote oli mukava kokeilla, mutta minua tämä ei ihan vakuuttanut. 
Kuulisin kuitenkin erittäin mielelläni tarinoita niistä, joiden käytössä tämä on suoriutunut tehtävistään vakuuttavammin.
Jos tuote kuitenkin kiinnostaa, voi sen tosiaan hankkia itselleen apteekista.

Kommentit (32)

 1. Anonyymi

  Kärsin varsinkin teini-iässä hyvin runsaasta hikoilusta, ja yhä edelleen häiritsevän paljon. Tuote toimi minulla loistavasti jonkin aikaa, jopa niin että sitä tarvitsi lisätä vain pari kertaa viikossa. Jossain vaiheessa teho kuitenkin katosi, ja vaihdoin merkkiä seuraavaan apteekin deodoranttiin. Sama homma toistui, tuote toimi hetken kunnes sen teho vain lakkasi yllättäen. Palatessani takaisin alkoi sama rumba alusta. Tuntui kuin kainalot hetkeksi shokeeraantuisivat tuotteesta ja sitten keksisivätkin kuinka kiertää tämän tehoa. Nykyään pärjään perusdeodorantilla tai antiperspirantilla, mutta silloin tällöin käytän myös näitä apteekkiversioita.

 2. Sonia

  Kuulemma joo Absolut Torr pitää paremmin, mutta aiheuttaa toisaalta monille iho-oireita. Mä kokeilin tätä joskus kun halusin, että kainalot eivät kostuisi lainkaan. Hien hajun pitää minusta minulla tavallinen dödökin, mutta odotin, että tällainen olisi vähentänyt hikoilua niin, että märkiä kainaloita ei näkyisi. No, kainalota pysyivät märkinä ja kuuriluonteinen käyttö tuntui silloin aikanaan hankalalta. Ehkä olisi syytä testata uudelleen? Nyt kun haju on taltutettu vieläpä ilman tahroja vaatteissa, se seuraava unema olisi se, että ei tarvitsisi pitää käsiä pakonomaisesti alhaalla tilaisuuksissa ja häppeningeissä.

 3. Ipi

  Voimakkaana hikoilijana voin sanoa ettei mikään muu toimi,tärkein on antaa sen kuivua iholle ennen kuin puet päälle.
  Silloin ei toimi jos ei pääse ”vapaana” kuivumaan.

 4. ee1516

  Eli kellään kommentoijista Triple Dry ei ärsytä ihoa, hienoa.

 5. Susanna

  Hyvin on tämä tuote minulla toiminut!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *